![]() |
Can damarım koptu
Öyle acıttın canımı AF dilemek değiştirmeyecek Yaşattığın sızıları Gözyaşların aksada Dönüp bakmam arkama Onlarda bana yaşattıklarına inat Ayrılık hediyem olsunlar sana Kalp kalbin aynasıdır Yaşadıklarımı yaşa Yalnızlığında yanına bıraktığım ka^rın olsun Acılarında bana yaşattıklarının En acı bedelleri olsun Yağmurlu *******de Bensiz ıslan bundan sonra Bensiz git bizim yerimize Büfeci amcanın sıcacık çayını yalnız iç Hergece izlediğimiz korku flimlerini |
sana elveda mı ASLA!!!
Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda |
Hep,ağlamak geldi içimden sensizken.
Doluverdi gözlerim, ağlamayı isterken, Hep sen ol istedim yanımda,hep sen, Hiç baktınmı kalbine,oradaki yalnız ben. Hep seni istedim sensizken, Dalıverdi gözlerim,seni beklerken. Gel artık ömrüm,bekletme gel, Sevenlerin duasıyla gel. Herkez duydu artık feryadımı sensizken, Cümle alem bizi konuştu,seni beklerken. Doğmamış dertleri, büyüttüm derken, Gel artık ömrüm,seni seven için gel..... 123654 |
123654 Murat ADIGÖZEL
Usandığım *******den,artık uzaklaştır beni, İstemiyorum artık,sitem dolu *******i, Beklemekten yoruldum artık,sevdiğim seni, Bir damla mutluluk ver,yaşatsın beni. Bıraktım artık geleceğimi,senin kollarına, Gitmeyeceğim ömrüm,sensiz bir yola, Fark edermi yaşamak,boşu boşuna, biraz sev beni,yaşarım o zaman, AŞKIMIZIN UĞRUNA.........ÖMRÜM....... |
satırlarım zorluyor beni_!!!
kimsesiz kaldıqımı bilmiyor sanki bütün harfler elimdeki kalem titriyor bir kaç dakika protesto ediyor kendince yalnızlığı oda!.... artık yeter diyor kelimeler,artık yeter diyor yapraklar,artıkyeter tükendim dio mürekkebi kalemin.. Artık kimse dinlemiyor beni Bir isyanın qölqesinde yüreqim Bir tutunamazlığın mecburiyetindeyim şimdi_!!! ''ARTIK YETER'' |
Senin içinde ben bitmiş olsaydım;Benim içimde sen yaşıyor
olmazdınki.SEN hala bende bitmeyen sevdamsın.(SUSKUNMELEK) |
senide gördük dünya ne gerçeksin nede rüya suya bir resim çizilmiş
sahta ışık sahte boya yalan cı sevdam!!!!!!!!!!! |
Yine Yalnızım Her Zamanki Gibi Sensizim Yine Bu Akşam Bir ölü Gibi
Sensizlik Yüreğime Saplanan Bir Ok Gibi Bitsin Artık Bu Sensizlik Bana Yapılan Bir Zulüm Gibi |
dostların aşkı sevgiliden çoktur sevgili terk eder dost yanında kalır
sewgili emreder dort teselli eder dost sewgiliden çok sewer bilirmisin bizde dostluk nedir? nefesin kesilirse al bu can senindir yolun sonu uçurumsa dostum geri dön ilk adım benimdir der (gerçek dost olan) |
ağla ağla gözlerim ağlamaya doymadın sen bırak artık oda gitsin
zaten mutlu olmadın sen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.