![]() |
karşımda bir melek
bu aşka dayanmaz yürek suç mu oldu bir insanı sevmek ne olu teklifimi kabul et |
hayatta herşey bi savaş aslında
seni kazanmak içinde savaşmalıydım... yenilgiler korkutmuyordu beni, elbet birgün kazanırdım. nerden bilebilirdim bu kez gururuma yenileceğimi. insanın kendisiyle en büyük savaşı değilmidir aslında gurur... sadece gururuma yenilmedim bu defa hiç tanımadığım senide kaybettim... |
Karşımda bir melek,
bu aşka dayanmaz yürek, suç mu oldu bir insanı sevmek? ne olur teklifi kabul et! |
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin?
Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin... Ben senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil |
Unut benden kalan ne varsa
Unutmak tesellisidir yalnızlığın Güneşi bir kadeh şarap gibi içip Delicesine sarhoş olmak En güzel tarafı imkansızlığın |
Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar
Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar... |
başımızı döndürmüştü tatlı bir bakış,yerinden cıkmaşcasına çarpmıştı
kalplarimiz,ayrılık varsa fallarda neden kacardı birden neşemiz?hatırlarmısın? kimi mavi bir boncuk verirmiş sevdiğine,kimi sacından bir tel,kimiside kucuk bir öpücük,sen bana ne verdin hatırlarmısın? |
Bana gözlerini anlat diyorsun.
Anlatamam ki anlatsaydım eğer belkide ressam olurdum, Çizerdim güzelliğini defalarca Uüruna kağıt kalem olurdum... |
İki bilinmezdir senin gözlerin
Biri sevda biri ızdırap verir İki çözülmezdir senin hislerin Sol güldürürken sağ azap verir Bir ırmağın iki yakasındayız Sen geçemiyorsun benim yanıma Söyle nerde nasıl karşılaşacağız Sen binemedikçe benim salıma İki bilinmezdir senin bakışın Bir gözün gel diyor diğeri gelme Yar ben ne yapayım inan şaşırdım O bakışlarınla gözümü delme Gülüm biz seninle aynaya döndük Gördüğümüz resim yüreğimizde Sen bana baktıkça beraber öldük Sen bunun adına n |
sen bir gül olsan korkarım koklayamam soldururum diye.bir sevda olsan
korkarım yaşayamam tüketirim diye.bir güneş olsan ısınmaya korkarım seninle,zamanı gelmeden batarsın diye.sen bir yildiz olsan korkarım bakamam,uzaklara kayar gidersin diye.sen bir damla göz yaşım olsan asla ağlamam akar göz yaşlarımdan kurursun diye.sen sevdiğimsin sarılsam sana korkarım incitirim diye.tutsam ellerinden,baksam gözlerine korkarım ela gözlerini ağlatırım diye... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.