![]() |
Baktıkça içimi yakar, gözü kirpiği kaşı,
Henüz 17'sinde, daha körpecik yaşı, OKulda güzel kızlar grubunun ele başı, Görünce yüreğimi yakıyor LİSELİ. Sokakta esiyor bahar yeli, Arkadaşlarına gösteriyor sevgi seli, Savrulan saçları, ediyor beni deli, Görünce yüreğimi yakıyor LİSELİ. Eteği fırfırlı fileli, Kendisi Tokat Zileli, Çorapları da siyah fileli, Görünce yüreğimi yakıyor LİSELİ. Sevdiği sulu yemek; ayranlı çorba, Beden dersine gidiyor, elinde torba, Bir babası var ki aca |
yüregim nasıl çaresiz bi bilsen
nasıl çırpındıgını bi görsen hak verirsin o zaman belki de.... ne yapcagını bilimyo bu yürek tek bildigi sensiz yapamadıgı istedigin bu degilmiydi hala neden bu hüzün diyip sitem ediyorum kendime sonunu düşünüyorum ya korkuyorum istemiyorum yüregimi kırmandan beni bırakıp gitmenden çok korkuyorum ....... sen de benim gibi biliyorsun işte peki neden konuşuyoz ki neden gönülerimizi aldatıyoruz ki ben ve sen......... çok farklıyız biliyosun de |
sen kan nedir bilmezsin
ölmedin,öldürmedinki yat toprağa boylu boyunca ölüm bir yanda kan bir yandadır sen aşk nedir bilmezsin beni sevmedinki ağla,ağlayabildiğin kadar bütün güzellikler sende aşk bendedir.... |
Gidiyorum sensiz karanlık sokaklara
Arıyorum sevgini her damla gözyaşımda Silmeni bekliyorum sevdalı bakışlarınla Ama yoksun sevdamın olduğu yolda Dön artık sevdiğim sensizlik haram bana Gözlerne baktıkça ağlıyor Sensiz oldukça acıyor bu kalp ,, Dön artık bebeğim dön seni seven bu kalbe,, |
kimseye cevabını alamayacağım,
sorular sormuyorum artık... belki sabahları gülerek uyanmıyorum ama artık ağlamıyorumda bazen aynaya bakmaya çalışıyorum, gözlerin ürkütüyo beni... aynada kendime baktığımda bile,seni görüyorum... ama korkmuyorum alışıyorum artık. yanlızlık bile korkutmuyor, ilacını buldum. sık sık biten çayım ve sigaram, merhem oluyorlar yüreğime. bazen diyorum,bazen.. keşke yanımda sen olsaydın satrancımı tek değilde seninle oynasaydım |
bir şeyler yazmak istiyorum,
sadece seni anlatan. ama ne yazacağımı, yada nerden başlıyacağımı bilmiyorum... belki bi bakıştı seni bana yeniden hatırlatan, sokakta tanımadığım birinde gördüğüm, ama seni hatırlatan bi bakış. bi sabah uyanırsın bakarsın herşey aynı yıllardır unutmaya çalıştığın,unutulmamıştır hayali aynadadır karşında unutmaya çalıştığın her yerdedir aslında.. bi otobüs durağında bir parkın bankında bir cafenin masasında, gözlerini kapattığında düşlerinde, sen sadec |
seni gittiğin yerde bıraktım
ardına bile bakmadan hayallerimide alıp gittiğin yerde... sanmaki seni unutamadım sanmaki daha toparlanamadım, dimdik ayaktayım işte. gerçekleşebilecek umutlarım, içinde senin olmadığın hayallerim var... |
düşünüyorum..
bi zamanlar yollarını gözlerdim hiç aklımdan çıkmazdın benim için sadece,sadece bir sen vardın... mühim değildi senin beni görmen ben görüyodum yeterdi belki acıtırdı sevdan ama insanın doğasından heralde ben acıyla mutluydum... ne zamanki yordu aşkın beni işte ozaman yokladım kalbimi artık ne sen vardın nede seni yücelten sevdan... |
yaşamak ağır bi yük omuzlarımda
hayallerimi,güzel günlerimi hatta nefesimide alıp gittin kendinle bi tek beni bıraktın buralarda,bir başıma... kim bilir şimdi yanında kim vardır onada bana baktığın gibimi bakıyosun ??? bana söylediğin yalanlarımı söylüyorsun ??? yazık! nasılda kandırmışım kendimi yalanlarla,umutlarla avutmuşum yüreğimi. hiç değerin yokken nasılda büyütmüşüm seni, ama hiç bişeye değmezmişsin... |
içimden geliyor !
sesimin çıktığı kadar "seni çok sevdiğimi" haykırmak herkez duysun diye. sonra herşeyi parçalamak istiyorum, belki sabah olmaz bu gece, gözyaşlarımda boğulurum. ama istiyorum ki ellerimi kelepçele gözlerine hapset beni bırak boğulayım gözlerinde... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.