![]() |
Güzel Sözler-34
'Ben bu dünya çok ülkeler gezdim dolaştım,çok güzeller gördüm amma Şiirim gibisini hiçbir yerde asla...Ben onca güzeller arasından,birini beğendim,bir tekini sevdim,O'nun adına da Şiirim dedim.Zaten,Şiirim olmazsa,yaşamamın anlamı da kalmaz ki vallahi billahi ben de bu alemden arkama bile bakmadan hemen çekip giderim...' 09.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-35
'Her sabah,Güneş benim sevdiğimin olduğu yerden doğar benim dünyama,her gün yüreğimde rengarenk çiçekler açar,farklı bir koku verirler sevdama,bu nedenle imrenilecek hatta kıskanılacak efsanevi bir aşktır bizimkisi,yer yüzünde bile asla yoktur bir benzeri.O halde; ne demeli? Şiirim'le bana ebediyen mutluluklar dilemeli...Öyle değil mi? ' 09.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-37
'Eğer,aşk ve sevgi; mutluluk ve heyecanın doruk noktası ise; Sevgili Şiirim,biz zaten şu anda ellerimizi yukarıya doğru kaldırınca,gök yüzünü yakalıyoruz,semaya isimlerimizi yazıyoruz,*******i de Ay ve Yıldızlara tutunuyoruz,dünyaya pırıl,pırıl bir ışık saçıyoruz ve de sevdamızı kainata ilan ediyoruz...Bu efsanevi aşkımıza tanık olmak isteyenler,sizler de tarihe geçmek istiyorsanız eğer,lütfen semaya doğru kaldırınız başınızı ve orada bulunuz biz aşıklarınızı ve okuyunuz gök yüzünde yazılı adlarımızı...' 10.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-38
Sevgili Şiirim'e 'Aşk ve sevgi; hava,su ve besin gibidir...Vücudumuzun en temel ihtiyaçlarından biridir,Bundan mahrum yaşayanlar yarı ölü gibidir...' 13.02.2006 Hüseyin Erdoğan 'Eğer,seviyorsa yüreğin,******* bile gündür senin için,boş kalmıyorsa ellerin,yaz bile bahar olur sana ölünceye değin...Bu nedenle,hiç korkmadan çılgınca sevin ve de delicesine sevilin...Bu size çok önemli tavsiyelerinden biridir şairin...' 13.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-39
'Yer yüzünde,en büyük yalancılar ve riyakarlar sevmediği halde seviyorum diyenlerdir...Oysa,kainattaki,en tehlikeli salgın hastalık ise sevgisizliktir...Bu nedenle,sevmek ve sevilmek fiillerini ezberlemek,yüceltmek ve de kıymetini doruklarda bilmek gerekir...' 14.02.2006 Hüseyin Erdoğan 'Seviyorsan eğer,sevdiğini sık,sık söyle...Ancak sevmek fiili bu şekilde bulur değer...Sakın,sonra üzülerek deme ki şair sen haklıymışsın,söylemek gerekirmiş meğer...' 14.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-4
'Mutluluk ve umutların, o güzel yüreğinizde, her sabah rengarenk çiçekler açmasını,her gün değişik kokmasını ve bir tek yaprağının bile ölünceye değin hiç solmamasını diliyorum...'18.03.2002 'Yılın dört mevsimi yaz olsa da gönlünüzdeki sevgi pınarının şırıl, şırıl akmasını hatta şelaleler gibi çağlamasını dilerim...'06.10.2003 'Kırlardaki,bahçelerdeki,balkonlardaki, saksılardaki ve o harika kalplerinizdeki bütün çiçeklerin günün yirmidört saati,yılın üçyüzaltmışbeş günü sevgiler açmasını istiyorsanız eğer, bir başkasını sevmeniz yeter...' 03.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-40
'Sevdiğin seni mahkum etse de yokluğuna,sakın ümidini yitirme,seni hiç arayıp sormasa,tek satır yazmasa da sana,yine de bekle onu umutla hem de ömrün boyunca' 21.02.2006 Hüseyin Erdoğan 'Sen sevmek ve sevilmek fiillerini ezberlemişsen eğer,her zaman mutluluk ve sevinç yaşanmıyor hayatta,arada bir olsa da hüzün de düşer yüreğine,kendini buna da hazırla,yoksa sevdiğini kırarsın bir anda...Sevgilini üzebilecek her şeyden uzakta durmayı bilmelisin,ömrünce mutluluğu yakalayamazsın sonra' 21.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-41
'Aşk ve sevgi,her sabah yeniden rengarenk açan ve her gün farklı kokan bir çiçektir...Yalnızca kendisiyle beslenir ve günden güne daha da yeşerdiği yer yürektir...Sadece su vermek yetmez,sevgi ve ilgi de göstermek gerekir...Yoksa,bir gün gelir renkleri solar ve sert esmeye başlayan rüzgarlar sararmış yaprakları,kurumuş çiçekleri önüne katar,sürükler hem de mahşere kadar...' 02 03 2006 Hüseyin Erdoğan 'Benim yüreğim bir sevgi pınarıdır,sevdiğimden yana akan bir ırmaktır...Yılın dört mevsimi yaz olsa da hiç azalmadan ve kurumadan günün yirmidört saati şırıl,şırıl şiirimin yüreğine akar...Çünkü,benim şiirim de bana, her gün sevgi yağmurlarını sağanak şekilde yağar...' 02.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-42
'Aşk,her sabah farklı renklerde açan ve de her gün değişik kokan bir çiçektir...Bu tek çiçeği koklayanlar bunu soldurmamaya çok,çok özen göstermelidir...Bu nedenle kendileri de olumlu yönde değişmelidir...Yoksa,çiçekleri bir gecede birdenbire soluverir' 13.03.2006 Hüseyin Erdoğan 'Sevdanın temeli güven ve sevgidir...Güven sevgiyi,sevgi de güveni beslemelidir...Aşk,sağlam temeller üzerine atılmazsa,bir gün çıktığınız katlar ansızın çöküverir...Sonra ahlar,vahlar işe yaramaz olur ve de hüzün verir... Sevda ateşi yüreğe düştükçe de insan erir,erir,erir...' 13.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-43
'Sevgi,yer yüzünde nadide yetişen bir meyve gibidir... Kırlarda,bahçelerde,balkonlarda ve de yüreklerde rengarenk açan çiçeklerin de ta kendisidir...Sevgi bir tek sevgiyle beslenir...Şairler de sevgiden,sevgiliden ve de sevdiğinden esinlenir...Kısaca,sevgi insanların yaşamasını sağlayan bir nefestir...' 14.03.2006 Hüseyin Erdoğan 'Gecenin karanlık olduğunu düşünemeyenler aydınlığın kıymetini bilmezler...Sevginin ıssız çöllerde yılın dört mevsimi yaz olsa da hep şırıl,şırıl akan bir pınar olduğunu kestiremeyenler de kum fırtınasında kaybolup giderler...' 14.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.