![]() |
@"bitti rüyamız 1"@...
yine aynı yerdeyiz işte başladığımız yere geri döndük ayrı masalarda söylüyoruz sevda şarkılarımızı ve yine ayrı masalarda avutuyoruz kendimizi yalancı mutluluklarla her nekadar yansada yüreğimiz farklı insanlarla yudumluyoruz içkimizi ve yeniden mutluluk maskesini takıyoruz ne kadar mutlu olamasakta... aldırmamış gibi duruyoruz yaşananlara bir rüyaymış gözüyle bakıyoruz ilişkimize evet bir rüyaydı ve uyandık bitti;hiçbirşey yaşanmadı tek yürekte can bulan iki farklı i |
sigara...
Günün son sigarasını içiyorum eski günleri hatırlayarak |
gölge...
Bir demet hüzünle geçip giderken bir garip yalnızlık girerdi kollarıma,oturduğum yerden kalkmaya çalışınca bel ağrılarımın yakama yapıştığı o kısacık anlarda vurgun yerdi gelecek tasarılarım.Kişiliğimdeki acelecilik ve kararlılık eksikliği kendimi hatırladığımda. Birdemet hüzün düşerdi düşlerime, kapalı gözlerimi aralayarak kısık bakışlarımla duvardaki şehvet resimlerini taradığımda vicdanımı yoklardı tanımlayamadığım bir ufak sızı. Uzak anılarımın gölgelerinin dağların ıssızlığına sızladığın |
Yeniden EskiyeEskiden Yeniye
sen beni ömrünce unutamazsın... gözlerinde iki damla yaş sevdiğin içinmi terk edilmenin verdiği acı bir aşk içinmi yağmur yağmasını istiyorsun ağlamak içinmi hep içiyorsun yoksa unutmak içinmi sen beni ömrünce unutamazsın |
sevdiğin kadar sevilirsin...
yerin seni çektiği kadar ağırsın kanatların çırpındığı kadar hafif kalbinin attığı kadar canlısın gözlerin uzağı gördüğü kadar genç sevdiklerin kadar iyisin nefret ettiklerin kadar kötü ne renk olursa olsun kaşın gözün karşındakinin gördüğüdür rengin yaşadıklarını kar sayma yaşadığın kadar yakınsın sonuna nekadar yaşarsan yaşa sevdiğin kadardır ömrün gülebildiğin kadar mutlusun üzülme bilki ağladığın kadar güleceksin sakın bitti sanma herşeyi sevdiğin kadar sevileceksin |
afyon...
hasretin sis gibi çöktü gönlüme dertler acımasız sabahlar zalim burada kar yağıyor ışık bile yok afyon bugün nasıl ey yarim burası aşk çölü ben bit bedeni bu sonsuz yalnızlık dertler bitmedi bugün yine kırık gönül mabedi afyon bugün nasıl ey yarim yaram depreştikçe aşkım güçlenir aşkım güçlendikçe dertler içlenir olmaz olsun böyle umutsuz hayat afyon bugün nasıl ey yarim hasret denen katı taşı kırmalı bırakıp gideni aşık vurmalı kendimi bırakıp seni sormalı afyon bugün nasıl |
bulutlar...
Sevgimi bulutlara yazdım. Yağmur yağdığı zaman anlarsın... |
...uNuTuLaN qOzLeR......
DePDeRiN bir uCuRum qOzLeRiN GüLüMSeRkEn biLe sOnSuz bir bOşLuk bEnim icin simdi DoPdOLu BaKıYoR GOZLeRLiN... qOzLeRiM hEp uZaKLaRda... simdi b3nd3 Q bOsLuK yAnLıZLıGıMıN KıYıLaRıNdA... yOk oLdU mUtLuLuK bAk bir kUs HaVaLaNDı. YaRDıM et GuZeL kUs, Q qOzLeR; tAnImAdAn uNuTTu !!! |
AŞKIMA YAZILMIŞ BİR ŞİİR...
Ölürsem sevgilim sana doyamadan Bir mezar kazdır ağlamadan Tabutumun rengini isterim kara İbret olsun svipte ayrılanlara Yolun düşerse bir gün mezarlığa Otları sararmış mezar ara Dökme göz yaşlarını mezar taşıma aşkından ölmüş sevdan var orada |
________sensiz_______...
sensiz nefes alamıyorum ateslerde yanıyorum deliler gibi özlüyorum yine söylüyorum SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUMMMM ........... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.