![]() |
BEDDUA...
karanlıklar kapatsın evinin damını azrail beklesin almak için canını ben değil benim aşkım emsin senin kanını kan verenin olmasın beni yaktığın için beyaz gelinliğin tabuta sarılsın mezarına yılan akrep yuvası kazılsın mezar taşına kalpsiz diye yazılsın okuyanın olmasın beni yaktığın için ipek gibi saçların tel tel dökülsün öksürdükçe ciğerlerin sökülsün o güzel gözlerin öylebi kararsınki gözlerine bakan olmasın beni yaktığın için |
dönme sakın...
BİR GÜN GURURUNA YENİLİP BANA GERİ DÖNMEK İSTERSEN SAKIN DENEME ÇÜNKÜ; SENİN GURURUNUN BİTTİĞİ YERDE BENİMKİ BAŞLAR artık sevmiyorum unuttum seni mühür gözlüm |
inci tanesi...
dürdane ismin inci tanesi gibi zaten anlamıda ama inci tanesi ben seni çok ama çok sevdim bir tanesi kalemim elimden düşmez oldu ismin dilimden gitmez oldu gözlerim gözlerin görmeyince çiçekler açmaz oldu |
Soluyuşu Gül Yaprağı...
Duyabilsem soluyuşunu Ekin saçlarını gözlerini Sarıversem bellerinden Görebilsem ellerimle Dokunsam gözlerimle Öpüversem kaşlarını Örtüverir gül yaprağını Duyabilsem görebilsem gözlerini Dokunsam gül yaprağına |
gelme artık......
"Ne hasta bekler sabahı Ne taze ölüyü mezar... Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar!.." "Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni. Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar!. |
delicesine...
Ben sonsuz sevdim seni bir bir, her saat delicesine... Öyle sessizce,ümitsiz,utangaç Dalıp gittim gözlerine Sanki heran benimmişcesine O yüz,obakışlar Elimi tutan ellerin... Taptım herşeyine Ben seni böyle sevdim Bugünsüz Yarınsız DELİCESİNE... |
seviyorum...
Sana baktığım anda , Dünyalar benim oluyor, Ya sen bana baksan , Nasıl bir duygu doğuyor, Her an aklımdasın, Kalbim senin için atıp duruyor, ''SEVİYORUM'' SENİ......... |
yeniden başlamak zor...
Geçmişi bir düşün, Yalnız kalırsan maziyi hatırla, Zaman bulursan neyleyim sevgilim, Pişman olursan , ''YENİDEN BAŞLAMAK ZOR''bundan sonra......... |
BAHAR GELME ÜSTÜME!!!...
Sen ki en cilvelisisin mevsimlerin, afrodizyakların en etkilisi, Sevdanın suç ortağısın. Kıyma bana...! Biliyorum çünkü, yine kandırıp yeşillendireceksin aşka; gövdemi azdırıp sonra birden çekip gideceksin. Tam kanım kaynamışken sana, toplayıp allarını morlarını, beni bir kuraklığın ortasında terk edeceksin... O iple çektiğim ışığın, dayanılmaz olacak o zaman... Ne o delişmen sabahlar kalacak, ne günaha çağıran çapkın eteklerin uçuştuğu günbatımları... Tembel kuşların şakımaktan bita |
BAHAR GELME ÜSTÜME!!!...
Zaten damarlarıma zor zaptediyorum kanımı... Çoktan cemreler düşmüş beynime, yüreğime... Kalbimin buzları erimiş. Göğüs kafesimde ne idüğü belirsiz bir kıpırtıyla geziyorum nicedir... Bir de sen çıldırtma beni... Krizdeyim ben... tembelliğin sırası değil, uyamam sana... Al git serçelerini sabahlarımdan, çağlalarına, kokularına hakim ol. Meltemlerine söyle, deli gibi ıslık çalıp sokağa çağırmasınlar beni... Bulutların üşüşmesin başıma... Girme kanıma benim... ...yoldan çıkarma... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.