![]() |
Issız
Sızılarım var yüreğim yılgın Duvarlar yürüyor Gerçekleri kapatmaya Yazısı yazılmadan kurbanların Gel diyor inanmıyorum Gerçek mi bilmiyorum Sus bari sus diyorum Kimse duymasın *******in ıssız olduğunu |
Işık
Penceremden Giren ışık Bilmezsin ki Odam Neden karanlık Bilmezsin ki O yaşlı gözler Ve sıkılmış yumruklar Hep onu özler Hep onu bekler |
Işık Tacirleri
Işık tacirleri kadar fakirdim Gökteki yıldızlar kadar yorgun Senin için doğup batarken Sözlerin finalindeydi dudaklarım Ebedi suskunluğa yemin ederken Mabet kapılarının hırçınlığı vardı çığlıklarımda En şirin sessizliği bekliyordu Bir tanesi ölüm Bir nefes kadar yakındı mazi Ve bir nefes kadar uzaktı ati Ah! ..diyecek kadar yoktu gücüm Bu sön öpüşüm müydü Seni |
Işıklar Yakacağım
Işıklar yakacağım Kızma Bana Karanlığı sevemedim Korkuyorum siyahtan Siyah gözlerin Çiviliyor beni gerçeğe Işıkları yakacağım Aydınlık olsun dünya Güneş başımızdan hiç ayrılmasın Güneşi seviyorum Seviyor mu güneş beni Sormak istiyorum Müsade eder mi |
Itır Kokusu
İnecektir dağlardan Sevdamızı söyleyen hıçkırık yağmurları Korkuların ve kem gözlerin vadisine Kem gözler kıskanır belki Sevdamızın ıtır kokusunu İklimlerin yaprak açtığı Usul usul ağladığı şarkıların Ve nehirlerin kıvrımlarında Sevdaların sakladığı Bir ben miyim acaba? |
Izbandut
İri yarı demişlerdi Ama ızbandut çıktı Bizim herif.. Ne yatağa sığdı Ne yaptığım çoraplara ayağı Çeyizlik havlularım Mendil gibi kaldı elinde Aşındı kapının üst kirişi Kafası değdikçe Camlar titrerdi Nara ve küfür ile Kaderine söğdükçe Ama ne yaparsın Kader yazmış Yabanın irisini Çaresiz boyun eğdik Sorma hiç gerisini |
Izdırap Volkanları
Hiç olmamıştım Böylesine telaşsız Rüzgar gibi kaygısız Deniz kadar dingin Ve huzurlu Haberin mi Mektubun mu Yoksa hayalin mi Bitirdi yangınları Söndürüp kor alevleri Izdırap volkanlarında Vadilerimin derinliklerinde Hiç böyle akmamıştı Sevda ırmakları Kendi yatağında mutlulukla Gurur dağlarını yıkıpta Gözyaşımla birlikte Kendi kurduğum Ve besleyip büyütüpte Gönlümün sıcaklığında Uykusuz *******imde uyuttuğum Hiç kimseye anlatmadığım Ve hiç kimseyle paylaşmadığım Acılarımla yüklü bugünüm Ve isimsiz geleceğime.... |
Izgara...
Izgara yaparsın Her sözümü |
İade
Seni Sevdanı Saçlarını Bakışlarını Ellerini Mendilini Gözyaşlarını Sözlerini Sana yolladım Aldın mı |
İbibik Kuşları
Sarı saçlarını avuçlayacaktım Kara gözlerime gömüp gözlerini Dudaklarında zamanı sollayacaktım Bir dikenli tel gibiydi ayrılık Yüreğimde sevdanı kanatan Ağlama be gülüm Gün olur bizde kavuşuruz Söyleriz yarım kalan şarkılarımızı İbibik kuşlarına doyasıya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.