![]() |
Ben Bir Serseri Aşıgım .
Sokaklarda Dolaşırım. Bir Sevdigim Var . Bilmez Aşkım Serserinin önu Sevdigini |
Bir Kız Seversiniz Oda Siz Sever Ve O Aşka Döner Ve Bu Sevgi çok
önemlidir Sizin Için Aşk Insana Neler Yaptırmaz Ki Sizi Seven Kız Bir Gun Sizden Ayrılmak Isterse Siz Ne Yaparsınız Ben Bu Duyguyu Yaşadım Ve çok Kötü Bir Duygu Ve Hiç Kimseye Tavsiye Etmem Lütfen Kız Arkadaşlarımızın Kıymetini Bilelim...sevenler Gece ölür Bunu Sadece Seven Bilir |
sen girdin herşey değişti.*******i mışıl,mışıl uyurken şimdi seni
düşünüyorum seninle yatıp seninle kalkıyorum...ışığım oldun benim.yaşam kaynağım..anladımki sensiz bu dünya çekilmez sevdiğim. kahrolası hastalık girdi aramıza.ama bizi ayıramıycak sevgilim.ucunda ölüm olsa bile ayrılmıyacaz sevdiğim.. göz bebeğimsin güneşimsin..iyi olacaksın sevdiğim.bak gör yeneceksin o kanser illetini.çok mutlu olacaz sevdiğim sakın umudunu kaybetme.. |
Sen şu hayattaki tek zalimsin,
Acımasız ve kalpsizsin, Hayatımı alt üst ettin, Allah'ından bulasın zalim, Kalbin yok sevemessin, Yüreğin yok acımı bilemessin, Senin tek bildiğin bağırıp kaçmak, Nasıl bir insansın sen zalim, Anlayamayacaksın , Beni çok arayacaksın, Ama asla bulamayacaksın, Sen beni ararken ben bu şehirde olmayacağım, Zalim, Çünki: Ben o zaman yanında asla olmayacağım... ZALİİMMM..................:( |
Yaşamak bir başka güzel oluyor
Senin kollarında, senin yanında Gönlüme sımsıcak huzur doluyor Senin kollarında, senin yanında Sen yokken pişmandım yaşadığıma Sevgi dolu bir kalp taşıdığıma Sonunda kavuştum aradığıma İçimde aşkını yaşatıyorum Yepyeni umutlar yaratıyorum Dünyanın derdini unutuyorum Senin kollarında senin yanında |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın,
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. bunu sakın unutma...([email protected]) |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın,
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. bunu sakın unutma... |
seni sevmediğimi öylesem yalanın
enbüğüolur bu seni sevdiğimi söylesem mutluluğun enbüğü olur bana bu aşkımı anklatamıyorumki nesöylesem bahane hiç sevmedinki niye koysun bunlar sana haykırsam dünyaya aşkımı birsen duymassın vurulsamda beni sevmediğini duymasam ölsemde başkası ile seni görmesem ah keşke ben senin yanında ölsem |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakini gördüğüdür rengin Yaşadıklarını kar sayma Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme, bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi; Sevdiğin kadar se |
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu
soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin bütün güzellikler senin olsun.. Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi ******* öpücüğü Ona iyi bak. Yatağını gül yapraklarıyla, Hayallerini papatyalarla süsledim Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını da ben aldım ki En tatlı rüyalar seninle olsun. Rüyaların en güzelini görür |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.