![]() |
Sen ki en cilvelisisin mevsimlerin,
Afrodizyakların en etkilisi, sevdanın suç ortağısın. Yapma bunu bana!.. Bahar, yalvarırım çek git isine!.. Salma üstüme çiçeklerini, aklimi çelme!.. Her sabah çimenlerin çiyden ürpererek uyanıyor bahçemde; Sonra güneşle oynaşıp tütsülenmiş gibi buğulanıyor.. Ne zaman sokağa çıksam badem ağaçları salkım saçak çiçek... Kavaklar kıpır kıpır, islik ıslığa meltem... Kırda dayanılmaz bir kekik kokusu, toprakta türlü çeşit börtüböcek... Yapma bunu bana |
Peşimdekiler!
İşkenceciler peşimde. Yapayalnız bir çöle düşmüş, Binlerce endişe ve kırık umutlarla ilerliyorum Gecenin bağrında. Her şeyini kaybetmiş bir kaçak, Leyla'sını yitirmiş bir Mecnun, Aslı'sını gömmüş bir Kerem'in Acısı var kalbimde Yakalanacak mıyım? Yine gözlerimi kapatacaklar mı? Yine başıma Çuval geçirecekler mi? Lanet olası vatan caddesi, Merter kavşağı Beşiktaş Sahilleri. Üçgün yatmadan, uzanmadan, Yemeden beklemek! Hücreler. İnsanlara kapalı All |
Hayatımın anlamıydı gözlerin,
Bir resimle kalbimi yerinden oynatan. Aşkındı beni senden uzaktayken bile seninle yaşatan. Seni sevmek sonsuzluktu. Tükenmeyecek bir aşkın anahtarıydı sanki. Her sokağı çıkmaz olan bu yaşamımın, Tek çıkar yoluydun benim için. Bir yaz günü güneşin ışıltısında Ya da bir gece kumsalda ay ışığı altında Sadece seni istedim yanımda. Sen olmalıydın anlıyor musun? Sadece sen. Bu can bu bedende yaşadıkça, Bu kalp yerinde saydıkça, Her zaman sen olacaks |
Seni Sevmediğim Gün öldüğüm Gündür
|
Ne Sanır..!
Ben aynayım ! Kendini bende gören ben sanır... Ben Neyim ! Gören ney, kendini neyzen sanır... Körlerin mecnunuyum Gören leylamı sanır..? Beni bende gören kim ola ? Ben O oldum, O kendini ben sanır..! |
Ayrılık...
Asırlar oldu görmeyeli seni Neredesin ? Dünyam sensiz boynum bükük Kiminlesin ? Derdim büyük dermanı SEN... Sevgim sonsuz sınırı SEN... *******i yalnızlık, karanlık. Ayrılık. Ah Ayrılık...! |
Bu Gozler Hayatımı Degıstırdı,unutturdu
Bu Gozler En Buyuk Hatama Sebep Oldu Bu Hata ıse Bu Gozlerın Sahıbıne Sonsuz Baglılık Oldu Hayatım Boyunca Olmayacagını Bılerek Hayatım Boyunca O Gozlerı Gorerek O Gozlere Her Baktıgımda Hapis Olarak Sadece O Gozlerın Gulumsemenı Gormek Bana Tesellı Oldu Hanı ınsanın Moralı Bozulur Hanı ınsan Kendını Bır Cıkmazda Hısseder ıste Bu Cıkmazdan Benı Kurtaracak Her Zaman Senin Gözlerin Oldu |
Boynumda kaşkol
Elimde eldiven Dışarda kar Kuru ayaz Gönlümde acı Gönlümde neşe Gönlümde sızı Yürümek güzel ankarada Cafeleri bol Döneri meşhur Görürsün kale'yi karşıda sur Gönlümde keder Gönlümde sevgi Gönlümde ah, vah Yürümek güzel ankarada Duraklar kalabalık Otobüsü bol Bir taraf ankararay Bir taraf metro Merdivenleri say bitmez Sevgide insana yetmez Gönlümde acı Gönlümde sancı Gönlümde güzellikler Yüzümde gülücük |
Ankara büyük şehir
İçinde yoktur nehir İçimde var bir kahır Özlendin ey ankara Ankara büyüksün, yücesin Sanki aydınlık gecesin Her zaman usumdan geçersin Özlendin ey ankara (Serdar Sayıl-1982) Dip Not : Şairimize teşekkürler. |
Ankara'ya yolum düşerse
Bu ayrılıkta biter Ankara'ya yolum düşerse Gönlümde ki yara da biter Sıla, memleket özlenir Sevgili hep gözlenir Ağlasan da gözyaşın hep gizlenir Ankara'ya yolum düşerse Gönlümde ki yara biter Bu ayrılıkta biter (Serdar Sayıl-1982) Dip Not : Şairimize teşekkürler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.