![]() |
sen ve ben bizdik.şimdi kan ve revan..arkamdan sapladığın hançere inat
kan ağlıyor seni gören gözlerim.kan kusuyor seni söyleyen dilim.senden sonra çok değişti ruhsuz bedenim.senden kalan resimlere baktıkça ihanetinin bedelinin ruhumu şarkılar,fikrimi nefret,dilimi küfür besleyecek bitmeyecek sana olan tanımsız kinim. |
Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır
Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır Arkadaş senin ağladığını görmez Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin yanınızdadır Dost sıkıntını |
askım...
senden baska hıcbır seyı olmayan ben.. lakın... senden baska herseyı olanlara acırım... |
nasıl sevdim seni biliyomusun
öle bi sevdimki sen herşeyim oldun gözlerimle baktığım yerde hep var oldun kalp atışlarımının nedeni oldun akıttığım gözyaşlarının sevinçlerimin üzüntülerimin sebebi oldun gittiğeinde bile bende vardın sadece uzaktayken değil de yanımdaykende seni özlüyodum seni her ana yanımda istiyorsum o ellerini sıkı sıkı tutmak gözlerine derinden bakmak seni sevdiğimi bağırmak yine sen olmak istiyorum sonra kendime geldiğimde sen yanımda olmuyosun ama biliyorum ki yoklu |
Seni sana bırakıyorum,
Seni sana, sevdiklerine bırakarak gidiyorum gönlÜnden, Hayallerimi, Ümitlerimi, sevgimi, ve gönlÜmdeki baharı bırakıyorum sana bir de giderken, neden mi bırakıyorum? Hayallerim, senin hayalin olsun ve gerçek olsun diye Ümitlerim, senin Ümitlerin olsun sana yaşama gÜcÜ versin diye, Sevgim, senin ışığın olsun yolunu aydınlatsın karanlığa dÜşme diye, GönlÜmdeki bahar gibi ömrÜn hep baharda geçsin, hiç kış görmeyesin diye, Ben mi? Bende yaşadıklarımızı anılarımızı, gö |
Kim incitti kadife yüreğini,
Kim kıydı o güzel gözlerine, Hiç mi değerini bilemedi sevginin? Sen ki bir su tanesi kadar, Narin, ince ve şeffafsın. Kimi zaman gökkuşağı gözlerin, Kimi zaman bulut dolu. Kırık kalpli su tanem benim Sana kıyan acımasız yürekler, Görememişler eşsiz gözlerini, Hissedememişler bambaşka benliğini. Kırık kalpli su tanem benim Sen ki bir su tanesi kadar, Narin, ince ve şeffafsın. Değerini bilemeyen acımasız yürekler, Sensizliği hiç bir zaman |
Gözlerim dalıp dalıp gidiyor uzaklara
Orda hep senin olmanı istedim Kendimi kaybetmişken Sende bulmayı istedim Bir beden olmayı.... Cok mu zordu sana sahip olmak Erişilmezmiydin neydin kimdin sen Ben mi seni büyütmüştüm gözümde Vazgecilmezimmi kılmıstım seni Gelmicegini bilebile hep seni bekledim Senden gelicek tek bir haberi Hani gidip gelicektin,Yine benimle olucaktın Sen bana yalan söyledin Ben miydim kandırılan yoksa yüregim miydi Sana inanan sadece aklım kalbim deil Tüm beden |
Sensin
Sen hayatsın, Baharın doğaya, Yağmurun çiçeklere, Senin bana verdiğin gibi... Sen hayatsın, Yaşama sevinci, Sevda çiçeği Bitmeyen bir aşk şarkısı gibi |
Zamanı Geldi Artık Duysun Herkes
Beni Bir Baska ^sevdiğini^ Bilsinler Bir ömrün Bize Yetmeyeceğini Gözlerimden Hayalinin Dudaklarımdan Isminin Kalbimden Sevginin Bir An Olsun Gitmediğini Soluksuz Bedenimin Bir Tek Böylesine Onunla ^can^ Buldugunu ''''''''''''''''''''''''duysun'''''''''''''''''''' ''''''' ''''''''''''''''''yer Gök'''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''yedi Kat''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''' |
ben kimse için yaş dökmedim bunca sene,
bu gözlerim yaşlarıyla tanışmadı hiç, ama sağolasın SEVGİLİM bir vesile oldun bu işe, gerçekten acıyorumuş insan haline, bir hiç uğruna akıttın yaşlarımı... bir damla yaş kadar değerin yok artık bende, inanki AŞKIM bundan sonra hiçbir değerin olmayacak bende.. bu gözler yaşlarına yine hasret kalacak.. yaşamayacak artık o duyguları.. VE BİR DAHA SEVMEYECEK BU YÜREK!! 'AŞKIM' DEMEYECEK BU DİL BAŞKA BİR KİMSEYE.. VE SÖZ VERİYORUM 'AŞKIM' UNUTACAK |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.