![]() |
Eminim
Bazı şeylerden pek emin değilim Belki seni kırmış olabilirim Bilki güzelim,şunu iyi bil ki? Seni sevdiğimden,ben çok eminim (13.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Emrindeyim
Sahi beni özledin mi? Döndüğüme sevindin mi? Gönlümdeki tatil bitti Kalemimle,emrindeyim Senle bitmez benim işim Şiir doldu içim,dışım Bu şiirim sana aşkım Şiirimle,emrindeyim Bir haftayı yıllar sandım Hasretinle doldum,taştım Bir yanardağ sanki kalbim Yüreğimle,emrindeyim En duygusal şiirlerle Arık,temiz duygularla Geldim aşkım,geldim sana Herşeyimle,emrindeyim (20.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Engel Olamazsın
Kararnameler,kanunlar çıkartsan Barikatlar koysan,çitler gerdirsen Polise kapımda nöbet tuttursan Yufka yüreklim,engel olamazsın Seni sevmeme engel olmazsın (17.08.2007) Şahin Ertürk |
Eriyorum
Hiç görmedim seni Bir tek sesinle Bir tek gülüşünle Tutsak ettin beni kendine Dünden beri Gram,gram eriyorum Duygusal eriyorum Fiziksel eriyorum Dün Buzdağıydı benim kalbim Bugün bir YANARDAĞ? Dün Doksan kiloluk Heybetli bir adamdım Bugün Eriyen,küçülen bir adam Bir tek sesinle Bir tek gülüşünle BİR MUM GİBİ Eriyorum güzelim Eriyorum,eriyorum (02.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Erkeğe Bak
Küpe takmış kulağına Kadın gibi süsleniyor Dansöz gibi kıvırıyor Erkeğe bak,bak erkeğe Saçlarını ördürüyor Suratını gerdiriyor Tırnağını uzatıyor Erkeğe bek,bak erkeğe Konuşması kadın gibi Giyinmesi kadın gibi Göstergeler kadın gibi Erkeğe bak,bak erkeğe (06.01.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Eski Bir Saat Gibi
Dün neysem,bugün oyum Değişmem,değişemem Eski bir saat gibi Ben sende takılıyım (05.04.2007) Şahin Ertürk |
Eski Tüfek
Aşk,aşk diye çıktık yola Ankara da verdik mola Aşka aç temiz bir yürek Al bu kalbim senin dilek Aşkın bende izleri var Sadakati,lezzeti var Temizliği,önemi var Al bu kalbim senin dilek Hayran oldum gözlerine Hayran oldum yazdığına Hayran oldum herşeyine Al bu kalbim senin dilek Ben aşk ta eski bir tüfek Sen aşk ta yeni bir yürek Herşeyimi sana verdim Al bu kalbim senin dilek Yalnızlığa kurdum tuzak Acı artık bana uzak Aşkta Ankara son durak Al bu kalbim senin dilek (Şiirdeki ANKARA ve DİLEK isimleri SANALDIR.Gerçek isimler zikredil- memiştir.O kendini bilir...?) (29.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eskidendi
Her sözüne inanışım Tutkal gibi bağlanışım Kaprisine katlanışım İnan bana eskidendi Akıllandım kör değilim Tecrübesiz toy değilim Her sözüne inanışım İnan bana eskidendi Dünü asla unutamam Artık seni affedemem Her sözüne inanışım İnan bana eskidendi (15.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eskisi Gibi Değil
Ne sen eski SEN sin? Ne ben eski BEN im? Kabullenmeliyiz bu gerçeği Fiziksel değiştik Ruhsal değiştik Hiç birşey Eskisi gibi değil Beşinci mevsime Hazan mevsimine Geleli aylar oldu Hiçbir şey Eskisi gibi değil Bu şehir bile değişti 1970 lerdeki gibi değil Yaşanası olmaktan çıktı Hava kirliliği Çekilmez boyutlarda MERKEZ hanı yıkıldı CUMHURİYET caddesi Mecburiyet caddesi oldu HÜLYA lokantası ŞARK lokantası Birer,birer kapandı Çorbacı EMİN in Saltanatı çoktan bitti Lokantalar,pastahaneler Antepliler in eline geçti Şekiller,simalar değişti Sevgi erozyona uğradı Kimse,kimseyi takmıyor Bu şehirle birlikte Bizlerde değiştik Bizlerde yaşlandık Dündeki bizlerin yerini Çocuklarımız aldı...? Onlarında düşünceleri Yaşamları değişti? Hiçbir şey Eskisi gibi değil Değil güzelim değil Artık hiçbir şey ESKİSİ GİBİ DEĞİL,DEĞİL (10.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eskişehirdeyim
Belki diye bu şehire geldim Senin için Eskişehirdeyim Sıcak sular,Adaları gezdim Kebapçıya,köpteçiye sordum Yer yarıldı,içinemi girdin Buradada yoksun,yoksun işte (Dün...Eskişehirde) (178.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.