![]() |
geçiyor günler...
yine benden habersiz gidiyorum,gidiyorum buralardan sensiz resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde yolcuydun son seferinde indirdin beni kayıp sehirde bekliyorum döneceğin mevsim bahar geçsede.. |
sen bana bir söz vermiştinya hani
hatırladıkça dolsun gözlerin beni unutma sakın silme kalbinden yıllara mahsuz acılarım var benim hep dert çile ızdırap dolu kalbim al canımıda kurtulayım ya RABBİM bu dunyada yaşamak haram oldu bana AHİRETTE bulsun seniperişan gözlerim ayrılmak herkese hediye olmuş buncakulun içinde bizimi bulmuş içimden haykırmak gelşiyor biliyormusun çünkü seni canımdan çok seviyordum isyan etmek elde değil be sevdiğim dünyanın kahrı çekmekle bitmiyor e |
herşey senle başladı.
aşk,acı,hasret... herşey senle başladı. ağlamak, uyumamak, özlemek... herşey senle. sen yaşama gerekçem, sen sebebimdin. sen doğan güneşim sen yüreğimdin. sen ilk göz ağrım, tek sevdiğimdin. herşey senle başladı. doğmak, yaşamak ve sevmek. senden ezelim olmadı asla. ezelim sendin ve seni ebedi sevdim. anlamı yoktu bu terk edip gidişin. felaket kapıdaydı adeta. daha elveda bile demeden. ayrılığın acısını hissedebiliyordum. zor olacaktı hemde çok zor. hiç... |
Ben Senİ Ölesİye Sewdİm,
Sende Bana Öyle Dedİn. Dİyen Dudaklarindi. YaŞarken HİÇ GÖstermedİn. GÖnlÜmÜn Bİr Volkan AŞkimin;ÇaĞlayan OlduĞunu GÖrmedİn.gÖremedİn Bence GÖrmek İstemedİn. Beb Sana ÖmrÜmÜ Verdİm. Sense Hep Aldin Yedİn, Benİ Yalan SÖzlerİnle Bİr GÜldÜrdÜn,bİn ÖldÜrdÜn. |
şimdi hayat bomboş sen yoksun.
gönlüm sevgi dahil herşeyden yoksun. bir sen varsın dilim birde ayrılık şarkıları. kalbim aşkına mübtela bense sana. gece sabaha mecbur, bense senin sevgine. ama çıkmaz bütün sokaklar. sana giden hiç bir yol yok . en kötüsü ise sen yoksun. |
ölürüm derdin ya,sensiz
kalamam derdin kimsesiz, senden başkasını sevemem |
aşk insanı tam yüreğinden vuran bi iblis insanlarsa aşka yakalanan
masum bir melektir |
Yİne Sensİzdİm Dun YureĞİm Sizliyor
İhanetİnİ Unutmadu Bu Gonul Sana Canim DemİŞtİm Senİ Cok SevmİŞtİm Sensİzİm Her Gun Bİlİyomusun Hatirliyormusun Senİ Cok SevdİĞİmİ O Guzel Gozlerİnİ Unutamamkİ Senİ Turnalara Sor Benİ Senİ Nasil SevdİĞİmİ Sana DeĞer VermİŞtİm Senİ Cok SevmİŞtİm |
Ben Bİr GÜnah KeÇİsİyİm
Her Olayin SuÇlusu Her Sorunun Nedenİ Hatta BaŞin Bİle AĞrisa Sebebİ Ben. Dedİm Ya Ben Bİr GÜnah KeÇİsİyİm İyİ GÜnÜnde Tatli SÖzler KÖtÜ GÜnÜnde Kahrolasi Bİrİsİyİm Pekİ Ben Neyİm Neden Senİnle Bİrlİkteyİm Bu Da Benİm SersemlİĞİm Hepsİnİ HerŞeyİ Hakettİm Sense Egonu Tatmİn Ettİn Ve Netİcede Her Sikintinda HirpaladiĞin Ben Senİn GÜnah KeÇİnİm. |
Duy Benİ
Son ÇirpiniŞlar Bunlar Hayata Tutunmak İÇİn Mutluluk İÇİn..,sevmek İÇİn, Ve Senİnle SensİzlİĞİ YaŞarken Sevgİsİz Hayatin Devami İÇİn Daha Da Acitarak Canimi Yolarcasina Kalbİmden SÖkÜp Atmak İÇİn Son ÇirpiniŞlar, Belkİ Farkindasin Izdirabimin Belkİ De Kaprİs Saniyorsun Ama TÜkenİyorum GÜn Be GÜn GÖrmÜyorsun. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.