![]() |
Son Elveda
O son elveda yıktı hayallerimi Bir hayalle kalsa yine güzeldi Bir şehri ağlattı yaz mevsiminde O gidişin ardından ağladık biz Hani kurduğumuz saf hayallerimiz Bir bakış dahi yeterdi gidişinde Belkide bir söz anlatırdı düşünceni Sustun ve ardına bakmadan koştun İstanbul ağladı ardından benimle Her adımında dur gitme diyordu Her bakışında dur gitme diyordu Son elveda diyerek çekip gittin |
Son İsteğim
Sana koştum bir ömür boyu Dağlar dahi engel olamamıştı Yollar kaybolmuştu önümden Beni yine durduramamışlardı Seni o kadar çok bekledim ki Tam kavuşmuşken bu ayrılık Elim kolum bağlı idamlık gibi Bir yanımda idam mangası ile Sana yürüyordum umutsuzca Küçük-küçük atan kalbim ile Beyaz bir entari var üstümde Son bir sigara ve son isteğim; |
Son Mektup
Merhaba kendini akıllı zanneden Son kez sana karşı yazıyorum Son defa seni düşünüyorum Artık gerçekleri görüyorum Kendimi kandırmayacağım artık Sana bir kere değil her an sordum Beni seviyormusun diye ama nafile Sen sevmek dahi istemedin Kısacası sana güle güle |
Son Şiir
Kalemi kırıp atacağım bir köşeye Yazmayacak bir daha hüzünlerimi Defterleri birer - birer yakacağım Artık kendi başıma ağlayacağım Bu son şiirdir dostlar ben sizlere Artık isyanım doldu şu garip kalbe Anlamıyor, çatışma durumu habire Bak sevgili bu son şiirimdir seninle Dünya çok kahpesin, biliyor musun? Dost diyorsun, arkamdan gülüyorsun Ah be dünya seninle düşmanız biz Son şiirden garip bir mısra da sana |
Sonbahar
Sonbahar geldi sevgilim ama sen hala yoksun Yapraklar sararmış bir şekilde dökülüyor Sanki dans ediyorlar düşerken toprak anaya Onlar düştüğünde ağlamıyorlar benim gibi Çünkü bahar gelince yeniden yeşerecekler Bazen insan olupta hergün acı çekeceğime Keşke yaprak olsaydımda birgün acı çekseydim Çocukluğumu özlüyorum bazen dertsiz tasasız Acılarım yoktu çünkü sevmeyi bilmiyordum Büyükdükce hem sevgiyi hemde acıyı öğrendim Şimdi yeniden çocuk olmak istiyorum Sevmeyi acıyı unutmak istiyorum ama seni Seni unutabilirmiyim çocuk olunca Gidişin benim için gülün dalından koparılması gibiydi Acıyı ben çektim sen sevgiyi sen aldın Mahmurlanma sevgilim seninde güzelliğin bitecek Sana olan sevgide bitecek kuruyacaksın gül misali Ama benim dalımda yeni güller olacak Kaybeden ben olmayacağım ama acım dinmeyecek Hergün acı çekeceğim senin olduğun dala baktıkça Artık gelsende eskisi gibi olmayacak sana olan aşkım Yağmurlar yağdığında bana yeni aşklar gelecek Sacede sabretmem gerekiyor zalimce ihanetine Kader dedikleri bu olmalı ama benimkinde hep acı var Alın yazımdaki bütün kıvrımların sonunda acı ve üzüntü Soruyorum kendi kendime niçin hep ben Sonbahar bile seni bana getirmediyse artık gelmezsin Artık gelsende benim aşkım soldu bir kere Toprak anada buluşmak üzere elveda |
Songül
Solmadan gel artık gülüm O bakışların hasretim oldu Nadide bedenin zindanım Gül yüzün yaşam amacım Üzgünüm affet beni canım Laleleri yok tek sen varsın |
Sorma Bana Beni
Sorma bana geçmişimi Nerdeydin,nerden geldin deme Beni buraya rüzgarlar attı Bilki ben hep buradaydım Sorma bana sevgi nedir? Sevdin mi sevildin mi deme Ben hiç sevmedim bil Bilki ben kalpsizin biriyim Bir zamanlar bende sevdim Bir ömrü verdim aşkım uğruna Benim geldiğim yerde hep bahar vardı Benim geldiğim yerde sevgilim vardı Benim geldiğim yerde herkes aşk yaşardı |
Sözleri Seçemiyorum
Ağır yanıklar kaldı büyük yangından Yok edemiyorum kapatamıyorum Dalga geçiyorlar umursamıyorum Beni en çok çaresizlik kahrediyor Seviyorum sözleri seçemiyorum Yaralar gün geçtikce büyüyorlar Mesafeler beni her zaman üzüyor Öyle bir aşk ki kendi gitti izi kaldı Onu hala seviyorum deliler gibi Seviyorum sözleri seçemiyorum |
Suç Beni Kullananlarda
Hep suçlandım beyazı kirlettiğim için Ama suç benim değilki Suç beni kullananlarda Beyazı asıl kirletenler onlar Suçlu olansa ben Ama sen, sen farklıydın Ben senin yanında iken Sanki beyazın içindeki siyah noktaydın Sende karanlıktaki beyaz Sen beni ben seni istiyordum Artık anlıyorum asıl kirlenen sen deil bendim İstemiyorum artık siyahı ve karanlığı Kullanılmakta istemiyorum Ben beyaz olmak istiyorum |
Suçlu Benim
Sana layık değil aslında ama olsun Al bu günahkar bedenim senin olsun İster yak kor alevler içinde ister parçala elinle Dokunma masum yüreğime sadece ona dokunma Onu yok edersen seni nasıl sevebilirim bir daha Gözlerimi sana bakarken kör et en son gördüğüm ol Ellerimi sinendeyken kes üzerlerinde kokun kalsın Dilimi ismini sayıklarken kopar aşkımın mühürü olsun Dokunma masum kalbime o istemedi sana aşık olmak Suçlu benim Kalbim değil |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.