![]() |
Sensİz Sabah Olmuyor Bİtanem...sensİz Haram Bana *******....
DÜsman Bana GÜndÜzler. .. Anlamiyorsun Sen Benİ... Ne Askimi Nede Kaybolan Sevgİlİyİ... Ayseden Cok SevdİĞİ Aski C Ye |
Kalbimdeki yerin,
Dinmedi dinmeyecek. Sana oan sevgim, Bitmedi bitmeyecek. SONSUZA DEK SÜRECEK!... |
Sen benim sana olan aşkımı bilmiyorsun
Bilmiyorsun her gece seni düşündüğümü Her gece uykumdan kalkıp seni düşünerek ağladığımı Her gözyaşlarımın taneleri sana olan aşkımın kanıtıdır. |
Birgün biteceğim sen giderken
Arkana bakmassan öleceğim Nefesim kesilecek ama seni seveceğim Çok uzun olsada sensiz geçen günler Kapılar ardında kalsada anılar Yüzünü görmesem her an Aşkım ayakta kalacak ama; Ben BİTECEĞİM... Senin yokluğun bitirsede beni Ayrılık yıkmayacak seni Kalbim bin parçaya bölünse de Durmayacak gözlerin seli Sen gelmedikçe ayakta kalmayacak Bu sevgi... Derin yaralar açsada mazide Birgün biteceğim gözlerinde Süzülen yaşlarla sözlerimde Sende yıkılac |
Her gözlerine baktığımda
Yüreğime bir ateş düşüyor. Her elini tuttuğumda Kalbim hızla çarpmaya başlıyor. Her "seni seviyorum"dediğimde Dünyalar benim oluyor |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
...AşK... !! ...KUTSAL DUYGU...
Günah olmayacak kadar mahsum Köle olmayacak kadar özgür Ulaşılmayacak kadar derin Unutulmayacak kadar yakın Seninle yaşanacak kadar özeldir Sen gözlerimde ateş Damarlarımda kansın Bırak bu deli gönlüm Izdıraptan yansın Sahipsiz yüreğimde Tükenmeyen imansın Sevmek en kutsal duygu SEVMEYENLER UTANSIN |
baksana bir etrafına herkes yalan herşey yalan yoksa büyümedin mi sen
daha öğretmediler mi üç hüzün bir sevinci götürür diye okulda en güzel yılların geçmedi mi tek başına arka sıralarda sesini duyurmak istediğinde hep susturulmadın mı 'öğretmen olacaksın doktor olacaksın' diye kandırılmadın mı kırık notlardan sonra öğretmeninin yüreğini sıka sıka dilinden düşen iki kelimeyle avutulmadın mı bir eksi ile bi artı nötrleşir dediler sen hep eksi olmadın mı sen hep artının arkasında olmadın mı sen şi |
gel,birde şimdi gör beni,
sen gittiğinden beri neler değişti! kalmadı artık o eski neşem, ne saçım ne sakalım eskisi gibi değil sen gittin ben değiştim eskiden her sabah heyecanla kalkar güvenle yatardım uykum bile eskisi gibi değil artık... sen beni getirdin bu hale,sen beni böyle yaptın! gel birde şimdi gör beni; eski sevgili,şimdi serseri!!! |
Beni unut, git demiştin hatırlarmısın
Hiç unutamaycağımı sanmıştım Çok ağır gelmişti o geçirdiğimiz günlerin kağıtlarını yırtıp atmak Çok zor gelmişti ilk başta o laf Kalbimin kapılarını senin son “beni unut, git” dediğin Nefesinle kapatmıştım Aşkı, sevgiyi ve sevilmeyi Hiç birini istememiştim senden sonra... Unuttum gittim istediğini yaptım Yırttım attım geçirdiğimiz günlerin kağıtlarını Sandığımdan daha kolay olmuştu biliyormusun. Açtım kalbimin kapılarını |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.