![]() |
Bir sevdiginiz varsa ve siz ondan başkasını seviyorsanız demektir ki
siz siz o kişiyi sevmiyosunuz.O diger sevdiginiz o kişiyi ilk aşkınızdan daha çol sevebilecekmisiniz ?acaba Siz ne kadar sevsinizde o ikinci kişiyi o ilk aşk gibi olmaz!Sevgili demek sizin için oyuncak galiba ama gerçekten yürekten sevenler için aşk demek o kız için ne olursa olsun onu sonuna kadar sevmektir!o kız sizin belkide hayat arkadaşınız olacaktır!SEVGİ KARŞINIZDAKİNE SAYGI DUYMAKTIR?SİZ KARŞINIZDAKİNE NE KADAR SAYGI G |
Gözlerim doluydu elveda derken
Dönüp de bakmadın veda ederken Beni yalnız bırakıp da giderken Hiç mi düşünmedin canım sevgilim İşte sen o zaman dünyamı yıktın Kendini de yaktın beni de yaktın Bir gönüle girdin birinden çıktın Hiç mi düşünmedin canım sevgilim Anlamadın seni içten seveni Nasıl değişirsin ellere beni Oysa taç etmiştim başıma seni Hiç mi düşünmedin canım sevgilim Aşk bitip gitse de kalıyor izi Kalpte dolaşıyor ince bir sızı Aklına gelirsem gel bazı |
Seni tanidigim gün
anladim asik oldum, bekledim vurulmaya sana, ama sen ayrilik dedin bana hicmi sevmedin beni galiba sevmemisin beni ama ben seni sevmeye mecburum platonikte olsa kalbimde sen hergün büyüyorsun ask dedim ayrilik dedin sev dedim sevemem dedin neolur dedim bekleme güle güle dedin sensiz ben ölürüm dedim affet ama gelemem dedin |
gecelleri sevdan dolar gönlüme
dökülur taneler esmer meleyim düşünurm seni gecmez günlerim öluyor yüreyim esmer meleyim gözümde tütuyor her bir bakışın gözlerin gönlume vurur ansızım aylar yıllar gecsede dinmezki sözüm unutamam seni esmer meleyim |
sevdiğim bütün kadınlarda aradım seni,
belkide seni bulmak için sevdim hepsini, anladım,yanıldım hep yalan aşklarla kandırdım kendimi, yolun sonunda şimdi yine sensizim. |
Arkadaş Sevgili
İnsan bazen arkadaşlarına sevgili gibi davranıyor. Sahipleniyor, kıskanıyor ama gırtlağına çökmeden. Tatlı tatlı flört ediyor ama sınırları aşmadan. Birlikte gülmekten ölüyor, çok ama çok eğleniyor, dağıtıyor, yerlere düşüyor, gecenin cılkını çıkartıyor ama o arkadaş ya, sevgili değil ya, hiç sorun olmuyor. Her şeyi konuşuyorlar, pek fazla sansür uygulamıyor, sürekli anlatıyorlar, fazlasıyla ilgili oluyor; kulaklarını kocaman kocaman açıp, dinliyor. En önemlisi de büyük bi |
ARALIKTA YAĞMUR YAĞDIĞINDA
Sana sımsıkı sarılmak istiyordum... Ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar zor gelmeyecekti senden, sevginden vazgeçmek... Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim... "Ama eğer hissedersen hayatından çekildiğimi bana sana geri dönmemem için şans dile... " Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildiğim yazmak olduğundan yine yazıyorum işte! Seni daha önce de yazmıştım ama bu kez bir daha yazmamak üzere, |
anlamasın kimseler şiirime sebep olduğunu şair yüreğimi senin
gölerinle doldurduğumu bilemezler benim gözlerinde yaptığım keşifleri kimse bilmezsin ben bilsem yeter sendeki yeşilleri kapat gözlerini görmesin şaiirler benim gördüğüm şiirleri sen benim hayatta yazamadığım en güzel şiirimsin kudretim yetse bile seni seni kelimelere dökmeye kıyamazdım sen benim içinde kaybolduğum yeşil denizimsin eğer bir su olsaydım seni içmeye doyamazdım |
Sevmek Kimine Göre ölmek Demktir
ölmek Kimine Göre Semek Demektir Ama Asıl Gercek ölseyiye Sevenler Asala ölmezler |
2003 yılı aylardan ocak..varlığından haberdar olduk bir gün 25 ocak
bir testle dünyaya geleceğini öğrendik..en son hatırladığım koltukların üzerinde zıplıyordum..karanlık dünyama güneş gibi doğacağını o zamandan anlamıştım..derken 1 ay doldu..ardından 2,3,4 ve cinsiyetinin ne oldunu öğrenmek için gebzeye hakkı beye gittik..ne yalan söylüyeyim kız olmasını çok istemiştim..gerekli taramalardan sonra erkek,erkek dedi..biraz burkuldum...ama olsun,sağlıklı olsun diye geçiştirdik..ondan sonra başladı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.