![]() |
Sevmelere Doyamadım
Senden bir saniyelik ayrılık bile, ölüm bana. Arkanda kalmış öksüz çocuk gibi, yalnızım. İçim dolu dolu gözlerim ise, yaşlara esir. Bu saniyeler beni mahvediyor sensizliğe kısır. Bu özlem, artık çileden çıkarır oldu beni. Seni düşünmediğim bir anım bile yok şimdi. Dertlerime bir de seni ekledim içimdeki yangın büyük. Ben aşkından bir kor, sen ise yanan bir çıra gibi. Sevmelere doyamadım seni her gördüğümde. Gözlerini kıskandım başka gözleri görmesin diye. Seni öyle sevdim... öylesine tutuldum ki. Yalnız beni sevmeliydin benim olmalıydın ölesiye. Canımdan bir parça gibisin, sanki bana. İçimde ki senle yaşıyorum yaşatıyorum aşkını da. İster sev, ister öldür ama.. sensiz yaşatma. Bu dünyada neye yarar aşk, sen olmadıktan sonra. |
Sevmeye Mecburmuyum
sevmiyorum artık seni, sevmeye mecbur muyum. kalbimi veremem tekrar sana, anlamıyor musun. hayatta en büyük acıyı, sen verdin bana bilmiyor musun. severken sevgim, nefrete dönüştü görmüyor musun. en anlamlı günlerim, sayende anlamsız oldu. gözyaşlarım aktı aktı sanki göller doldu. bir hayaldi benim için mutluluk, kalbim acıya boğuldu. sevmiyorum seni, sevmeye mecburmuyum. sevgi sevgisizliğe, sevgisizlik nefrete dönüştü benliğimde. acılara kahrettim üzüntüler hobim oldu. ruhum daraldı hayatım zindan oldu. sevmekten nefret ettim sevgim fobim oldu. sevmiyorum seni, sevmeye mecbur muyum. pişmanda olsan tekrar sevemem seni, biliyor musun. sevmek bir hayal oldu benim için, duyuyor musun. üzüntüleri yeniden yaşayamam anlıyormusun. sevmiyorum seni, sevmeye mecburmuyum |
Sevmişiz Ölümüne
kollarında mutlu olmalıyım artık. kimse mâni olamayacak çünki biz bittik. özlemleri yaşamaktan artık tükendik. bak artık mutluyuz çünki, biz bir bütünüz. aynı kalbe sığdırdık kendimizi. kulaklarımda sesin, her an benimlesin sanki. binlerce kez söylüyorum sana, hep sevdiğimi. kimseyle paylaşamam seni, sevdiğim inan ki. aşka isyan eder olmuştum yokluğunda. biz aşka, sevgiye tutsak, hep böyle kalsak. acılar geride, sevgimiz içimizde. damarımda kanımdın sana hasret kaldığımda. gözyaşlarım deniz olmuştu sana ulaşamadığım da. ne zor bu aşk acısı, yakmıştı içimi her anımda. sana bu kadar yakınken, bu kadar uzak olmak. seni içimde hissederken, yokluğunda kaybolmak. bak bunların hepsi bitti artık seninleyim şimdi. hadi canım daya başını, koy omuzuma. seni yaşamak hissetmek ne güzel yaşantım da. havai fişekler atacağım dünyanın dört bir yanına. seni sevdiğimi yazıp bağlayacağım kuşların ayaklarına. dünyaya ilân edeceğim aşkımızı, herkes duysun mısralarımda. sevmişiz ölümüne, bu hep içimizde bizimle kalacak yıllarca. |
Solan Bir Çiçek Bıraktın
arkana bakmadan gittin bıraktın beni. oysa dudakların değmemişti dudaklarıma.. sıcaklığını hissetmemiştim tenim de. kokun işlememişti bedenime. seni ben de bırakıp gittin. özlem dolu yüreğimse, hâlâ ben de.. bir rüya gibiydin bir an da kayboldun. bir varmış bir yokmuş gibi, gerçek miydi aşkın. yoksa..serap mı.. karşımda masmavi deniz martılar çığlık çığlığa.. güvercinler ise ayağımın dibinde. benimse aklım, hep sen de. dalgalar coşku içersinde kalbimse med cezir de. bir yarış var içimde anlayamadığım. düşündüğümde her yol sana çıkıyor kavrayamadığım. tek bildiğim seni sevdiğim. seninle var olduğum. uzaktan el sallarken sevgiye, aşk aniden girdi kalbime.. bir de sıraya kattı özlemleri. ne aşkmış bu, mahvetti beni de. solan bir çiçek bıraktın arkanda. bak kalmadım kurudum dalımda. sen gittin gideli biçareyim buralarda. ya temelli git. ya da beni bırak yalnızlığımla. |
Sonbahar Kokuyor Heryer
Sararan yapraklar yerlerde, yaz bitti çünki. Sonbahar kokuyor heryer belli ediyor kendini. Aşkın ise, daha beter yakıyor taa..içimi., Bu aşk mevsimleri dinlemiyor mahvediyor beni. Seller gibi coştu yine gönlüm aklım hep sen de. Arzular dinmek bilmiyor bir kasırga var içimde. Deniz dalgası gibi yüreğim, çırpınıyor kendince. Bu aşk yerleşti bedenime, senin tüm sevginle. Hayalin karşımda ama, sen yine yoksun yar. Ah ile off la mı geçecek ömrüm sensiz neye yarar. Fırtınanın dinmesi için, gönlüm hep seni arar. Hazan dokunacak bana, çabuk ver artık karar. Güllerin yaprakları solmadan gel bana sevdiğim. Kar taneleri beni üşütmeden sar beni beklediğim. Düşüncelerimde kalman yetmiyor bana, özlediğim. Yeter artık tek ama tek bildiğim seni sevdiğim. Sonbahar bitecek kış kapı da gelecek sonunda. Kardan adam olacağım donacağım buralarda. Sevgin iliklerime işlese, yaksa beni hep aşkınla. Soğuklar uğramayacak herzaman yaz olacak bana. |
Söyle Ne Yapayım
bir güneş doğdu dağların arkasında. yaktı.. eritti beni sıcaklığıyla. birden içim ısındı sen geldin aklıma. sana olan tutkularımla yandım bir anda. ruhum da bir anafor dolaşıyor öyle etkiliyor ki beni. düşüncelerim altüst, aklım sen de çünki. bu sevda yolunda acılar bitsin artık. bir lokma ekmek, bir yudum su bizi yaşatan değil mi. sevgin olsun yeter katık ederim hayata. hiçbirşey de gözüm yok tek sen olsan ya. bak yine baharlar açtı bebeğim, yaz gelecek. senin yanında sabahlamak varken, kışlar da bitecek. seninle olmak varken ne yapayım yalnızlığı. gözyaşlarım yastığımı ıslatıyor seni hissetmezsem istemem bu yaşamı. hep hüzün mü hayat. hep mutsuzluk mu aşk. söyle ne yapayım. kaderime razı, aşktan ayrı mı kalayım. |
Söz Verdim Kendime
Günlerime kattım seni, bütün özlemlerimle. Dertleri unuttum gönlümde, sen varsın diye Sardı aşkın tüm yüreğimi, sevginle birlikte. Seni seviyorum sevdiğim ölümüne. delicesine Sevgiyle bakıyor gözlerin, bana her baktığında Kayboluyorum içinde, yanıyorum hep aşkınla. Gitmelerin ise, yakıyor kalıyorum tek başına. Sensizlik zor be gülüm, ayrılık yakışmıyor bana. Hertaraf yemyeşil, ağaçlar sanki bize şahit. Ama umurumuzda mı sen bana, ben sana aşık. Dokunuşlarına sanki inan, inan ruhum bağışık. Olamam sensiz, kafam yine çok çok karışık. Bana verdiğin bu aşk, dillere destan şimdi. Cenneti sen de tattım herşeyimsin benim. Gelmediğinde gözüm yolunda sana hasret. Mahkumum sevgine, bana verdiğin herşeyine. Söz verdim kendime, seni üzmeyeceğim diye. Kıyamam aşkısı., ben seninim herşeyimle. Bu kalp sana aşık, inan hep öyle kalacak. Sonsuzlukta bile, yalnız seninle yaşayacak. |
Şanlı Bayrağım
Gökyüzünde parlayan, şanlı bayrağım. Senin yerin orası hep kalacaksın yükseklerde. Sen dalgalandıkça, özgürlüğümüz seninle. Kimse parçalayamayacak vatanımı senin gölgende. Çok güzelsin kırmızı, beyaz renklerinle. Öyle gururlanıyorum ki seni her gördüğümde. Herzaman dalgalan cumhuriyetimizi simgele. Şehitlerimizin kanı, senin üzerinde. Biz milletçe bağlıyız şanlı bayrağımıza. Milliyetçi duygularımızla toplandık altında. Sana zarar veren, bizleri bulur karşında. Senin için ölürüz kanlarımız vatanımıza. Yüce Atam yolumuz senin izinde. Kalbimiz okadar dolu ki senin sevginle. Bizlere emanet ettiğin bu güzel vatan, Hiçbirzaman eğilmeyecek hiç kimseye. |
Şansızlık Düşmedi Yakamdan
bir garip kuşum, kanat çırpıyorum sessizliğimle. yüreğim çarpıyor sanki yarış ediyor saatle. bir tuhaf hissediyorum kendimi mutsuzluğumla. hayatla mücadele yoruyor insanı zamanla. mutluluk kaçıyor benden, hep kovaladıkça. üzüntüler arka arkaya, bitmek bilmiyor yaşantımda. sevgiye hasret, kalbim ise bomboş şu anda. çile denizi içine almış beni, bırakmıyor bir türlü. boğulacağım nerdeyse, yardım edenim de yok şimdi. gülmekte neymiş, onunla hiç tanışmadım ki. ağlamayı ise iyi bilirim o hep benimle çünkü.. teselli aradığımda sığınamadım hiçkimseye. insanların yüzünde ki görüntüye alışamadım birtürlü. alıştım yalnızlığa, tek arkadaşım o şimdi. boşluğu doldurmaya çalıştıkça, daha büyüyor şimdi. yalnızlığı içimden atmaya uğraşıyorum gitmiyor birtürlü. kuş olsaydım özgürlüğüme uçsaydım gökyüzünde. kimse koşmasaydı peşimden, yalnız olsaydım benliğimle. karşı koyamıyorum artık, tahammülüm yok hiçbirşeye. tükendim artık bende ki ümitsizliğe. bir daha gelmez artık, geriye dönüş olmaz. gençlik çok uzaklarda şimdi, hiçbir zaman erişilmez. şansızlık düşmedi yakamdan, şansta bana gülmez. |
Şarkılarda Seni Buldum
her şarkı seni anımsatıyor bana. şimdi şarkıları bir başka dinler oldum hayatımda. seni daha çok düşünüyorum aşk şarkılarında. hepsinden bir anlam çıkarıyorum anlasana. sanki sen hep benim yanımdasın gibi.. sesin o kadar hoş ki. ruhumu dinlendiriyor her alo deyişin, başka güzel şarkı gibi. kalbim kıpır, kıpır ediyor duramıyorum yerim de şimdi. heyecanım yayılıyor tüm vucuduma, seni sevebilirim belki. bir de aramızda engeller olmasa, çok sevinirim inan ki. ama hayatın tadı engeller ve şarkılar değil mi. ayrılık şarkılarını sevmiyorum sensizliğimi yaşatıyor bana. sana alışmak istemiyorum çünki, kötü olucak bunun sonu. seni sevmek ise, daha kötü kalbimi acıtacak. sensizlik ise, hiç çekilmez olacak hayatımda. en iyisi ben hepsinden vazgeçeyim. seni kalbimin en derin yerine gömeyim. tekrar şarkılarımla bütünleşeyim. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.