![]() |
Ansızın kayboldun köşe başında
Zamansız bir deprem koptu bağrımda Kendimi kaybettim işte o anda İnan ki dünyayı yıkasım geldi! Ardına bakmadan gittin o gidiş Kalbimi koparıp atasım geldi Bu veda gerçek mi inanamadım Başımı taşlara vurasım geldi! |
sıkıntıdan patlamak üzereyim..dışarda hafiften çişeliyen
yağmur....dışarı çıkmak biraz sahil havası almak lazım..bir taraftan rüzgar esecek bir taraftan sigaranın dumanını çekeceksin içine...sonra başını kaldırıp gökyüzüne bakıcaksın yıldızlara nasıl dans ettiklerini göreceksin..için kıpır kpır olacak ve sonra gözlerinden akan yaşlar çiseleyen yağmura eşlik edecek...bugün hayatının rotasını yani yönünü çizeceksin,iki yüzlü insanlara kanmayacaksın...ama nerde... ne yapacağımı ve beni bundan so |
geceydi seni bana taşıyan...sen geceye yakındın,bende sana..ağır aksak
işleyen zamanın düşürdüğü tuzaklardan sıyrılıp geldin,hoşgeldin..korkularınla,çocukluğunla,sırlar ınla sadece gözlerine derin bakabileceği acılarınla geldin,iyki geldin..bekleyişlerimin içine hapsettiğim özlemlerim vardı..nicedir kimseyle paylaşmadığım hüzünlerim..soramadığım sorularım...hatırladığımda yüreğimde yaratacağı o korkunç sızıyı duymaktan korktuğum için beynimin bir köşesine fırlatıp attığım ve bir daha hiç dokunma |
kimin yüzüne baksam aynı ikiyüzlülüğü görüyordum,bu beni yıldırıyordu
anlıyormusun..?bir hayal kırıklığı daha aşkla olan bütün bağlarımı koparacaktı,bu yüzden korkuyordum sana yakın olmaya..kimse beni üzmemeliydi artık..kimse yüreğimin tellerini inciltip gitmemeliydi..bende herkes gibi biriyim..gün olur,hayata düşer hiç beklemediğin bir anda çıkıp gidebilirm hayatından..uzak durdum,duygularıma gem vurdum..yarım kalan aşkların yüzünden bıraktığı o acı izlere bir tane daha eklenmemesi için..bunun |
çılgın olma durumudur..gülerken bir yandan,için için ağlamaktır..
gelmeyecek birini gözleriye kapıya dikip *******i beklemektir.. aşk hiç var olmayan sevgiliye yazılmış şiirdir.. son noktasıda asla konulmayacktır... aşk..kendin olmaktır... kendini bilmektir... aşka düşmüşsen bir kez,bir sen önemlisindir...birde sevgili.... dünyada var olan herşeyin hükmü silinir aşığın gözünde... insanca bir duygudur aşk..insanın varlığına anlam katar.. yaşamın amacıdır kimisi için.. aşk olmadan yaşanmaz... |
Benim küçük gecemde
rüzgar ağaçların yaprağına son kez süre tanıyor Benim küçük gecemde viran olmanın korkusu var kulak ver karanlığın esintisini duyuyor musun? ben garipçe şu talihime bakıyorum, ümitsizliğe alıştım kulak ver aranlığın esintisini duyuyor musun? gecede, şu an bir şey geçiyor ay kızıl ve karmaşık ve her an düşme korkusu yaşanan bu damda bulutlar yaslı kalabalıklar gibi sanki yağmurun yağacağı anı bekliyor bir tek an ondan sonra hiç bu pencerenin arkas |
Daha kaç ******* böyle sessiz, böyle sensiz yaşayacağım? Bilmiyor
musun ki ey yar, beni ne çok mahvediyor uzaklığın, ne çok bölüyor kalbimi kalbin... Bir gece daha başlıyor... Önümde upuzun yaşayacağım bir gecem, bir karanlığım daha var. Saatlere, saniyelere gireceğin; damarımdaki kanıma kadar işleyeceğin bir gecem daha başlıyor... Bir gecem, bir sevdam daha başlıyor ama yazık ki gözyaşları ma giren olmayacaksın yinede. Beni artık acılarımla baş başa bıraktı ağlamalarım. Gözyaşlarım bile |
bir kuğunun boynuna dokunurken
yol bir yere gitmez içerde düz saçlara uğrar ayak üstü bir akşamüstü her plansız ürperişin sonu hüsran ve hüsran çok sanat müziği bir kelimedir yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir yol yoluyla gidebilir yare yoldan çıkabilir apansız ve ömür bitebilir yoldan önce ama yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir yaşamak hızlı bir ölme biçimidir düşünce ışıktan yavaşsa erken gidilmelidir gerdan sözcüğüne bir kuyumcuda da |
bu çemberin sonu uçurum
kendimden geçeli ben ben olmayalı çok oldu çember daraldıkça sonu varılmaz oldu nokta olunca çember düşecek bu zavallı kul |
GİT...
O ılık akşamlardan süzdüğüm acıların dergahına gömüp yüzümü, hiçbir sabah getirmeyecek seni susacağım, gözlerinin değdiği heryere git.. Bir yalnızlık ne zaman üşür bilirmisin sen? Bütün dönüşlerini topla ve öyle git!!!... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.