![]() |
gelme artık bana istemiyorum ellerini
sen beni kaybettin eger şimdi dönsen gözünün yasına bakmadan çekgit derim seni çok sevmiştim ama şimdi... BİTTİ herşey sakın dönme bana gelme artık bana istemiyorum ellerini zaman dedin zaman geçtikçe benden uzaklaştın... ahh su zaman diyenler gelme artık bana itemiyorum ellerini biliyorum suan çok pişmansın ama istemiyorum artık.. sevmeyi bilmiyosan tasıma o yüreği ağlamayı biliyosan ağlatmaktan UTAN git gelme bana istenmiyosun bu |
yanlızlık nedir bilir misin sen
en mutlu sandığın anda yüreğine giren ne sabah oluyor dünyam da ne gece mutluluğum kalmış ölüme yazan:ayşe ceylan |
Kim Sevdi Seni Benim
Kadar Istemem Selamını Artık Yalnızım... Son Defa öyle Bir Yüzüne Baktım Kopardım Kalbimden Seni Koparıp Attım Kendime Başka Bir Dünya Yarattım... Gelsende Tanımam Seni ölmüşüm şimdi... |
mademki bitmeliyse bu aşk mademki agır geldiyse sevdanın yükü sana
bırak beni yoluma gideyim kararsızlığa düştüğün anda bilki sonum olursun...madem bitmeli mademki gitmelisin kalbinden aşkımı bana veripte git madem sevmiyorsun artık sana verdiğim günlerimi bana geri veripte git...madem yoksun artık bu aşkta ne olursun beni bana bırak kalbimi yerinden söküpte gitttt |
sensiziliği sarıp acılara, çekiyorum içime nefes nefes..
çektikçe ben bittim de bu sensizlik neden bitmek bilmez.. ruhuma işlemiş dumanı bu ateşin, kalbimdeki is lekesi artık geçmez.. bu bendeki aşktır sevdiğim,ne bir anlık heyecen,ne de geçici heves.. gece, alınca yüreğimi koynuna, çekip gidince uykular gözlerimden karanlığa, o tuhaf sessizlik de çökerse eğer caddelere,sokaklara.. işte o zaman anlarım ki,daha çok var sabaha, ve yakarım bir ''sensizlik'' daha... |
Sevebilirmisin Beni, Kuşun Gökyüzünü Sevdiği Kadar, Sevebilirmisin
Beni,martının Denizi Sevdiği Kadar, Sevebilirmisin Beni, Seni Sevdiğim Kadar... Sevemezsin Tabiki çünkü Sende Oooo Yürek Yok Be Sevdiğim...:( |
Sorsalar bırgun son arzun ne dıye
Sanmakı senı ısterım O an bana ne verebılırsınkı Ufak bı öpücükten baska Ben ıkı sıgara ısterım sevgılım Birini içerken senı Diğerini içerkende sensızlığı düşünürüm Sensızlığı dusunurken Sensızce vede sessızce ölürüm SEVGİLİM |
Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde
Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa Bil ki seni düşünüyorum Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, açıl Örtün karanlıkları masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gün doğarken aç perdelerini, bak Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar Kendini tadılmamış derin bir hazza |
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana
Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun |
Mehmetçik ayakta
Teroristler kaçmakta Ben de asker olacağım bu vatan için canım feda Her gün bir şehit Yeniden doğar bir yiğit Ben de asker olacağım. Teroristleri ülkemize sokmayacağım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.