![]() |
Hatırlarmısın Sevgilinden Ayrıldığın Günü.
Hatırlarmısın Terkedildiğin O Ilk Geceyi, Kalbin Yerinden Fırlayacakmış Gibi, Herşeye Isyan Eden Tavrıyla Atarken, Geri Dönmesi Için,ayaklarına Kapanacak Kadar Küçülmüşken, Hatta Daha Ileri Gidip , Onun Geçtiği Yolları öpmek Istediğin O Anları Hatırla. Sevilmeden Sevdiğin O Günleri, Aklından Bir Bir Silip Atmak Istediğini,yeni Bir Aşka Kollarını Yırtılana Kadar Açmak Istediğini,ve Bu Aşkta Yaşayamadıklarını Yaşamak, Umutlarına Kavuşmak Ve Yaşa |
yine herzamankinden farksız birgün,
dışarıda güneş we hareket içerde bir genç we yorgunluk bir de YALNIZLIK. we televizyonda reklamlar yukarı katta tıkırtılar aşağı katta sessizlik uzaklarda ölüm,yakınlarda yine ölüm bir yerlerde unutulanlar,bir yerlerde ise unutanlar bilinmeyenlerde bir genç kız we bir genç kız daha... uçurumun kenarında düşmek için hazırlananlar uçurumun sonunda ölüm çığlığı! arkada sonsuz gözyaşları, uzun bir sessizlik, anılarıyla başbaşa bir |
Aşk dediğin nedir ki
Tenden bedenden sıyrık Çocukların içinde Yaşadığı bir çığlık Aşk dediğin nedir ki Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde Karanlığa son ıslık |
Sensın Benım Dogan Gunesım
Benı Saran,ısıtan,yakan, ıcıme Kadar ısleyen Sensın Benım Karanlık Geceyı Aydınlatan Ayım Ve Yıldızlarım Sensın Gulum; Benı Duygusallıga ıten,aglatan,dusunduren Benı Delı Yapan,arzularımı Cıldırtan Sensın Bana; Yasama Sevıncını Veren,sevmesını Ogreten Anıden Hıc Olmadık Anda Guzel Bır Sarkı Soyleten Dalıpta Hayal Kurduran Yuce Allah'a Sonsuz Dualar Ettıren Benı Hırslı Yapan Sonrada Korkutan Sensın,ılk Ve Son Umudum Ozlem Duydugum,baglandıgım Ugruna Old |
Ne Kotu Bılıyor Musun?
Senınle Konusamamam, Ellerını Tutup; Su ıcımde Kopan Fırtınayı Anlatamamam Sevdıgımı; Hem De Delıce Sevdıgımı Soyleyememem Kendımı Anlatamamam Kotu Yasadıgım Yogun Duyguları Sana Verememem Kotu, Dudaklarında Olmamak Kotu,hem De Cok Saclarını Oksayamamak, Beraber Sarkı Soyleyememek, Sana Muhtac Oldugum Bır Anda; Sarılıp Aglayamamam Kotu Anladın Ya; Sensız Hersey Kotu. Ama Umut Var Degıl Mı? Gelecegın Umudu Var, Senı Gormenın, Doyasıya Opmenın,beraber Kahka |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. |
Neden geçirmez yüreğinin fakir ama gururlu porları.
En küçük atomik kütle birimine parçalasamda hislerimi. Kalbin hücre zarından daha çok seçici ve geçirgenmiş. Aşkın e hali gibi bakışlar sefil ve gezegenmiş. Hani çok yoğundan az yoğuna her zaman geçiş vardı. Hücre ihtiyacı olan maddeyi hani sarardı. Halbuki çok şeyistemiyordum senden vecizce. Alyuvarlarımızdaki hemoglobin beraber taşısın oksijeni sadece. Ritmik pompalasın kanı tüm vücuda aortla kalbimiz. |
Sıcaklığın ve içtenliğin bir mıknatıs gibi çekiyor kendine.
Her ne kadar yalnızlığı tecih etsende Fırtınalar kopuyor küçük ama sonsuz kalbinde Ürkek bir ceylan gibisin yaklaşmıyorsun. Ve etrafına kimseleri yaklaştırmıyorsun. İnsanlardan bu kaçış niye ve ne zaman son bulacak. Arzuladığın veya kurduğun hayaller ne zaman gerçekleşecek. Ben biliyorum sende biliyorsun aslında. Bu hayaller gerçeğe dönüşmeyecek. Birgün sen o aşılmaz tepeleri aşsan. Veya içinde sıkışıp kaldığın kabuğu |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. |
Aşk Bu Dünyanın Ölçüleriyle Açıklanamaz Sevgili
O İlkel Bir Acıdır, Yaban Bir Ağrıdır. Gelir ve İçimizdeki O Çok Eski Bir Şeye Dokunur. Sonra Bir Perde Açılır ve Yolculuk Başlar Bu Yolculukta Artık Para, Tarifeler Beklentiler, Randevular, Taksitler, İş, Anneler ve Korkular Yoktur Aşkın Kendi Gerçekliği Vardır Sevgili. İnsan Başka Bir Işığa Teslim Olur, Daha Derinden Anlamaya Başlar, Bilgeleşir Hiç Bilmediği Sezgileriyle Buluşur Yükü Çok Ağırdır, Kendiyle Buluşmuştur Hem D |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.