![]() |
yağmuru sevdiğini söylüyorsun,
yagmur yağınca şemsiyeni açıyorsun! rüzgarı sevdiğini söylüyorsun, rüzgar esince pençereni kapatıyorsun! güneşi sevdiğini söylüyorsun, güneş yükselince gölgeye kaçıyorsun! işte buyüzden korkuyorum; sen beni sevdiğinide söylüyorsun.... (...........) |
Artık ne fark eder bir gün çıkıp gelsen de,
Yanımdan ayrılmayıp her gün sevsen de, Gökten yıldız indirip yollarıma gül döksen de, Sen benim için öldün ''YAŞIYORUM''desende |
Tek Gercegim Sevdamdı
Anlamadın Kactın öylesine Sevdim Inansan Anlatsan Kacarmıydın Bırakırmıydın.. Sen Yaktın Sen Yıktın Yüce Askı Askımızı Aldattın Aldatıldın Aldırmadın Ben Olsaydım Yasıyamazdım Inan Yasıyamazdım Bu Gönül Deli Delice Sevdi Seni Bu Delikanlı Deli Unuturmu Ortalarda Bırakıp Gittigini Yanmalısın Yanmalısın Kor Alevlerde Yanmalısın Ben Sana Yanarken Tutusurken Güldügüne Yanmalısın Bir Daha Arama Arama Sorma Düşün Bir Gecmişi Verdigim Degeri Iş |
Bir şey var aramızda
Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda Nahit Ulvi AKGÜN |
Okunaklı yol şarkılarına çalıştık
Değişimdi ilk hecemiz Deniz ki yorgun tavrıyla O göksel kabuklarını Yoğun bir çabayla kum üzerine Değiştirir boyuna Ve yaşlı balıkçı ömrünü Kız ise kızlık zarını Ovalar dağlara değişir. Dağlar Çalışkan bulutlara Sözün bekareti çocuğun dişiyle Bir de gün saplanır güne Gibi devrilir usulca. Ay Bir entari düğmesi. Yıldızlar Ah yıldızlar ise düşünce Balıkçı ile deniz, fikrini Dağlar akbabayı değiştirir Ve sırmalı kız *******i Gül koku |
ne zaman düşünsem seni
içimde hep aynı sızı. ne vakit kuşatsa beni özlemin fark etmiyor! ne kadar sıkı giyinsemde o an iliklerime işler soğuk ağlarım... sonra titrerim... yine ağlarım sonra! ağlamalarım bitmez. gözlerim susar avazlara bürünür yüreğim! ne zaman gelsen aklıma bu şehri terk edip gitmek isterim sanki gideceğim yerde sen olmayacaksın... istemeyerek kabullenirim sonra yaşadığım şehrin kaldırımlarında değil, yüreğimin en kuytu sokaklarındasın sen! seni düşündüğüm an |
ey sevgili...
bu gecede yazacağım seni, nemli gözlerimle buğulu gecenin kederinden çatlamış aşk defterine! bırak ay kıskansın yıldızlar ağlasın gecenin kuzeyinde şafak teninde sökene kadar yazacağım seni geceye! öyle, kuralsızca, mısraları katledercesine... kelimeler çaresiz kalacak hislerimi telafüz etmeye. dirilecek ölü düşler sersem sabahın geceye kapanan gözlerinde! ürperecek ölüm her İMKANSIZIM deyişimde.. MERVE ÇİLEM EROL |
Bır aksam gozunde ask tuterse
Gecmıs gunler aklından gecerse Kalbin bombos umıtler bıterse Sen uzulme BEN VARIM.... Neler gectı kım bılır basından Sevgı umdun hep baskalarından Aglama gıdenlerın ardından O gıderse BEN VARIM... Zaman durdu sankı Beklerken senı Ben bır tek sevgıye bagladım KALBİMİ Ayrılmam ıstersen hıc yanından Cagırsan gelırım cok uzaklardan Eskıden korkamdım yalnızlıktan Korkmam artık SEN VARSIN... (gonulnikahlim) |
Gecenın Bır Yarısı
Oturup Hayal Kuruyorsam Bilki Senin Içindir... Yıldızlara Bakıp Bakıp Dalıp Uzaklara Gidiyorsam Yine Senin Içindir... Gözümden Akan Yası Sessizce Siliyorsam Yalnız Senin Içindir... O Bizim Olan Sarkıyı Bagırarak Soyluyorsam Seni Sevdigim Içindir.... |
Sensizligin Yaralarını sarmak Ne kadar zor
yıkılmaz sanırdım kendimi engin aşk denizinde nice fırtınaları astım, ne dalgalarla boğustum yıkılmadımda sığındığım limanda alabora oluyorum yüregimle elden bisey gelmiyor eller kelepceli Ya bütün yasadıklarımızı unutup terk edecegim seni yada onurlu teknesine sadık kaptan gibi bekleyecegim ölmeyi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.