![]() |
öyle yalnızlıklar gördümki senden önce
hiç biri yaşatmadı böyle kendini acıtmadı *******ce ağlatmadı ve ben böyle ıssızlığın çığlıklarını hç duymadım her sesi sana yordum her rengi sende buldum seni aradım duyduğum sesle avundum ama yıne yoktun ve sabahlar. gecenın teslimiydi belkide acısıydı tum tesellilerin belkide hesabıydı geçmiş koca ömrün rengim siyahtı hayat ise senin ödülün aklımdaydın yıne o sokaklarda gezerken evet belkıde sarhoş oldum *******ce bir su damlası gibi koca den |
Sana bugün daha fazla ihtiyacım var
Dünden ondan önceki günden de fazla Anlamadın belki gittiğin günden beri yalnızım Anlasana bugün sana daha fazla ihtiyacım var Gelsen görsem tutunup dokunsam Çözülecek belki de tüm düğüm Nefes alamıyorum nefesine sesine ihtiyacım var Anlasana bugün sana bir başka ihtiyacım var Buz gibi oldu ellerim daha çok sıkılıyor yüreğim İçimdeki çocuğun acıyor kanıyor bir yerleri Bugün sana dünden de önceki günden de fazla ihtiyacım var Son çırpı |
Yaşanmaya Haster Ne Kadar Duygu Varasa Seninle Yaşayacagım...senden
öncem Yokmuş Seninle Varolacagım...olurya Gül Yüzlüm Ayırır Hain ölüm Bizi...bilki Toprak Altındada Hep Adını Sayıklayacagım |
seni seviyorum ama gitmeliyim dediğinden beri yangınlar kopar
yüregimde son bakışını esirgeyip kendini aldıgından beri benden gözyaşlarım sel olur akar bagırmak isterin engel olur sevdan isyan etmek isterim gem vurur anılar seni düşünmemek isterim ama yinede aglatır tüm şarkılar artık yoksun ya ben kendimle savaşlardayım gelmiyeceksin biliyorum o yüzden yeni başlangıçlardayım |
bendeki en kalıcı izin parçalanmış hayatım oldu.bı izinde en büyük
cezası birdaha kimseyi sevememek oldu.onunda bedeli paylaşamamak oldu.sonra adım bencile çıktı sonucu sevilmemek oldu.içimdeki nefret çınarı hergeçen gün göz yaşlarımla sulanıyor ve büyüyor.sen bilmiyorsun ama o nefretinde bedeli kocaman bir yürek oluyor |
semada yıldızlar tükenmedikce
dağlar dile gelip unut demedikçe ruhum bedenimden çıkmadıkça UNUTAMAM SENİ....... |
napacağım allahım bu aşkla
çok seviyorum seni sevdiğim nolur sende sevseydin yıllar geçti unutamıyorum başkasıylaykene bile seni düşünüyorum nolurdu nolurdu sende sevsen şu garip gönlüme huzur versen offff sonsuza kadar seveceğim seni başkası mı asla! seveceğim sen sevmesende bekleyeceğim bekle demesende kara sevde bu benimkisi keşke umarım birgün bir gün seversin beni sevdiceğim hep o günü bekleyeceğim hiç olmazsa son nefesimde senin kollarında öleyim hiç olmazsa b |
Mecnunla kerem misali . yalnızım yine bir başımakaranlıklar çökmüş
üzerime bir sonbahar akşamında kalbimdeki aşkınla elimde yanan son sigaramla tek başıma? haykırıyorum dünyaya bütün insanlara aşık olan anlar halimi HAYAL GÖZLÜM ÖLÜMÜNE SEVDİM BEN SENİ |
Akşam oluyor yine sessizce
Üzerime yığılıyor yine hüzünler Beklemek acı geliyor bazen yüreğime Sonunda ayrılıklar vakti gelmiş Gitmek zor değil artık Kalmak acı veriyor... Yalnızlığa göğüs germek kolaymış Sonuna kadar savaşacak gücün varsa, Gücüm tükendi artık gidiyorum Ayrılıkların son durağından kalkan trene binip Kimseye "elveda" demeden, Çekip gidiyorum... |
Bir dokunuşunda güller açan yanağında
ışıltısında gözlerin kaçamak bakışları boynun büküp dalarken uzaklara aşk-ı yasaktı o an. bak vapura koşuyor insanlar belki de kaçıyor duyguların bam telinde çalınmış sahte, hikayelerin de esas oğlan yada kız ikinci kişiye belki de bakış en sızlatır ,kanatır acıtır,ağlatır yüzünde göz,sözünde öz gülüşünde bahar, sevişinde çocuk gülüşüyle kucak kucak dolusu papatyalar fırından yeni çıkmış taze ekmeğe benzer mi yasak aşk.... gözünü açtığında ya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.