![]() |
sevmek suç ise
cezam idam olsun cezam idam ise celladım sevgilim olsun celladım sevgilim ise adı..............olsun adı..............ise canım ona feda olsun |
Aşk Ver Arkadaşlık Birgün Yolda Karşılaşırlar Aşk:kendinden Emin Bir
şekilde Sorar;ben Senden Daha Candan Ve Daha Yakınım. Sen Niye Kibu Dünyada? Arkadaşlık Cevap Verir:sengittikten Sonra Arkanda Bıraktığın Göz Yaşlarını Silmek Için.! |
seni herşeyden önce ve çok sevdim ama sen bunu kötüye kullandın ve
beni hergün öldürdün seni hala bu kadar çok sevdiğime inanamıyorum merve ben seni hala çok seviyorum....): YAZAN: Baytar.. |
sebebsiz aglamaz gözler sebebsiz titremez insanın yüregi...özlem içimi
yakarken nasıl konuşabilirim hasretin beni benden alırken nasıl gülerim sonsuzluk perdesi senle açıldı senin sevgin yüregimde sonsuzz gözlerini ellerini seni özledim birkere sarılsam beklide yılların hasreti silinecek ama kahretsin uzaktasın arada mesafeler var kalbimdeyken benden çok uzaklardasın canımı acıtıyor hasretin...dön hadi çık gel dön be askerimmm |
an gelir korkarsın herşeyden,
sessizlikten,sensizlikten, kalabalıktan,yalnızlıktan.... an gelir beklersin yolunu sevdiğinin, özlediğinin, bir zamanlar uğruna gözyaşı döktüğün kişinin... değer mi seni özlemeye beklemeye yolunu sabah akşam gözlemeye değer misin gözümden düşen tek bir damla göz yaşına, ve değer misin hatırlanmaya? çok korkardım sensizlikten; ah bir görebilseydin kuş misali çırğınıp duran şu kalbimi senin için attığını bir anlayabilseydin, sensiz geçen her saniye için |
senin için gurumu yerlere serdim
bir zaman boş ver aşk neymiş derdim işte vefasız bende deli gibi sevdim git ne olur git veda etmeden git yanlız bende değil sende suclusun görüyorum kumralım bensiz mutlusun aradıgın aşkıda çoktan bulmuşsun git ne olur seviyorum deme git burak |
lanet olsun senın sevgınede sanada
once ınandırdın mutluluğa sonrada yalnızlığa alıştırdın senı sevmekten başka naptım sana sole allahsız senın olan cana acımadan nasıl kıydın sole hıç mı acımadın bana şimdı kımın koynundasın bılmıyorum yurek işte herşeye rağmen ozluyorum hanı bı sözün vardı ölene kadar sevıcem dıye artık sevmıyosunya bıttın oldun yureğimde küllerı kaldı bu aşkın ateşını sen yaktın yuregımın hemde felakete ugrattın kım ınanır olmayan sahte sevgıne |
lanet olsun senın sevgınede sanada
once ınandırdın mutluluğa sonrada yalnızlığa alıştırdın senı sevmekten başka naptım sana sole allahsız senın olan cana acımadan nasıl kıydın sole hıç mı acımadın bana şimdı kımın koynundasın bılmıyorum yurek işte herşeye rağmen ozluyorum hanı bı sözün vardı ölene kadar sevıcem dıye artık sevmıyosunya bıttın oldun yureğimde küllerı kaldı bu aşkın ateşını sen yaktın yuregımın hemde felakete ugrattın kım ınanır olmayan sahte sevgıne sevgı s |
Eskidendi çok eskiden,
Birbirimizi deli gibi severken, Sen beni bitirirken, Kahredip yakarken, O kadar güzel yıllarımızın sonunu sen getirdin, Kendinide benide bitirdin Herşey eskide kaldı, Anlamıyorsun değilmi, Bu gönül uğrğnda deli, Eskidendi çok eskiden, Eskide kaldı be canım... |
Yaşamak bana verilen tek şansmış,
Kim istediğimi söyledi ki yokum ben. Bana bahşedilen mutluluk ailemmiş, Mutlulukla mutlu olmayı beceremeyen ben. Eğer varsa korkum, endişem, yenmeliymişim, İstemiyorum ki yenmeyi kaçmak varken. Tek korkak arıyorsan evet ben, Sorman gereksiz-yersiz zaten. Yaşamayı istemedim ki ben, Mutlu olmak niyetim değildi zaten. Korkak olmakda elimde değilken, Napıyım korkuyorum herşeyden, Herkesden- Senden ---KENDİMDEN...--- |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.