![]() |
Gitme
Gitme beni bırakıp Kal sonuna dek Birlikte olalım Sensiz ne yaparım Çektiğin acıları Bahane etme ne olur Sen benden daha güçlüsün Dayanabilirsin Yanımda kal aklım. Ahmet Aksoy |
Gittikçe
aşk içimde şimdi; yüzyıllar önce patlatılmış bir nara, zihnim farklı düşüncelere ……kuzgun gibi kubbe altı, “benim kaldırmak zorunda olduğum ……Atlas okyanusunun bile makul bir taban üzerinde kaldıramadığı” ……radikal değişim ….…………gidişin ve yankı yankı yankı aşk içimde hicran şimdi Ahmet Aksoy |
Gittin de
Gittin de Gittikten sonra kimlere kaldım En büyük dostum kadehler Çeşit çeşit içkiler Beni avutmaya çalışan Bugün yüzüme gülen Oysa beni ölüme sürükleyen Kalleş içkiler Artık kalleşlere bile Başka türlü bakar oldum Gittin de. Ahmet Aksoy |
Gittinde II
Ayaza çıkmış kuşlar gibiyim Dört yanım kar Dört yanım soğuk Bir açlık nöbeti vurur Bir soğuk. Ahmet Aksoy |
Gittinde IV
Gittin de seni bilmem ama Ben paramparça oldum Senin mazi dediğin Benim için, artık sadece Ölü bir adamın hatıraları. Ahmet Aksoy |
Gökdüşüm
geçirgen saatler bunlar düşümde büyüttüğüm hep bir iz var saksız güncemde kimden kalmış bir ben bilirim aşk değil ki bu dile gelsin ötesinde bir şey bilmem kanımda yuvarlanan içime çekilen denizler ve göğün mavisini taşıyan ırmak boyunca dolanır boynuma çocukca bi gizem d ü ş t ü m salıncaktaki ruhum kanaken sayısız bir devinim evren kim kimde saklanır bilmem 24.08.2004 Ahmet Aksoy |
Gölge Oyunu
ışığın ve karanlığın yer değiştirmesi gölgenin araç olduğu oyunlar .......belki de ilk isyanı şeytanın ................alacakaranlık insan bir yanında cennet bir yanında cehennem ...............sırat ..................hayat masum bir çocuktu o ilk ceren .........çığlığını ...............yüreğinde ........................gizleyen Ahmet Aksoy |
Gözlerim Düşlerinde Kaldı
.............................'seninle kaç kemiktim ben ...................................su gibi akıp giden' ağlayan bir kuru kafa merhametiyle sevmişim seni ......haydi git gitme ne olur çöl ayazında güldür ölüm .....kurtlarına sarılırken toprağım .......sürgün içimde gece büyüttüğüm Ahmet Aksoy |
Gözlerin
Seni gözlerin anlatırdı bana İlk kez beni sevdiğini anladığım gözlerin Ne yazık ki ayrılırken göremedim gözlerini Ve hala bilmiyorum beni sevip sevmediğini. Ahmet Aksoy |
Grena
kırmızı dantel kanatlı kuşlar yalnızlık uçarken akşamları çin seddinde bir nü gibiyim koltuk altlarımda örümcek ağı postunu satılığa çıkarmış yaban koyunu sineye batırılmış hançer içim avucumda büyüttüğüm küçük tanrı kaç yoksa elimi yumruk yapacağım insanı mahşere taşıyan tılsımlı rüzgar saç saç örülmüş vakit içimde sevdiğimin demir parmakları Alexi, sen en iyisi santur çal! Ahmet Aksoy |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.