![]() |
Senin yoluğun bana ölüm gibi,
Sensizim şimdi deli gibi, Bunun sonucunu sen getirdin, Beni bırakıp gittin... |
uyuduğumda başlar asıl acı ........halicin perisi
Uyuduğumda başlar asıl acı Hayal meyal bir rüzgar öper saçlarını, uzaklarda sen. Görürüm,bilirim ordasın koştuğum kadar uzaklaşır gölgende sen. Yüreğimin,nefesimin sesi avazında sessizliğin Dokunmak isterim ellerim kalkmaz uzanmaz Haykırmak isterim burdayım diye sesim boğazımda düğümlenir. Yüzünü görmek isterim gece olur karanlığında inadın Saçlarını rüzgar öper kumsalı öptüğü yerde denizin Gördüğüm kadar yakın olursun oysa kıpırday |
Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular,
rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak. |
İçim yanıyor,
Kalbim kanıyor, Zor geliyor, Zaman geçiyor, Ayrılığın; Beni kahrediyor, Melek yüzünden uzak, Kalıyor;ağlıyorum Ağlıyorum gülüm ağlıyorum, Sensiz deli oluyorum, Ufacık neden yüzünden yok oluyorum, İkimizede yazık ettin ve bitirdin beni terkkettin gittin, Sensiz yaşamak ölüm gibi, Yaşayamam... |
evet sendın benı aska zorlayan
benı kendıne kul ole yapan dogru ya !! ben sana gore bırı değılım ben senın serefsızlıklerın kaldıramayacak kadar serefslı senın oyunlarına kanacak kadar serefli bır ıkı sozune kanacak kadar sereflı bı ınasnım ben.. sen dusurdun benı bu durumlara mutlusundur şımdı . şerefime iç ******** .. !! |
İçim yanıyor,
Kalbim acıyor, Seni seviyor bu yüreğim, Sensiz yaşamak istemiyor, Yaktın beni yıktın beni, Burada terkedip bir başıma bıraktın beni, Anlamıyorsun, Acımıyorsun, Zaman benim için azalıyor, Seni seviyor bu kalbim eriyor, Beni senden seni benden sadece ölüm alıyor, Yıllar sonra bile sesleniyor kaçıyorsun, İçimi daha çok yakıyorsun, Bilmiyorsun ama... Bu kalbim seni yinede, Çok seviyor; "Bir gün beni çok arayacaksın ama ama, o gün ben yanında olmayacağım gülüm.. |
sevgiyi sevmesini bile ver
aşkı yaşamasını bilene gülmeyi gülmesini bilene ver acı çekmeyi de kaldırabilecek dayanabilecek insana ver çok ağır kaldıramıyorum bedenim ruhum eridi |
Okulmu Var Derdin Var
Ah şu Avaralıklar Yeri Gelince Iyi Yeri Gelmeyince çekilmeyen çile Ah Be Bittmedi Bi Türlü Dert Desen Var Ev Geçimi Desen Var Ne Yapsak Bilemez Oldum Başımı Alıp Gitsem Uzaklara Dayanımıyomm Bitmeyen Bir Dert Var, Oda şu Sınavlarr Off Offf Bitmiyyoooo |
Sakın Sorma
Sorma bana kimsin diye Adına şiirler yazanda benim Ardından aptalca ağlayan da Ben öyle bir benim ki Tepeden tırnağa sen Evet, ikimizde aynıyız Diğerlerinden farklıyız Geceyi dinliyorsak her akşam İkimizde yalnızız Biliyorum sen diye bir şey yok,ben varım Sen benden bir parçasın sanırım Hayal mi gerçek misin bilmiyorum Yalnızlık benim her anım |
İlksin Sen
Sensiz ıslandığım ilk Nisan yağmuru bu Sensiz olduğum ilk gün Yıldızsız geçen ilk gece Sensiz yaşadığım en tuhaf an Bensiz geçirdiğim ilk akşam Bensiz kutladığın ilk doğum günü Paylaşılmayan umutlar Bensiz aldığın son nefes Bizsiz yaşanırsa bu hayat Bensiz dönüyorsa bu devran Unutmuşsan beni, biz diye bir şey yoksa Bizsiz, bensiz, sensizsin artık |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.