![]() |
Bu Gece Ay Bana Sordu
Neden Seni Ağlatan Biriyle Berabersin Aya Kalktım Ve Dedim Ki Sen Hiç Gökyüzünden Vazgecebilirmisin Ayın Cevapı Tabiki Hayır Olmuş Ve Aya Dedim Ki Sen Nasıl Gökyüzünden Vazgecemezsen Bende De Sevdiğimimden Vazgecemiyorum |
Sakin göllerin kuğusuyduk
Salınarak suyun yanağında Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, Yüreğim kanıyor, Olmasaydı sonumuz böyle. Biri saksımızı çiğneyip gitti Biri duvarları yıktı Camları kırdı Fırtına gelip aramıza serildi Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri Her şeyi kötüledi Bizi yaraladı Biri şarabımızı döktü Soğanımızı çaldı Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu Ciğerim yanıyor, yüreğim kanıyor Olmasaydı... Olmasaydı sonumuz böyle Gözüm yaşarıyor Yüreğim kan |
Hasretim rüzgarla birleşip,
Herkese ulaştı, Sen hala aldırmadın. Sevdam yıldız olup, Dünyayı kapladı, Sen aldırmadın. Şimdi senden ayrı, Karanlık sokaklarda yapayanlızım. Gecenin ıssızlığında ve ayazlığnda kayboluorm Heryerde hayalini görüp, Aşkımla sana doru koşuyorum. Hala kulaklarımda sesini, Ellerimde ellerini hissediyorum. Ne olcak bu sensizlik bilmiorum. Yete artık sensiz bu dünyayı istemiyorum. |
ben senden uzaktayım
kalbim acır,kalbim yanar senin için gözyaşı dökerim kalpler bir olsun yeter önemli olan kalbinin sevmesi ben senin kalbini sevdim sende benim gözlerimi çünkün gözler kalbin aynasıdır |
ben seni gördüğüm zaman,
hayata gelen bebekler gibi saftım, ve senin gibi bir meleğe inandım . hayatımı ve kaldimi sana verdim. birlikte geçirelim diye, sen bana bir sevgini bile esirgedin yazıklar olsun E.İLBASMIŞ |
Görmek için ay yüzünü
Ararım seni aşkından deli divane gibi İster sev ister terket Yine seni seviyorum Güller açıyor güller Sen gülünce yüzünde İster sev ister terket Yine seni seviyorum Benim gecem günümde hep sen varsın Ümidimsin yalnız ve kederli günümde Şüphemi ediyorsun sana olan aşkımdan Razı değilim sensiz geçen hiçbir günümden Anlatsam anlamazsın sana olan aşkımı İster sev ister terket Yine seviyorum |
Yaktın gittin sen beni
Aşık ettin kendine Söyle sevdiğim söyle Seni sevdiğim kadar kimi sevdim Yeter artık beni üzdüğün Beklemekle geçti ömrüm Senden başkasını sevemiyorum Artık aşka inannıyorum |
İNSAN BİR GÜLDÜR,
ELBET BİR GÜN SOLACAK, ANKÜLÜT GÖZLERİENE TOPRAK DOLACAK, CESEDİM ÇÜRÜSEDE RUHUM VAR OLACAK, SİZE BU YAZIM EBEDİ HATIRA KALACAK by,hamit KAYA |
Ne Seni Nede Sevgini Istiyorum Senden.
Sanaolan çocuksu Saf Sevdamı Sana Bağlı Canımı Istiyorum. Sana En Büyük Ceza;yanlızlığı Bırakıyorum..... Gözlerimden Akan Yaşalara Değil.. Sana Acıyorum.. Yüreğime Sapladığın Hançere Değil Sensiz *******de Kurduğum Hayallere Yanıyorum... Sana Olan Sevdamdan Değil... Kaderimden Kaçıyorum... Sana En Büyük Ceza Yanlızlığı Bırakıyorum Sana Sensiz Yaşayamam Demiştim... Yaşıyorum... Sensiz Gözlerim Gülmez Demiştim... Gülüyorum... Sensizlik N |
Simdi kimsezizim yalnizim
Sen gittin kaldin anilar icinde Fakat bilmeni isterdim Sarkimiz caliyor halen kalbimde Yine yildizlar serilmis yakamoz üstüne Munzur yikilmis dag etegine Bak her sey yerli yerinde Bir sen yoksun kaldin anilar icinde Gün doguyor yine kuslar ötüyor Benin icimde firtinalar dinmiyor Kuzey rüzgari götür beni savur tözumu dört yana Yarim gitti kaldim yalniz, sarildim anilara Sevmedim kimseyi seni sevdigim kadar Vermedim deger kimseye sana verdigim kadar Ka |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.