![]() |
aşk sevmektir güzelim
seni sevmektir ben sevdim seni deliler gibi nolurdu sende beni sevdeysin! çok şey mi istedim |
yokluğunun acısıyla kavruluyor gonlüm
senden uzak sensiz geçen her günde olduğu gibi yine gözlerini yokluğu sinmiş içime sen yoksunya yanımda kayıp şehirlerin birinde kaybolmuşum gibi yol gösteren gözlerin yok yanaımda beni delipte geçen gözlerin yok şimdi yapayalnız sadece ve sadece özlemin. tepemde durupta selam veren yıldızlar bide heryanımı sarmış ayaz ama senin yokluğunun ayazıda bambaşka varsın olsun yıldızlar her gittiğim yere gelsinler sen yoksunki ;hani o en parlak |
Caddeleer Yİne Karanlik
GÜneŞ DoĞsa Bİle Bak GÖkyÜzÜnden AŞk YaĞiyor YaĞmur Nİyetİne |
Dünya bana düşman oldu Hep arkamdan kovaladı
Bende sesimi duyurabilmek için Dünyayı düşünmeden Sevdiğimin arkasından koştum Dünya beni kovaladı Bende dünyayı Sonu olmayan bir sevdaya kapıldım Sonunu düşünmeden sevdim şimdi ise çok mutluyum |
gülü kokladım terindir diye
seyrine daldım yüzündür diye yaprağına dokundum tenindir diye BEN güle vuruldum SANA benziyor diye... |
Gözlerinden akan iki damla yaş,
Pencerene vuran yağmurun olsun. Yüzüne hasretim bu boş şehirde, Beni bir kez görmek UMUDUN OLSUN! Birgün gelecek buluşacağız, Biriken özlemle sarılacağız, Gelecek günleri konuşacağız, Yeterki bitanemUMUDUN OLSUN! |
Beni güzel hatırla!
Bunlar son satırlar... Farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından ya da bir yağmur sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu... Kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben bittim... Beni güzel hatırla! Çünkü; sevdim seni ben, herşeyini... Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın. Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini, beni üzdün, kınamadım. Alışıktım vefasızlığa, el oldun aldırmadım... Beni güzel hatırla! Sayfalarca |
bir mektup beklıyorum
canım dıye baslayan bir mektup beklıyorum sevgılım dıye biten bir mektup beklıyorum dün gelmesi gereken bir mektup beklıyorum senin kokunu getiren |
gözlerime bakıpta aglama diyorsun
sensizlik ne acı bılmıyorsun yalnızlıgın karanlık dünyasında askımla sensizim anlıyormusun aklıma geldıgın her anda ağlamak cok zor oluyor çektiğim her sigarada acılarım kat kat artıyor uzak yollara bakan gözlerım dalar gider her anda dar geliyor bu BURSA sensizim bu ellerde sensizim sevgilim |
uzun bir yol var aramızda
bir ucunda sen bır ucunda ben bir ates yanıyor bağrımda atesi sen dumanı ben ümit dolu gözyaslarım ağlatan sen ağlayan ben hasret şarkısı dudaklarımda söyleten sen soyleyen ben aşkımız dile gelince mektuplarda kelime sen kağıdı ben beklıyoruz beklıyecegiz aylarca bir köyde sen bir köyde ben EBRU |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.