![]() |
Suya düşen bir karanfilse yüreğin
bırak kendini ırmağın türküsüne gülüm vursun seni o taştan bu taşa o çağlayandan bu çağlayana Kavgadan uzak kalmışsan sevdadan da uzaksın demektir devinmez yüreğinin mağması çatlamaz sabrın kara taşı |
Eskiden
Çok eskiden Ben senin kölendim Aşktan yanan bir kölendim Bir serinlik tesellisi buluyordum Kirpiklerinin gölgesinde. Bir köle başımız vardı. Benim Sana Aşkımı sezmiş olacak ki Kırbacıyla dövüyordu. Her vuruşu Bana Senin bir busen gibi geliyordu. Ve Öldüm "Eskiden Çok eskiden." |
Dağlarının, dağlarının ardı,
Nazlıdır. Uçurum kıyısında incecik bir yol Gider dolan-dolana, Bir hastan vardır, umutsuz, Belki ayşe, belki Elif Endamı kuytuda başak, Memesinin, memesinin altında, Bir sancı, Bir hayın bıçak... Ölüm bu, Fukara ölümü Geldim, geliyorum demez. Ya bir kuşluk vakti, ya akşam üstü, Ya da seher, mahmurlukta, Bakarsın, olmuş olacak. Bir hastan vardı umutsuz, Hayreti uykularda, Hayreti soğuk sularda. Gayrı, iki korku çiçeğidir gözleri |
Bırakıpta gittin diye,
Sana sitem etmedimki Ateşlere attın diye, Sana sitem etmedimki Ellerim boş kaldı diye Ümitlerim soldu diye Hergünüm dert doldu diye Sana sitem etmedimki Gerçek aşkta sitem olmaz Seven kalpler böyle yapmaz Hiç bir zaman unutulmaz Sana sitem etmedimki Git mesut ol hayatında Beni getirme aklına Mutluluklar benden sana Sana sitem etmedimki El sözüne kanıp durma Hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana Sana sitem etmedimki |
Ümitle başlayan dost sohbetleri
Ümitsiz bitince sitem ederim, Dost için harcanan tüm saatleri Kıymet bilmeyince sitem ederim. İyi günde çokmuş seni anlayan Kötü günde yokmuş seni arayan Anladım kalmamış dosta ağlayan Gönül Dostlarına sitem ederim. Dostlar meclisinde maddiyat olmaz Temeli manevi duygu kaybolmaz Gönül Dostlarının çiçeği solmaz Çöllere düşünce sitem ederim. Mazi denen geçen günler özlenir Aslında o mazi bizde gizlenir Kalpten kalbe manevi yol |
Sözlere inanmadığı için
Aşk' a inanmadığı için Kendine inanmadığı için Yüreğine sitem Seni dünyası yapıpta Dünyayı yıkamadığını görünce Utanmadan hala yaşayan Yüreğime sitem... Her günümü zehir ettiği için Yaşamayı haram ettiği için.. Sitemdir bu sitem.. Seni benden ayırdığı için annene sitem.. *** sahipsizlik için.. karşı gelememezlik için asalak gibi yaşamak için dünyaya.. insanlara sitem.. *** Sitemse al işte sitem.. Yüreğimi sana emanet ett |
Aşkın ile yansam da,
Ateşlerde kalsam da. Sitem etmem ben asla, Sitem etmem ben sana. Yanımda olmasan da, Yine yalnız kalsam da. Sitem etmem ben asla, Sitem etmem ben sana. Aşkın tutsak alsa da, Bana zincir taksada. Sitem etmem ben asla, Sitem etmem ben sana. |
Ilk Seni Sevdim
Ilk Senin Gözlerinde Gördüm Aşkı Senin Gözlerine Bakınca Daldı Gözlerim Ben Ilk Seni Sevdim Ilk Seni Gördüm Hayatımda Seni Duydu Kulaklarım Ilk Sen Geldin Aklıma Ben Ilk Seni Sevdim Hiç Arkana Bakmadan Terk Ettin Hiç Dönüp Bakmadın Bu Kız Ne Yapar Nasıl Yaşar Bensiz Ben Ilk Seni Sevdim Ban Aşkı Senden öğrendim Sevgi Nedir Bilmezdim Ama şimdi Biliyorum Ben Benilk Seni Sevdim... |
Seziyorum ki kaçacaksın..
Yalvaramam koşamam Ama sesini bırak bende Biliyorum ki kopacaksın Tutamam saçlarından Ama kokunu bırak bende Anlıyorum ki ayrılacaksın Cok yıkkınım yıkılamam Ama rengini bırak bende Duyumsuyorum ki yiteceksin En büyük acım olacak Ama ısını bırak bende Ayrımsıyorum ki unutacaksın Acı kurşun bir okyanus Ama tadını bırak bende Nasıl olsa gideceksin Hakkım yok durdurmaya Ama kendini bırak bende |
Yıllardır yüzüne hasretim
İçimdeki amansız özlemin Yüreğimde bitmez felaketin Ölüm sen yoksan tek selametim Bıraktın beni bir başıma Neden söylemedin yalvarsamda Enkazını dağınık bıraksanda İstersen beklerim iki yıl daha Dualarımda yalvarışım oldun Gönlüme adeta yasak koydun Senden başkası haram olsun Seni benim yerime saran eller kahrolsun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.