![]() |
varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın..
sensiz kalma ihtimalı olmayacak, alayına kurulmuş cümlelerin sonunda.. belki bir kaç satır arasında unutulacaksın, bir müddet sonra.. içimden olmayacak , boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim.. hani hep kızardın ya, konuş konuş derdin... haykırabilirmiyim korkaklığını.. bıraktığın bu mavi düşleriyşe mavi yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabirmiyim dersin, susarmıyım, gül |
senden ayrı gunlerımı nasıl anlatsam kı bılemıyorum!! acıları sırtıma
semer yaptın ustume tonlarca agırlıklar yukledın. anıların umutların kaldı bende! yarım kalan gunlerın ardında bırde hosgeldın dedım hastalıgıma.toprak olan kalbıme betondan bır yapıya dondurdum. nefret kın hepsı ıcınde sevgı gulerımı soldurdun hosgeldın hosgeldın hastalıgım. ısyanım sana dıyıl yazılan kaderıme alın yazıma ne asıklar gıbı konustuk nede koklasabıldık hep uzaktan sevdık hasretle yandık ruhum sıkısmakta ca |
Haberin var mı?
Karanlığın içindeki yas seni boğar mı? Şafağı, hiç doğmayacakmışcasına güneşi; Bekledin mi hiç? Sen batmalara alışmışsın gönlüm, Dev dalgalar olmuş, Kendi suyunda boğulmuşsun. Haberin var mı? Yaşamak için didinen, Her inadına sevişinde yenilen, Zalim ellerden son suyunu içmiş, Güne gün solan; eriyen, Yüreği taş kesmiş, Yaşamadan maziye gömülen bedenlerden... İşte yine battı güneşim, yine batacak. Yaşanmadan yıllarım, yine hüsran olacak. Yine bir gidiş, yine bekley |
gözlerinin tuzu yakmaya başlar önce yüzünü
yüzün yanar sanırsın oysa yanan yüreğindir ızdırabını çektiğin nedir yaşadığın mı yaşayıpta hayatından atamadığınmı gene yalnızlığa oynuyorsun zarlarını... bu kumarı kaybetmek için oynuyorsun içim acıyor sanki binlerçe bıcak yarası var vucudumda binlerce acı gücümün yetmediği bir acı ne çığlık atacak nede ağlayacak gücüm var ....... susmak ........ bütün acıların çığlık çığlığa haykırırken susmak ........... ellerin soğukmu ..... |
hep yeni hayatlar yaşamayı isterken kendimi hep aynı hayatı yaşarken
buluyorum....sisli bir gecede yolunu kaybetmiş gemilere benzetiyorum kendimi...yanına gidip konuşmak istediğim insanları da işte bukayıp gemilere benzetiyorum ....uzaktan soluk ışıklarını göruyorum....ama ne onlar bana yaklaşabiliyor nede ben onlara....sisli gecede uzaktan ben onlara bakıp onlar bana bakıp yeniden kayboluşlarımıza karışıyoruz.... umudum kalmadı artık...bu bu dünyada düşüncelerimi beni duygularımı gerçekten anla |
Bir sabah,
Zamanı durdurdun sen... Ayrılığı ekledin sonbahara Mevsimin bütün bulutları, Gözlerimde birikti de Ben yağamadım bakışlarına... Söyle! Hangi güneş Baharı getirecek şimdi bana? Kadehimiz ayrılağa kalkmadı ki hiç Ben nasıl içebilirim yokluğuna... Belki, Zamansızdı sevgim En az gidişin kadar! Elde değil bu. Sen hiç eylülde sevip de Vakitsiz hüzünlere beyaz bayrak salladın mı? Bilemezsin sevdiğim... Nasıl da koyuyor adama güzün geri kalanı... Doğdu |
KÜLTÜR ÜLKESİ ÜZERİNE
Pek fazla uçmuşum geleceğe:bir korkudur aldı beni. Ve etrafıma baktığımda şaşılacak şey! Zamandı tek çagdışım. O zaman gerisingeri uçtum yurda doğru,-gittikçe artan hızla hem. Böylece geldim size, ey bugun ün insanları. İlk defa olarak,sizi görecek gözlerle ve içten bir arzuyla geldim:gerçek: gönlüm özlem dolu geldim. Fakat ne oldu bana? O kadar korktuğum halde, - gülmek zorundaydım! Hiçbir zaman gözlerim böylesine alaca bulaca bir şey görmemişti! Ayağım ve yür |
aldım ellime kalemime basladım yazmaya
bu ayrılık akşamında gözlerim doluyor icimde bir sancı kalbim sıkışıyor aklım başımda diyil kahır ediyorum sana son mektubumu yazıyorum gönlümü sana verdim cok sükür acılar bitti derken bezdirdin acılar,ı yüreğreğimi nakış gibi işledin kahır ediyorum isyanım sana diyil kaderime aldın götürdün sonsuz derinliklere ayrılık sahroşuyum yazıyorum seni iciyorum paylaşıyorum seni icimdeki sözlerimle konuşuyorum deliler gibi kendimce kahır ediyor |
*******ime boğma beni
Esir etme serin berrak ürpertilere Ellerimi bırakma en zor anlarımda Yalnız bırakma en çok ihtiyacım olduğunda En küçük fısıltılarımı dahi duy şimdi Duy beni her yanında İhtiyacım var anlanmaya Birkaç şarkım var söylenecek..belki haykırılacak yıldızlara.. Acılarımı sunuyorum kelimelerimle Mutluluğu döküyorum noktalarıma Biriktiriyorum gazoz kapaklarını hala Eskiden olduğu gibi..çocukluğum gibi aynı Aynı gazoz kapakları gibi Büyüyememiş ruhum gibi Kırılmaktan y |
şelale gibi dağılan sacların
yem yeşil gibi parlayan gözlerin denizler gibi derin okyonuslar kadar büyük aşkım yüreğin yokluğla yok oluşum her dakika seni arayısımla hasret rüzgarları eser vurur tenime kuruyan dökulen yapraklarım işte onlar gözyaşlarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.