![]() |
Bir tek şeyi unutma!
Seni sevdim ben. Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün Issızlaştı hayat sanki Sanki, sabahı eksik şiirlerimin. Sanki, gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki, artık hep kanayacak... Ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim Çare yok, ağlayacak. Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Kapıları kendime ben açamadım Ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni Düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım.. Sarmaşık aşkın sarısında kaldım, sarıla |
Gözünün alabildiğine bak.
Güneşin suya battığı yerde Beni düşün ufacık bir tebessümle, Beni sev... Kendinle ve tüm kalbinle. Beni her zaman eski bir sevgili Eski bir dost olarak biL. Beni asLa UNUTMA! |
Bak yine gözlerime çökmüş hüzün
Acı akan gözyaşım olmuş.. Mutsuzluklarla dolu hayatımda, Çağlayan olmuş akıyor.. Hüzündür yine gecenin adı Ne yıldızlarda teselli var, Ne rûzgârda merhamet kaldı. Yalnızlığımla yine başbaşa Beklemekteyim zamanın beni bulmasını. Ama, acımasız geçen seneler.. Ölüme yakın aşka geç kaldım. |
Sen bir çiçek değilsin ki ;
sonbahar geldiğinde dal dal kuruyacaksın sen bir gün değilsin ki ; gece olunca karanlığa karışacaksın sen bir şiir değilsin ki ; son satırında sonra noktayla sonlanasın sen nesin biliyor musun? Yasadıkça seninle devam edip seninle biten içimdeki nefessin sen.. Ve biliyorsun ki ben nefessiz yaşayamam. |
Gidiyorum diyorsun.
Ne diyeyim sana.Hadi durma git öyleyse. Ne varsa sana ait olan.Alda GİT. Yalnız yüreğime dokunma. Sensiz bahar kış olurmuş. Çiçekler açmaz,güller kokmazmış. Varsın kokmasın ne çıkar. Avuçlarımda sıcaklığın dışarıda kar olsun ne çıkar. ZANNETME Kİ GİDİŞİNDİR BENİ YAKAN DEĞİL GÜZELİM DEĞİL. BENİM YANMIŞLIĞIM YÜREĞİMDEKİ ATEŞTENDİ ATEŞTEN |
Bir gurur serilmiş ayaklarına çiğneyip geçersen yazık olmaz mı?
Bir umut bağlanmış senin aşkına bilmeyip geçersen yazık olmaz mı? Kokunu aramış her açan gülde adını şarkı yapmış söylenir dil de O seni seviyor bildiğin halde sen başkasını seversen yazık olmaz mı ? Çiçekler baharı görmeden açmaz Kuşlar kanadı olmadan uçmaz Dünyayı verseler o senden vaz geçmez Sen ondan geçersen yazık olmaz mı? |
Gizlice resmini öptüm.
Parmak ucumla yüzüne dokundum usulca... Çok özlemişim seni! Ben sensizim, Ben kimsesizim... Daha ne kadar sürecek bu; Sensizliğim... Kimsesizliğim... |
sana adres veriyorum gelmeyi unutma: seni seviyorum mah sevdalılar
cad aşkım sk no:bitanem |
elbet birgün ölecegim ama sen yokken hayatımda gülçinden birtanesine
|
günler bitmeden bitme bitmeden hasret git berkten birtanesi gülçine
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.