![]() |
Yine yoksun dedem.
Sensiz geçen bir yıl daha, Senin olmadığın bir gün daha. Hep ağıtlar söylendi bu günde, Kuran'lar okundu Gene gözyaşı döküldü, Yine acı hissedildi yüreğimizde. Kim bilir ne zaman Diner bu acı? Kim bilir ne zaman söner Bu yüreğimizdeki yangın? Belki de hiç dede! Bizi bırakıp gittiğin günü Dün gibi hatırlıyorum. Zaten hiç aklımdan çıkmıyorsun ki... Sevgim hiç eksilmiyor ki... Günden güne çoğalıyor, Özlemim hiç azalmıyor ki... Gün geçtikçe, Yıllar bittikçe, |
Bir çocuğun;
karanlıkta umut ışığı Aradığı gibi, Kalbimin sessiz köşelerinde, Mezarının başında, Ölümün sessizliği içinde Seni arıyorum dede! Ah be dedem... Bu kadar uzun zaman Çekip gidilir mi? Bu kadar çok Özletir mi bir insan kendisini? Kim bilir nerelerde, Hangi diyarlardasın? Hangi küçük çocukları Seviyorsun benim yerime? Babamsın, canımsın... Boynumun borcudur seni özlemek, Boynumun borcudur seni anmak! Kalbimin en üst köşesindesin, O üst köşeyi Sevgi çiçekleriyl |
Karlar yağdı üzerime, tipi misali
Buz tuttum,kımıldamaz oldum,dondum Baharı bekledim zamanla soldum Kalkmaz oldu karlar üzerimden Kardelenleri bekledim,açmaz oldular Umutlarıma kokular saçmaz oldular Küstün mü kardelenim? Güneş ısıtmadı mı seni? Benim gibi darda mısın? Yoksa sen de çıkmazda mısın? Hayat küsmeye değmez be kardelenim Kimse seni senin gibi bilmez be kardelenim Beklediğin gözyaşın silmez be kardelenim Ne olursun sıyrıl arasından karların İnadına aç ta tepesinde dağları |
Yalnızlığımın sefasındayım
Ne kulaklarımı tırmalayan gürültü Ne ihanetin yakan hüznü Ne üzüyor beni hatıralar Ne kahrediyor anılar Ne korkutuyor yarınlar Ne de kanıyor derin yaralar Yalnızlığımın sefasındayım Elimde dolu bir kadeh Parmaklarımda lüksün adı Malbora sigarası. Televizyon son ses açılmış Gümbür gümbür müzik Yalnızlığımın sefasındayım Bana kırılıp da giden Bir ahlaksız için terk edip yiten Bir sevdiğim bile yok Yalnızlığımın sefasındayım Gecenin karanlığında |
gülümsediğin karelerde olmamak ne acı
ve gülümsediğin hayatın sayfalarında sen giderken ben camdan bakıyorum buz tutmuş camdan yine umutlu yine güleryüzlüsün sen dönerken kapıda karşılıyorum yine aynı umut aynı sevinç olmadığın zamanlar özlüyorum olduğun zamanlarda nedeni yoktur bunun nedensizdir bu nedensiz bir özlem güneş gibi güler yüzün tenhada coşturduğun sevinç daldığın zaman düşündüklerin belki bunlardır belki hepsi belki hiç biri korkuyorum sana alışmaktan |
gözlerinde cenneti gürdüm
sen cehheneme çevirdin yüreğinde umudu gürdüm sen umutsuzluk eyledin sende özgürlüğü gürdüm sen darağacına yolladın bakışlarında sevgiyi gürdüm sen ihaneti sevdin elimi uzatım kolumu kopardın gözlerine baktım güzlerimde güzyaşı gürdüm sana göre aşk yoktu olamazdı da belki de gerçekten yoktu hayır sevgili vardı aşk gürdüğüm cennet hissetiğim umut adı sen koyduğum özgürlük kavuşamadığım sevgi anlıyamadığın gözyaşım |
Sevgili olmak sevmek vardı hayatın çıkmazlarında
gerekirse kol kant germek,gerekirse kolunu kanadını vermek vardı hayatın çıkmazlarında Herşey sevmekle,özlem duymakla başlardı nasıl sevilir,nasıl özlenirse ne gerekirse en zor anlarda yapılırdı çünkü sevmek aşık olmak vardı hayatın çıkmazlarında Kısaçası kimi kavuşur,kimi ise hayata küserdi kimi ise elleri semada dua ederdi,sevenler biliyorduki sevgi koldanda candanda kıymetliydi Bir ihtimal varmıydı,zamanı geri çrvirmeye,saniyele |
Her Limandan Kalkan Gemiler
Yüreğim De Battı Denizin Mavi Derinliklerine Karıştılar Seni Buldum Dalgalrın Arasında Hep Korktum Seninde Bir Gün Batacağını Düşündükçe Ve O Gün Geldi Her Gemi Gibi Sende Battın Sende Dalgalrın Arasın Da Kayboldun Senin Battığın Gün,benim Hayatımın Son Günüydü Kimse Duymadı Haykırışımı Kimse Görmedi Gözyaşımı Kimse Bilemedi Seni Nekadar Sevdiğimi şimdi Seni Bulmaya Geliyorum Kaybolduğun Dalgalrın Arasında |
* Seni senle yasamak varken, neden seni sensiz yasayayim, seni senle
sevmek varken neden seni sensiz yasayayim inan ki bi tanem bu hic icime sinmiyor... * Eger bir gun gokyuzunun karamavi cizgisinde bir kirlangic surusu gorursen bilki kanatlarindaki buruk gulumsemelerle islak tebessumler benden sana kalanlardir. * Bu duvarlar duysa hickirigimi belki beni anlardi kalbimde bir umut gonlumde bir alev beni unutana soyleyin beni unutani ben unutmadim elbet donecek ya donecek yada bu kalp onsuz |
* Gul Bahcesinde Gecsede Ömrum, İnan Senin Üstune Gul Koklamam Gulum,
Seni Koklamak Olsada Ölum, İnan Ugrunda Ölmeye Deger Be Gulum. * Bugun yeni bir meyhane kesfettim mezarligin karsisinda. Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda. * Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparip kokladiginda vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cikmamak icin? "Aşk / Sevgi Mesajlari" * Bugun benim icin yepyeni bir gun doguyor; hersey capcanli, hersey h |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.