![]() |
On beşine bastımı
Dudaklarında bir türkü Elinde bayrak Kavga sokaktaki oyuna benzer artık Çocukluğu Benzemez Çocukluğa Deniz okşayabilir mi Sarışın bir dağın Rüzgarlı saçlarını Uzanarak yelesine hayatın Tutuklayabilir mi zındanlar Onun Vuruşkan sevdasını Açar da acının rüzgarına Hüznün solgun yelkenini Ne zından karanlığı Ne zulüm Ne işkence İndiremez dudaklarındaki Gülümsemenin bayrağını |
Gül ağlarsa, baharın gözyaşı hiç diner mi?
Zor yangın kara sevdâ, yâr olmadan söner mi? Yâre kapılan kalbim, köle yapılan kâlbim Sormakta, son nefesin vermeden yâr döner mi Doruklarda kar aşkım, şahidim karlı dağlar Gökyüzünün gözleri gözlerim gibi ağlar Vaktinden evvel hazan esâretinde bağlar Gül ağlarsa, baharın gözyaşı hiç diner mi? Boğarmış hiç alışkın olmayanı hıçkırık Olurmuş hasretinden canın her yeri kırık Yangınmış aşk, sönmeyen; körüklermiş ayrılık Zor yangın kara sevdâ, |
Yine yağmur yakıyor dışarıda
damlalar vuruyor cama zaten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi dönüp de bakamıyorum camdan yağmura bu yaktığım kaçıncı sigara bu içtiğim kaçıncı zehir bu sensiz geçen kaçıncı gün bilmiyorum bildiğim tek şey var ağlamamak için kendimi zor tutuyorum dönüp de camdan bakamıyorum yağmura. |
Ölmek istersin birden,
Göremez gözlerin gerçeği. O an en tatlı ölümdür. En tatlı olmak kaçmaktır yani.. Sevmek bile vazgeçiremez seni, Ölmek istersin. Sonsuza dek kurtulmak. Ama olmaz. Ölümü üşünmek kolay olsa da, Ölmek zor gelir. Seni sevmenin kolay, Dönmenin zor, Seni sevmenin kolay, Ayrı düşmenin zor olduğu gibi. Özlüyorum seni,günlerce,haftalarca Çıkmıyorsun hiç aklımdan aylarca. Dokunmak istiyorum, Sonsuza dek seninle olmak. Ama olmuyor.. Galiba hep zor olanı istiyoru |
Gecenin bir vakti
Dışarıda zemheri ayazı İş başında yine, deli poyrazı Ay, firarda Ben, deli tutkularda Hesapsız sevdalarda Hey, hemşerim Bu ne hal? Islanmışsın yağmurda Gel, gel çekinme İkimize de yeter Bu kırık şemsiye Gel de anlat bakalım Bu ne hal? Susuyorsun, Sorar gibi bakıyorsun Tamam, tamam Önce ben anlatayım Bu kırık şemsiyenin hikayesini Sen dinle. Sonra da sen anlat Bakışlarının hikayesini Ben dinleyeyim. Benim, Bir dileğim var Var ama, Kolay mı dersin |
Islanmamışsan deli yağmurda
Yanmamışsan güneş altında Iskalayıp geçmişsen sevdayı Ne kıymeti kaldı bu canın Toprağa düştü mü Koymamışsan dost omuza başını Ağlayamamışsan hıçkıra hıçkıra Yakmamışsan sevdadan çıra Ne kıymeti kaldı bu canın Toprağa düştü mü Hep aramışsan umutları Ümitsizlik içinde Aydınlatmamışsan bir yıldızla geceni Ne kıymeti kaldı bu canın Toprağa düştü mü |
Çekin elinizi benim dünyamdan
Gidin, uzak durun benim dünyamdan Hiç korkunuz yok mu sizin Allah'tan Ne istediniz benim aşkımdan Onunla bağlıyım ben bu hayata Onunla mutluyum ben bu dünyada Onsuz yaşayamam, onsuz yapamam Bu canı al tanrım, onun kollarında Beni sevdiğimle rahat bırakın Hiç mi vicdanınız sızlamaz sizin Bedeli çok ağır, seveni ayırmanın Sonunuz cehennem olacak sizin |
sana yıldızları indiremesem de,
onlara ulaşabiliyorum senden bir haberle her an beni unuttuğunu bilsem de, hiçbir zaman unutamıyorum senide, sevdiğimi de seni içimde doğuran özlem, öldüren.... seni öldüremem ki ben. külünden doğan kuşa benzersin bu yüzden. Şiirler şarkılar söylüyorum sana ama sen dilimi bilmiyorsun bende tatlı bir düş içinde tutsaksın ama sen benim düşlerimi bilmiyorsun birde tutsak kalmayı sevmiyorsun. Bir mektubun var kırlangıcın çatal kuyruğunda |
Zaman sürgüsünü çekti mi
Sallanır dünya Ve depremler,tufanlar Acımasız... Bilenler söylemezler Alır altına,sürükler yüz binleri Bir bir göçer insanlar Amansız... Zaman sürgüsünü çekti mi Ayrılırlar.... Denizler ötesinden Otlaktaki çürümüş kemikten Akbabalar,leş kargaları Pike yaparlar göklerden Körpe serçe kuşlarına Yanık bir ağıt olur Kuş sesleri Altında yakan günün Çok oldu öleli kızılderili Ne dersek diyelim.. |
Şimdi , ismimi yazsan da her boş satıra
Senden bana kalan acı hatıra Eğer ki bir gün düşersem aklına Şimdi pişman olmanın ne anlamı var? Belki mutlusun, belki perişan Birazda sen düşün, birazda sen yan Tekrar , başlayalım , dediğin zaman Artık başlamanın NE ANLAMI VAR? Dikenler serilmiş yollarıma Dönemem BİTANEM dönemem sana Tanrım vefasız kullarına Artık ağlamanın NE ANLAMI VAR? NE ANLAMI VAR? ağlamanın gülmenin NE ANLAMI VAR? bağlanmanın sevmenin NE ANLAMI VAR? yaşa |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.