![]() |
buram buram sevda kokan
çiçek bahçesi gözbebeklerin, bilsen! ne umutlar vermişti bana gidip konsun diye gönül kapının pervazına gül bağlamıştım bir tutam, içimde uçurduğun kelebeğin benekli kanatlarına kapatıp kapıyı, yalancı baharlara kanıp donan şaşkın çiçek misali, ayazda bırakmışsın onu bir an bile yüzüne bakmadan; koklamamışsın incinmiş güllerim; oysa, utangaç bir kalbin pır pır atışıydı kapını çalan bundan böyle; gölgende, bir garip sığıntıdır ör |
Sen nerden bileceksin ki.
Tüm firari aşkların Tenhalarda buluşup Gizlice Bana sığındıklarını her gece Dili yok ki bankların karanlık parkların kimsesiz sokakların Kentler kör ve sağırdır düş görür derin uykularda aşktan bihaberdir boşluğunda muhteşem aşklar yaşanan ıssız kuytular da Her gece sahil boyunca mavi yeşilin yeşil mavinin koynunda balıkçı tekneleri dalgalanır sevdalıların aşk oyununda Bir an masmavi sahilleri düşün yemyeşil çimen |
Şair aşıktır...
Kaleme,kağıda,söze,dile... Vermiştir yüreğini uzak diyarlardaki sevgiliye... Vurulmuştur yüreğinin en suskun yerinden... Acı çekmiştir yüzyıllar boyu tarifsiz... Acıyı da sevda bilmiştir umudu da... Özlemenin tutkusu başkadır onun için... Ağlarken göremezsiniz onu... Gözyaşlarını kağıda akıtır, Yalnızca okursunuz... Şair zengindir... Çözemezsiniz onu bin bir türlü duyguya sahiptir... Gökyüzü kadar aşk,denizler kadar tutku... Kimsenin bilmediği şehirlerde gezer... |
Yıllarca beni sensiz bıraktın
En güzel aşkla geçecek yıllarım Yanımdayken sana hasret geçti... Yir gelir bir giderdin Bazen dort kalırdık... Eski sevgiliden dost olurmu hiç.. Seni hiç görmemektense Bunu da kabullendim Dostun oldum... Sen bana sevgililerini anlatırken Göz yaşlarım donup kalırdı... Yanında ağlayamazdım... Kızardın... Vicdan azabı Çektiğin İçin yada sıkıldığında Arada bir uğrardın... Dostum olarak... Ben kucak dolusu güllerle beklerdim gelişini |
Yarım kalmaktan yoruldum artık...
Seni çağırıyorum... Bu kez son gelişin olsun... Senden sonra yaşadıklarımın adı yok! Nerede biraz mutluluk,birazcık heyecan, Bir günlük de olsa aşk Ben oradayım... Ne yapıyorsun diye sorma saçma sapan şeyler... Aynı sonların başına dönüp ve tekrer aynı sonları yaşıyorum... Sensizlik Bana zarar verdi Parçalara ayrıldım... Her bir parçam ayrı bir kimlikte... Her birinde başka acı. Ne arıyorsun diye sorarsan eğer? Sende yitirdiğim duygularımı yeniden |
Zaman geçip gidiyor
Aynaya baktığında yüzündeki çizgilere üzülme anne... Güzellik fayda etmez çektiğin acılara... Ellerinde hatırlıyorum zamanı... Yıllar önceki pürüzsüz ve narin,şimdi gördüğüm Geçen zamanın bıraktığı izler... Ya o derin mavi gözler... Neler söylüyor sessizce... Haykırıyor mutsuzluğunu kelimesiz... Kelimesi kader... Yanakların hep ıslaktı anne! Mutluluk neydi biliyormusun? Annem mutluluğu bilmiyor..! Çünkü onun hatırlayamayacağı kadar azdı mutlulukları... |
Suya yazıyorum artık gülüşlerimi,
Gözyaşlarımı dağ yamaçlarındaki kaya parçalarına, Yüreğim doğmamış bir serçe kanadında... Baharı bekliyorum bir cemre telaşında... Birinci cemre suya, Gülüşlerim ısınacak! İkinci cemre toprağa, Gözyaşlarım susacak! Üçüncü cemre tabi ki havaya, Yüreğim serçe olup kanatlanacak! Aşk! Bahar oldum, Cemre beklerim! Su gibi akıp giden gülüşlerimle, Mıh gibi kazınıp kalan gözyaşlarımla, Ve doğmamış bir serçe kadar uçmaya acemi yüreğimle |
Ellerimi tutma artık..
Bırak tüm aşkım soğusun avuçlarımda Tutma bırak.. Yatıştırma öfkemi Yolun açık sevgilim Tehdit et beni gitmekle, Et ki haykırayım: dönme geriye yasaksın ruhuma,yasaksın sevgime.. ne diye, bilmem ki ne diye zorladım iliklerimi geçirebilmek için en ağır darbeleri yüreğime.. pişmanım tek kelimeyle.. hadi şimdi mazeretin olsun gözyaşlarım.. kıyamam de.. ama bu defa ben ağlamayacağım.. klasik olmayacak bu kez sahnelerimiz,roller.. repliklerini andırmayacak cüml |
Dilediğince yaşa acıları
Yine aynı sonun başlangıcındasın.. Farkedemiyorsun şimdi ama,aslında hepsini de tattın bu acıların birçok kere.. Hatta daha da kötüleri kaldı kucağına zaman zaman.. Boğulacağım diye az feryat etmedin içimde Unutamayacaktın sözde.. Hepsi kalıcıydı,peşini bir an olsun bırakmayacaklardı.. *******i uyku nedir bilmeyecekti gözlerin.. Hepsi düğümlenecek,seni yutup öğüteceklerdi.. Korkutuyordun beni yitip gideceğim diyerek.. Dön bak bakalım şimdi, Gülüp geçmediğin, |
Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım Çöp gibi bir oğlan ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşıdan görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Bir rüzgar aklımı alırdı Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm içim ürperirdi Felaketim olurdu ağlardım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.