![]() |
duygusuz beyınleri bile duygulandırır buyuk asklar duyguyla
yüklenmişse bünye bu can daha ne yapar yapacagı sey askı doyasıya yasamak ama can canı anlarda bu alemde anlamayan bırılerı var |
benim acılarım vardı senden sakladığım seninse mazeretin vardı
arkasına sığındığın... benim yüreğim dayanmazken veda etmeye seninse ucuz sözlerin vardı kendine iyi bak diye... iyi olmam yada olmamam umrunda bile değildi seninkiside laf olsun işte... yok öyle zannetiğin kadar üzgün değilim benimkiside alt tarafı sevda işte... |
Ey güzel sevdiğim! Hayatı,yaşamayı sen sandığım,en güzel
günlerim,unutamadığım SEN...Bazen nasıl vazgeçtiğime inanamıyorum, Hayatımı senden ibaret sandığım günler. Çabuk geçti güzel günler,senden önceki gibiyim şimdi. Sensiz,sessiz şimdi heryer,tek fark sen varken gözlerim şimdi ise;karanlık ******* ağlıyor sensizliğe... Eskisi gibi inatçı değilim artık,inatçılığımla kaybetmişim herşeyimi meğer, şimdi diyorum bir canım kaldı artık onuda... Ama yine de şükrediyorum,senin sayende çok şey öğr |
Seni ne kadar cok sevmiştim beni sevdigini söyledin be gözlerime
bakarak sen busun işte lanet olsun nasil beni sevdigini söylerken baskasini sevebilirsin ya offf bu dünyada kimseye güvenilmeyecek mi yaa ben hep aldatılmaya mahkummuyum yaaa lan kız sende bunu yaptın ya bana daha ne diyim sana lanet olsun seni gördügüm güne de seni tanidigim günede nefret ediyorum senden anliyormusun şimdi son dilegim cıkmazlara girik cıkamazsin inşallah bi erkek aglar mı ben aglıyorum işte oysa onu ne lkadar cok |
Asker Ocağı
Sabah kalk düzelt yatağını giy üstünü 15 dakikada Burası ana kucağı değil asker ocağı Bir saat boyunca mıntıka sonra işdimaya Burası ana kucağı değil asker ocağı Sabah kahvaltısı beş zeytin çay kaşar Öğle akşam yemekte değişik bir koku var Pilavları hiç karıştırma içinde taşlar Burası ana kucağı değil asker ocağı Akşam bot boya birde traş var Bir yandan soğuk bir yandan rüzgar Üst değiş saat on deyince herkes yatar Burası ana kucağı değil asker ocağı |
kimsesizim bir sokak ortasında,
üşüyorum yürüdügüm yolda. nedenini bile bilemiyorum, bildigim tek şey seni çok seviyorum... sensin benim tek nedenim, sensizlikle cezanlandı bedenim. ben sensiz artık bir hiç'im, kimsesiz ve ve caresizim... |
Başlamasını Istediğim Cümlelerin Sonundayım
şimdi Ise Bitmesini Istediğim Cümlelerin Başındasın Unut Dedin Ve Gittin Herşeyi Sen Başlatıp Sen Bitirdin Ben Sadece Her Zamanki Gibi Kabul Ettim Bu Ayrılığı Ben Istemedim Bitmek Için Başlar Mı Insan? Dönmek Için Gider Mi Insan? Sen Bunu Yaptın Bitti Dedin Gittinn Oysa Hiç Bencil Biri Deildin Beni Düşündüğünü Sanmıştım Ama Yanılmışım Sen Kendini Düşündün Sen Kendini Vazgeçilmez Beni Vazgeçilen Yaptın Her Gece Dua Ederdim Bitmesin Diye O |
Kendi Kendime Konuştum Yollarda
Dilime Cezalar Verdiler Hep Acılar Içinde Kök Saldım Belki Beni çoktan Unuttun Gururum Bütün Meselem Sevgimden Vazgeçmiş Değilim Sadece Senden Vazgeçtim... Benim Olan Bir Tek Sen Vardın Sende Artık Benim Deilsin... |
aşk mahkemesinde, kader hakimin kaarşısındayım bana verdiği ceza
yalnızlık sensizlik sayılı gün dediler çabuk geçeceğini söylediler. üzülme kahretme kendini dediler.amaonlar bilmiyorlarki sensiz geçen bir günün bana bir ömürden daha uzun geldiğini... elden ne gelir hayal gözlüm ? Aşk avukatı olan kalbe sorum tek çare beklemek miş.. eğer olurda seni beklerken ölürsem şunu sakın unutmasenin hasretinle kalbimdeki sevginle gözlerimin önündeki hayalinle son nefesimde senin adını sayıklayarak ölece |
Sevdan Yüreğimi Yakan Bir Kor Gibi... Sensizlik Bana Yapaılan Bir
Zulüm Gibi... Senden Ayrı Kalmak Beni Için ölüm Gibi... şuan Yalnızım Sana O Kadar Ihtiyacım Varki Gözlerine Bakmaya Senin Omzunda Ağlamaya O Kadar Ihtiyacım Varki Anlatamam Sana Hayal Gözlüm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.