![]() |
Adamın biri enayilerin listesini yaparmış en büyük enayiyi liste başına, ondan sonrakileri de alt alta sıralarmış. Günün birinde Padişahı enayiler listesinin başında göstermiş. Padişah haberci göndermiş adamı çağırtmış.Padişah:
-Bre zındık sen beni enayiler listesinin başında göstermişsin.Adam: -Evet sultanım.Padişah: -Neden yaptın bunu.Adam: -Siz falanca kişiyi çağırdınız, ona yüz bin altın verdiniz ve "on tane Arap atı getir" dediniz.Padişah: -Ne var bunda.Adam: -O kişi gelmez sultanım.Padişah ufak bir düşünceye dalarak: -Ya gelirse.Adam: -O zaman sizi siler onu listenin başına yazarım sultanım. |
Adamın birini gece vakti çevirir trafik polisi ceza yazacak ya sorar;
- Beyefendi ruhsat lütfen ! - Buyrun Memur Bey . - Alkol ?! - Yok Memur Bey . - Kemer takılımıydı ?! - Evet Memur Bey . - İlk yardım çantanız ?! - Tastamam yerinde Memur Bey. Bakmış olacağı yok. Memur; - Mezdeke kasetin varmı ?! - Var Memur Bey . - Koy kaseti! - Tamam Memur Bey . - 3. Parçayı çal !! - Tamamdır memur bey ??... - Şimdi ben oynuyorum sen Para Yapıştırıyorsun !!! |
Çok seksi ve çekici bir kadın elinde içki kadehi ile bar duvarına dayanmış etrafı gözlerken yine elinde içki kadehi olan bir adam kadına yaklaşmış
ve elini kadının bluzunun içine sokup göğüsünün birinin ucunu kıvırmaya başlamış. Kadın son derece soğuk bir ifade ile adama: -"Ne yapıyorsun?" demiş. Adam: -"BBC'yi arıyorum" diye yanıtlamış. Bunun üzerine kadın çok ağır hareketlerle adamın pantolonunun içine elini sokup adamın şeyini tutarak: -"Sen bu antenle BBC'yi zor bulursun demiş"... |
Güneydoğulu bir aşiret ağası bir gün bütün önemli kişilerin soy isimleri "oğlu" ile bitiyor diye düşünmüş ve soyadını değiştirmeye karar vermiş. Gerekli işlemleri yaparak soyadını kurdoğlu olarak değiştirmiş ve halka soyadını bundan böyle yanlış söyleyecek olanları fena halde cezalandıracağını ilan ettirmiş.
Bir gün yolda gezerken bir köylüyle karşılaşmış ve hemen yolunu keserek; - Söyle bakalım benim soyadım neydi demiş. Köylü; - Valla ağam sen bir hayvanın oğluydun ama hangisiydi unuttum. |
Bir gün adamın biri sıcak kumlarda yürürken deve satan bir yer görmüş: Şurdaki deveyi bana versene! demiş. Adam hemen deveyi vermiş. Deveyi satın alan adam: Bu deve nasıl gider ve nasıl durur? diye sormuş. Deveyi veren adam: Oh beh deyince yavaş yürür, oh oh deyince koşar, amin deyincede durur demiş. Adam yola çıkmış. Deveye binmiş. Oh Beh demiş. Yavaş yavaş yürümekten usanan adam oh oh demiş. Deve hızla koşarken adam coştukça coşmuş. Sonra bir uçurum görmüş. Telaştan ne diyeceğini unutan adam sonunun geleceğini anlamış. Hemen son duasını etmiş. Dua bitmiş, amin demiş. Deve zınk diye durmuş. Adam rahatlamış. Sevinçten her şeyi unutan adam yanlışlıkla oh beh demiş.
|
Kadının evinde cam kırılmıştı. Camcıyı aradı ve sipariş verdi. Yarım saat sonra zil çaldı. Kadın megafondan seslendi:
- Kim o? - Camcı bea.. Kadın kapıyı açtı ve camın takılacağı yeri gösterdi. Beş dakika sonra yine zil çaldı. - Kim o? - Camcı bea.. - Yanlışlık var. Az önce bir camcı gelmişti. - Düştük bea.. |
Adamın biri yolculuk yapmak üzere trene biner.Kompartımana girdiğinde içeride hamile bir bayanın oturduğunu görür.
Kadının karşısına geçer ve oturur,aradan belli bir zaman geçer adam tam sigara yakacakken; Kadın: - aa şey o sigarayı yakmasanız (karnını işaret ederek) benim için değil küçük için der. Adam sigarayı yakmaktan vazgeçer belli bir süre sonra tam camı açacak kadın: - aaa lütfen camı açmasanız hani benim için değil (yine işaretini yapar ) küçük için der. Adam camı açmaktanda vazgeçer ama ufaktanda sinirlenmeye başlar. Birsüre sonra adam yemek yiyecek bizim hatun yine atılır. - Lütfen yemeseniz olmaz mı benim için değil küçük için adam bunada ya sabır çeker ve yemekten vazgeçer. Aradan bi süre daha geçer kadın bacak bacak üstüne atmaya çalışırken bir yerleri gözükür ve Adamda: - Hanımefendi biraz daha dikkatli otursanız (şeyini işaret ederek) benim için değil küçük için küçük... |
- Karım zayıflamaya karar verdi.
- Peki bunun için ne yapıyor? - On gündür, her sabah üç saat ata biniyor. - Şu anda durum nasıl? Adam, hüzünle başını eğdi: - At, beş kilo zayıfladı. |
Tatil köyünde bir amerikalı ile tanışan türk işadamı adamı sohbet ediyorlar. bizimki anlatıyor:<BR>- böyle bir tatil aklımdan bile geçmezdi. bir yangın fabrikamı kül etti. sigorta paramı ödeyince, "oğlum dedim, bunca yıl eşek gibi çalıştın da ne oldu? şimdi tatil zamanı", dedim ve bu tatile çıktım.<BR>- tesadüfe bak, demiş amerikalı... benim de çok iyi iş yapan bir restoranım vardı. bir kasırga taş üstünde taş bırakmadı. sigorta paramı ödeyince ben de bu tatile karar verdim.<BR>Epey bir zaman geçtikten sonra, sessizliği bizim iş adamı bozmuş:<BR>- yahu anlatsana, sen kasırgayı nasıl başlattın?
|
Üç bayan ve üç erkeğin iş icabı trenle bir seyahate çıkmaları gerekir. Tren garına giderler. Üç bayan 3 bilet aldığı halde erkekler tek bilet alır. Bayanlar bunun sebebini sorduklarında erkekler:
- Bekleyin ve görün, derler. Trene binerler ve tren hareket ettikten bir süre sonra üç erkek kalkıp hep beraber trenin tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör gelir ve üç bayandan üç bileti alır. Tuvaletin önünden geçerken kapıyı tıklatıp: - Bilet lütfen, der. Kapı açılır ve bir el bileti uzatır. Bayanlar bunu görürler. Taktiği kapmışlardır. Dönüş yolculuğu için yine gara giderler. Bayanlar bu sefer tek bilet almışlardır. Erkekler ise hiç bilet almaz. Bayanlar yine şaşırıp sebebini sorduklarında Erkekler yine bekleyip görmelerini söylerler. Bir sure sonra yolculuk başlar. Önce bayanlar kalkıp tuvalete girer. Ardından da erkekler karşısındaki tuvalete. Kondüktörün gelmesine yakın bir erkek çıkıp karşı kapıyı tıklar ve: - Bilet lütfen, der. Açılan kapıdan bir el bileti uzatir. Bileti alan erkek diğer tuvalete geri girer. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.