![]() |
Sen nekadar uzakta olursan ol, Amma asla unutmaki biryerlerde biri var sen kendi canindan daha cok seviyor
|
Sen birisine asiksan, ve okisi sana asik degilse, en kolay cozum, cami ac ve atla :d
|
Sevmeye niyetliysen iyi düsünmelisin, Aglamayi birakip gülmeyi bilmelisin, Ask kumar gibidir dikkat et arkadas, oynadigin zar degil Duygudur görmelisin..
|
Vücudun otobüs, beynin söfördür kalbin söför maaline geçerse asik oldun demektir.
|
Mevsim döner, yillar döner dünya döner o zalim yar dönmez.
|
Kahvalti hazirladim sana da gönderiyorum, umut dolu omlet, haslanmis sevgi, bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve bir de yalnizlik demledim kaç sekerli olsun?
|
Her karesi siyaha boyanmis bir bulmacayim. Çözmeye çalistikça, içimde kaybolursun.
|
Sevgide son yoktur. Sevgiler hiçbir zaman son bulmazlar. Biten sevgiler yoktur, bitmis gibi görünen sevgiler vardir. Vazgeçis de yoktur sevgide. Yasandikça yasatilir sevilen. Ama kimi zaman sevgili için kimi zamansa sevginin bir geregi olarak saklanir bu asklar. Vazgeçis yoktur, vazgeçmis gibi görünmek vardir o yüzden.
|
Yanagina düsen kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde ve o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yüzünü rüzgara dön, ordayim!
|
Alaca karanligi sevmem ben, ya gündüz olmali ya gece. Kursun ya alnindan vurmali yada namluda kalmali. Yar dedigin ya senin gibi olmali yada hiç olmamali.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.