![]() |
.....................................
Mutluluğu temsil eden masmavi deniz... Ateşle barut yanayana...Ama tehlikesiz... Sonra...Bir anda karşır KARADENİZ... Çılgın dalgalar eşlik eder titreten yağmura... Olanlara güneş darılmaz ! Çünkü bilir Karadeniz içten ağlatmaz... Aniden parlar ! İci acımaz... Bambaşkadır bu diyar... Eksik olmayan yağmura inar insan üşümez... Çılgındır, deli-doludur..Ama insan küfretmez.. Severken öldürür ama sevmek için insan düşünmez... |
Sen,sensizliği bilmezsin!!!
Aşk denilen duyguyu bilmezsin!!! Eğer bilseydin beni burda bırakıp ' GİTMEZDİN ' |
Bir unutulmayanlar var
Birde unutmayanlar Bir çok sevenler Birde sevilenler Bir gidenler var Bir de bekleyenler Bir çizilenler varken Bir de çizenler var Bir bitiş söz konusuyken Bir de bitmek bilmeyen umutlar var Birler çok bildiğin gibi Bir sen varsın Benim bildiğim gibi Birde sen varsın Canım gibi, içim gibi Bir ben gibi olansın Aslında bin sen gibi Bir gülüşün içimi yakan Bir gözlerin vazgeçilmeyecek gibi Bir umudum olansın Bir beklenen, bir sen gibi Bir sen varsın b |
çok sıkıldım bu hayatttan
sensizlik canıma tak etti her gün yollarını gözlemek çok yordu beni.. sen yoksun hiç kimsem yok yanımda sensizliği anlatmıyorum kimseye kapandım kendi içmde fırtınalarım hiç dinmiyor dayanmıyo bu yürek geleceksen gel artık... bak bizim mevsimimiz geldi yaklaşıyor senin benim olduğun günler ben napcam şimdi gözümün önünda hatıralarımız... kalbimde acın sensizlik çokk acı veriyor.... Bitanem seni çok seviyorumm Hep sevicem seni... |
Sorsalar bırgun son arzun ne dıye
Sanmakı senı ısterım O an bana ne verebılırsınkı Ufak bı öpücükten baska Ben ıkı sıgara ısterım sevgılım Birini içerken senı Diğerini içerkende sensızlığı düşünürüm Sensızlığı dusunurken Sensızce vede sessızce ölürüm SEVGİLİM |
bir yalnızlıktır aşk önce
sonrası hüzün herşeyi güzel sanarsın aslında hepsi korkulu rüyandır dostum hiç kimseye güvenme sonra üzülende yalnız kalanda sen olursun!!! |
bu şiirimi bir zamanlar çok sevdiğim ama şimdi ayrı olduğum birine
yazıyorum: hayat öyle acımasız ki sana her baktığımda eski günleri hatırlıyorum ama sana kızamıyorum çünkü seni çok seviyorum beni aldatmış olsanda seni çok seviyorum belki bir ama bir gün gelirsin diye yolunu gözlüyorum bitanem : biliyorum başkasıyla çıkıyosun ama ben yine beklerim |
Seni görüyorum ama dokunamıyorum!
Seni duyuyorum ama sana yaklaşamıyorum! Seni seviyorum ama söyleyemiyorum Ben seni görüyorum ama sen beni görmüyorsun! Be seni duyuyorum ama sen beni duymuyorsun! Ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun! Söyle bana şimdi sence ben ne yapıyorum! |
Konuşmak konuşmak gözlerle fısıltılarla
Duymak büyülü sıcaklıgını beyaz ellerin Her geçen dakika var oldugunu anlamak için Yaşamak arzu dolu dudaklarda, şarkılarla Aşktı o! Değiştiren tüm *******imi Aşktı o! Beni durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, dolu dizgin gidişime dur diyen |
Alin yazimsin ayrilamam,Biricigimsin sana kiyamam,Ölürümde seni
kimselere birakamam.Senin ugruna yeminim var Vaz gecer sanma yar Kaderimdede seni böyle sevmek varmis. Hayatin cilesini Kaderin cilesini Sevmenin kaderini Ayrilmanin acisini Yeminin günaini Sen yorumlada söyle yar, Unutma askina yeminin var,Sevmete böyle cilemiz var. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.