![]() |
ne zaman iki sevgili görsem
içim sızlıyor, hayalin gözlerimin önüne geliyor. hele o bakışların hiç gitmiyorki gözlerimin önünden. sadece seni düşlüyorum. gözlerimi açtığımda ise herşey yok olmuş silinmiş. sence gerçek olurmu bu düş? bu şiiri ağlayarak yazdığımı bile bile olur mu ? |
kara gözlerine bakmaya doyamıyorum,
bitmesin istiyorum gün. kara gözlerine veda edemiyorum. seviyorum işte var mı ötesi, seviyorum işte var mı üstesi, kara gözlerin hergün farklı birşey anlatıyor bana, hergün farklı birşey... ama birşey varki istemediğim! kara gözlerin benden başkasına bakmasın SEVDİĞİM kara gözlüme |
gecenin karanlığında oturdum bir akşam,
yıldızları seyrettim. hepsi bana seni hatırlattı üzüldüm, belkide ağladım, ama bunu sen duymadın, duyamazdın çok uzaktaydın. nerdeydin biliyor musun? gözlerimi görmeyecek bir yerde "KALBİMDE"... |
Beni istemediği öyle açık ki
Anlamamak mümkün değil Sanki her cümlesinin altında git diyor gibi Ama yüzü gülüyor diyorum Belki de içi kan ağlıyor Bilemezsin. Sevgimin karşılığını alamıyorum ama Sevgiden mahrum değilim bu hayatta O ne kadar git dese de Savaşmak şart olmuş bize Alışmak şart olmuş ilgisizliğe |
vakit gece yarısı hala seni düsünüyorum.
ıslak gözlerim camlarda, hep gelecek diyorum: hani bir halimiz vardı hep seni düsünüyorum! öylesine sevmisim ki seni unutamıyorum... |
Aşk dokunmak değildir
Aşkını yüreğinde hissetmektir Aşk hiçbir engel tanımaz Mesafeleri yok edip gelir Önceden aramızda km'ler vardı Şimdiyse ayrılık rüzgarları Gözümde ayrılığın gözyaşları İkimizde yitirdik aşkımızı Meğer kalbinde 2. birini yaşatmışsın Gizliden gizliye beni aldatmışsın Belki beni de sevmiştin ama Görüyorum ki hala içinde atamamışsın Sana onu unuttururum sanmıştım Ama aşkının ateşinde bilmeden bende yandım Seni sevmek için çok geç kalmışım Meğer ayrılığa y |
Akşam olur
Bir başıma kalınca Bu yerde... Özlemin Ateş olur..! Dokunduğun her yerde Kıvılcımlar saçar Özlem ateşin Yangınlara döner... İçimde Yıkılmaz sandığım Dağlar erir Ormanlar bir bir yanar. Eğil başım Sen.. Öne eğil.... Bunca yıldız varken Gece neden karanlık olur Sevdiğim..... Kaybetmeyince İnsan Bilmezmiş Elindeki nimetin kıymetini. Ağla yüreğim kendi haline Sen Şimdi ağla.. |
Aşkın Rengi
Aşkın içindeydik, Aşkın içinde ihanetlerdeydik, Yakışmıyordu yaşımıza yaşadıklarımız, Henüz büyümemiştik çocuktuk. Çalan zillerin ardında haylazlıktı peşinde olduğumuz, Yıldızlı *******de pembe hayallerdi dileklerimiz ... |
gitme bırakma ellerimi gidersen kaybolurum sevmezsen kahrolurum ben
sensiz nasıl yaşarım of be gitersen geri dönemezsin bana gelirsenben hep seninim elvada sevda yelkenim |
alacasına kapıldığım rengarenk bir ekim akşamı
ne gündüze hayrımız var,ne geceye bir tarafta kalbimin yarısı, bir tarafta acizliğimin ta kendisi, artık güneş doğmaz bu şehirde doğsa da güneş i görmez görmeyi bilmeyen gözüm... hüznüm için yazılmış iki kelime ağıt beni sevenden bana temiz bir kağıt, kağıt dolu,okuyan boş, okuyan dolu,,kağıt boş hiç arası olmaz. herkes birbirinden korkakmış korkularından kaçakmış tek korkak kalmışçasına lenet hep... sonra avazın çıktığı kadar bağırmı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.