![]() |
ben aynaya her batığımda seni görüyorum
Rüzğarla birlikte sana koşuyorum Artık sen yoksunya Tek tesellim mısralarım. Seni çiziyorum hayallerime Yüreğimdeki acı benzersiz Sana göz yaşı döküyorum sayısız. Artık sen yoksun ya Tek tesellim şiirlerim Gözlerinle hatırlıyorum seni Şimdi sen yoksun ya papatya yapraklarına soruyorum SENİ. Şimdi sen yoksun ya tek tesellim UMUDUM. Sayısız yıldızlar var gök yüzünde,sayısız renkler yer yüzünde |
Yöneldim bakıyoruım toprağa
Otlara bakıyorum,böceklere bakıyorum. Beyaz beyaz çiçek açmış dallara bakıyorum Sen bahar toprağı gibisin sevgilim. Sana bakıyorum, Sırt üstü uzandım görüyorum gökyüzünü Ağacın dallarını görüyorum. Uçan leylekleri görüyorum. Sen bahar mevsiminde gökyüzü gibisin. Seni görüyorum. Gece burada ateş yaktım ,ateşe dokunuyorum. Suya dokunuyorum. Güneşe dokunuyorum. Sen yıldızlar altında Mavi suların sahile vurduğu sıcak Kumlar üzerinde yakılmış ateş gibisin. |
.........
sövebilir kovabilir sarılabilir gülebilirdide ---yapmadı--- (zaten yapsa ölürdüm) ---bilmedi--- anlayabilirdi ---anladıda--- koca bir dalga gibi kıyısına vurdum sonra ayaklarına dolanmak istedim ---duymadı--- ---bilirdim--- kötü değildi hep kötüymüş gibi yapardı ama değildi göğsünün altında bıkmadan türküler söyleyen bi yüreği vardı kendini ve kendisini ---unutturdu--- Oysa ben unutmazdım Kendi yüregine kendi |
Ağıt yakılan diyarlarda sana hasret büyütür yüreğim.
Asmışım kendimi bembeyaz bir bulutun sessizliğine. Gökyüzü *******ime hançerli sevdiğim. Nasılda özlerim seni bir bilsen,nasılda ağlamak gelir şimdi içimden.... Yüzümü suskunlukla yıkadığım bir zamandı yüreğimi pusuya düşüren yalnızlık. Bir mermi vızıltısı gibi gün biterdi, başlamadan tükenip giderdi aşk’a zamansızlık. Yağmurlu bir sabahın ağırlığında kurgu teorilerine saplanan masum uyanışlar kaplardı havayı. |
Ben sadece sevmeyi istedim belki de sevilmeyi.
Anlatamadım Şimdi burada oturmuş gidişinin hesaplarını yapıyorum. Her yer dağınık benim gibi. Belkide güzle düşen yapraklar gibi. Öylece kurumuş yere düşmüşüm Birileri üstüme basmasın diye rüzgara yalvarıyorum ve oradan oraya sürükleniyorum. Sensiz yolumu bulamıyorum. işte Konuşamıyorum diye yazmışım defterime saat gidişini gösteriyor. Senden sonra ortalığı toparladım ben bana eşlik etmedi. Öylece somurtarak oturdu köşesinde yooo ağlam |
Neredesin GÜZEL GÖZLÜM Ben şimdi uzak şehirlerin Tahtsız prensesi
Deniz kokusu duyuyorum bir akşam üstü Kuşlar her mevsim göçebe Bir o kadar kimsesiz nöbetlerim Neredesin BİRTANEM Seni yaşıyorum uzak diyarlarda Yaptıklarımla söylediklerim hep sana Seni düşündükçe saçmalıyorum Neredesin SEVDİĞİM imzaları atılmış mektuplar Okunmaz olmuş artık Yetmiyor binlerce resmin olsa da Gülüşünü istiyorum içimi ısıtan Herşeyimi unutturan Bu yakamozlar beni aldatıyor Gölgen vuruyor he |
Giderek daha az
Unutur gibi seviyorum Azala azala Aramızdaki uzaklığın karanlığında ******* kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum seni Kendini iyileştiren bir yara gibi Daha az Ve zamanla Sen geceyi tutuyorsun,ben nöbetini Uzak dağ kışlalarında Görmüyoruz birbirimizi Usul usul sis iniyor Kopmuş yollara Işığı hafif,uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda Sevgilim sevgilim Yıldızları daha büyüktür bazı gec |
Unutmak zor geldi,
Dusunmemeye calistim... Her gun, bugun yepyeni bir gun dedim kendi kendime... Ama her gece, Bugunumunde dunden farkli olmadigini anladim... Yeni insanlar tanidim, Seni unutturacagini sandigim ortamlara daldim... Her defasinda seni icimden sildigimi sandim... Yanildim, Hep yanildim.... Yalnizligima sarildim, O da kabul etmedi beni... Sana... Sevdana... Ve Yalnizligima KiRiLDiM... |
bir gün bir köşede sessiz sedasız;
hıçkıra hıçkıra ağlayacağım. şu lanet kaderime isyanlar edip, tanrı'ya son defa yalvaracağım. güzel gözlerin gelecek aklıma, solup gideceğim en güzel çağımda.. seslenip beni çağırdığında, boş sokaklara haykırdığında, artık burada olmayacağım! |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.