![]() |
hayalin kaldı
Bir hayalin kaldı senden hatıra Bir gözyaşım kaldı SEVDAMIZDAN hatıra Bir umutlarım kaldı kaderimden hatıra Birde SEN kaldın aklımda unutamadın hala... Mektupların elimde aşkımızdan kalan Kurmuş gül yaprağı var ilk günden kalan Birde gözyaşın var son günden kalan Birde fotoğrafımız var o günlerden kalan..hayalin kaldı Bir hayalin kaldı senden hatıra Bir gözyaşım kaldı SEVDAMIZDAN hatıra Bir umutlarım kaldı kaderimden hatıra Birde SEN kaldın aklımda unutamadın hala... Mektupların elimde aşkımızdan kalan Kurmuş gül yaprağı var ilk günden kalan Birde gözyaşın var son günden kalan Birde fotoğrafımız var o günlerden kalan... |
seni..
..seni sewmenn bedelini çok aır ödüyo olsamda artık acı çekmekten zewk alıo gbiyim..bedeninin sıcaklığını bana dokunmasını gözlerinin içinn gülerek bna bakmasını özlemişim sanırım!!SENİ SEWİORUM cümlesini kurmak çok zor gelio artık.. kalbn göslern ellern başkasına aitken bu cümlei kurmak ölüm gbi..ama sanırım her defasında wücudum ölümü tadıo we bunu sölemekten kaçınmıo..herşeye rağmen seni tüm benliğimle SEWİORUM.. |
seni bir beyaz güle benzetiyorum,
bani aydınlattığın için. sen gülen bir çocuğa benzetiyorum, beni sevdirip güldürdüğün için. seni hayatın ta kendisine benzetiyorum, bana hayatı geri verdiğin için!!! |
Seni her bitirişimde
Nefesim kesiliyor Sen tükendikçe bende Gözlerim karanlıklara bakıyor Gidişinin mevsiminde Ortalık yaz bende kış başlıyor Sen gelsen bile Ben dönmem Sen sevmeye karar versen bile Ben bu yüreği bir daha kanatmam Senin gelişini düşündükçe Sevda beni çarmığa geriyor Bu aşkı kimseye söyleyemesem de Her bakan anlıyor Sen gelsen bile Ben dönmem Ben yaramı çok kanattım Canımı çok yaktım Sevdam acıdıkça ben ağladıkça Sen bittin İşte asıl gidiş |
Gün geçmiş, yıl geçmiş ne yazar.
Her karış toprağında bin şehit bir mezar. Yeryüzünde yaşadıkça, tek dişi canavar. Türk milleti aynı destanı yine yazar. Sen rahat uyu ey şanlı şehit. Gölgesinde gölgelen al bayrağın. Hangi kem göz sana edebilir nazar. Türk milleti aynı destanı yine yazar. Yedi cihana yeter yazdığın destan. Gök kubbe, ay yıldız sana verir selam. Çanakkale’yi düşmana yaptın ya mezar. Türk milleti aynı destanı yine yazar. |
resmin duruyorken koynumda,
sevgin dolaşıyorken kanımda, adını sayıklıyorken dudagımda, meğer yılan beslemişim koynumda. hayatımı gençliğimi mahvettin, yaptığını içine nasıl sindirdin, haysiyet şerefimi yerlere indirdin, yılanmışsın zehrini kadehte içirdin. akıttın zehrini aşıma, aklar düsürdün kara saçıma, öldürdün daha kırk yaşında, böyle yazın mezar taşına, insan yüzlü seytansın, yaptığından hiç utanmazsın, arlanmaz hemde sıkılmazsın, çok ama çokta alçaksın. |
SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ ANLAYACAKSIN
Şunu unutma sende seveceksin Sevdiğin uğruna ölümü göze alacaksın Uğruna her şeyi feda edeceksin İşte o zaman seni ne çok sevdiğimi ANLAYACAKSIN Dalacaksın bir köşede eski anılara Her şeyi feda ettiğimi hatırlayacaksın Gözlerimden akan yaşı düşünecek İş o zaman seni ne çok sevdiğimi ANLAYACAKSIN Sevdiğinden ayrılıp o başkasının olduğunda Elini tutacak kimse bulunmayacak Kalbinin sevmeye ihtiyacı olacak İşte o zaman seni ne çok sevdiğimi AN |
adı sevdaymış
Aklımdan çıkmaz gülmelerin Hep seninle dolu mutlu günlerim Haylini saklarım gözlerimde güzelim Adı sevdaymış bu çektiklerimin Sabahları olmayan *******imin Sonu olmayan hayallerimin Sevgiye hasret yüreğimin Adı sevdaymış....... |
Sahte Gözyaşları
Kaç acemi sevdalı kandı yaptığın oyuna... Gülyüzüne kanıp inandı yalan sözlerine... Biliyorum bende onlardan biriydim ama Sen benim ilk sevdiğimdin unuttun mu ? şarkımızı çaldırıyorum radya istasyonlarında Mazimizi hatırlayıp ağlıyorum; duygularım isyanda... Sevgim harebeye dönmüş aşkımsa firarda Mutluluğu şarkıda yaşayıp ben ağlıyorum Şarkımızı duyduğunda ağlarsan eğer birtanem... Boş yere akıtma derim sahte gözyalarını..... |
SEVGİLİYE.......
Senden uzaklara gittiğimden beri Kağıt kalem elimden düşmedi Renkli kalemlerle seni yazıyorum düşlerime Ama olmuyor nedense; Griye sana olan hasretimi, Maviye gerçekleşmeyen ümitlerimi, Siyaha sensiz geçecek günlerimi Ve beyaza gözyaşıyla seni yazıyorum Gri kurşun oldu deldi yüreğimi Mavinin ufuklarında kaybetim hayellerimi Siyahı açmayı başaramadım yokluğunda Beyazı gözyaşlarımla kirlettim SEVGİLİM... Ayışıyla doğardın karanlıgın içinde.... Maviye yansırdı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.