![]() |
Durur Bütün Zamanlar
Hasret Acı Can Kanar Gözlerimde Yaşlar Var Ne Olur Gitme Ne Olur Yar Elazığa Yağmış Kar Başkasına Olmuş Yar Yüreğimde Acı Var Ne Olur Gitme Ne Olur Yar Takma Onu Koluna Sevme Onu Başuna Yar Olmaz Kimse Sana Ne Olur Yapma Gel Bana |
Kalbim alışamıyor yokluğuna,
Gözlerim katlanamıyor sensizliğe, İçimdeki sessiz haykırışlar hep seni çağırıyor, Suskunluğum, her defasında seni anlatıyor. Yokluğunla bezenmiş günlerim, Cehennemim oldu sevdiceğim, Gitmelerin oldu ölümüm, Ne olur bir kere mutlu olsam? Dönsen. Yeniden sevsen. Sevilsem. Ama terk etmesen bu defa, sevgilim, Tekrar başlamasa o karanlık günlerim, Gelsen, gitmemecesine sevgilim, Ve sevsen ölümüne kalbinle, bedeninle. Zor geliyor işte sensizlik S |
ne zaman bitcek şu şaçmalıklar
ne zaman yanımda olcaksın haa insafsız anlamıyorsun sevme be gelme tamammı git uzaklara benden çok uzaklara tamam mı sevme be sevme ,yalvardımda ne oldu haa üç kuruşluk insansın hala sana aşıgım sanma sadece sana nefretim bu benim bakma aglayan gözlerime ihanetinin bedeli oo git lan sende git yanlızlıgımla kalayım oldumu sende gitt |
Zaman Geçmek Bilmiyor Burda Baktığım Heryerde Seni Gören Gözlerim
Yokluguna Kahrediyor.uzaktasın Benden Uzakta Adı Gurbetmiş Adı Sılaymış Adı Vatanmışşş...sayılı Gün Elbet Geçer Askerim Elbet Kavuşturur Allah Bizi...bazen Aklıma Geliyor Ya Dönmezse Diye Içimi Usulca Bir Titreme Alıyor Sanki Nefesim Kesilircesine Sanki ölümü Istercesine...aklımda Yalnızca Sen Varsın Ve Sana Kavuşmak...gözün Arkada Olmasın Ben Senin Sevdalınım Başkasına Meil Vermez Gönlüm Ben Senin Yarinim Başkasını Görmez Gözüm.s |
Yeter Bıktım Yalanlardan
Sen De Yalandın, Sevginde Yalan Bir Tek Gerçek Var, O Da Bana Yaşattıkların Ben Her Zaman Mutsuzluğa Hapisim... Mutluluk Nedir? Bilmediim Için. Bildiği Tek Sey Var,sensiz Mutlu Olamadığım Hani Hep Yanımda Olucaktın Benim Hani Hiç Mi Hiç üzmicektin Sen De Yalancısın Işte Sevgin Gibi Oysa Biliyordun Yalandan Nefret Ettiğimi... Yeter Bıktım Acı çekmekten Sende Acısın, Bendeki Sevgin De Acı Bir Tek Tatlı Var, O Da Kalbime Akıttıgım Göz Yaşlarım... |
Hadi çıksana dışarı tenefüs zili çaldı
Ben yine bekliyorum okulun arka bahçesinde Sen mezun olalı belki yıllar oldu ama Giderken diplomanla birlikte, kalbim de sende kaldı Hani ilk seninle gitmiştim sahile Kaçıp gitmiştik yazlığa Beraberdik akşama kadar Bana yine sabah olmamıştı sen gelene kadar Yine sinema, yine sahil Yine dalgalansın saçların Gene gözlerin gene sözlerin Gene gülüşlerin olsun Seninle benim yanımda Ayrılma ne olur ayrılma Hani herkes derdi işte bunlar |
sacların ruzgar gıbıydı sıyahına taptım
gözlerindi içimi yakan kahve rengı her gece yanan bir masum gulumsemen vardı maviden tatlı birde hırcınlığın tam bır kırmızı bir yeşilin vardı görenin tutuklu kaldığı birde toz pembe kimsede olmayan hayata bakışın vardı bir tenin gibi belli belirsiz uçuk turuncun vardı son bir rengin vardı bence kimsede olmayan bir beyazın vardı sadece sana has kimsede bulunmayan |
Anladım Yokmuş Kaderde Sevmek
Seni Sevmek Bana Yaşarken ölmek Sana Tüm Benliğimi Verdikten Sonra Olurmu Sevgilim Başkasını Sevmek Isyankar Aşkına |
ellerinde el oldu gitti oyle bı bakışın vardıkı
gorunce dunya benım olurdu bu acemı aşktı onu seninle yaşadım şimdı ne anlamı var gelişinın gıdecegını bılırken ne anlamı var sevişinın başkasına aitken |
Ben De Evet Sapladıgın Hancerın Evet Ne Var Sahıbıyım Duygusuz
Sözlerin Benı Anlamsız Yaptın Hep Bır Uçurumun Başında Bıraktın Nereye Gıdebılırım Dort Yanım Boşlukken Hayatımın Anlamı Sen ıken Soyle ınandırmaya Calışıyorum Karşımdakı Dağlara Senı Unuttuğumu Dağlar Bıle Bu Yalana ınanmıyo |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.