![]() |
Karlı bir İstanbul akşamında
Bir sokak lambasına sırtımı dayayıp Buz tutmuş ellerimde ellerini arıyorum Lapa lapa yağarken üzerime yokluğun Bembeyaz sokaklarda kızıla bürünüyorum Ve geceye dönerken akşamın rengi Yeniliyorum akıp giden zamana Yavaş yavaş kaybediyorum seni Kayboluyorum... O sokak lambasının altında Yalın ayak karların üzerinde Sessiz sedasız Gidişini izliyorum... Durma git... adım adım unut beni Nasılsa yaşattığın her şey yalanmış Gidişinin bıraktığı |
Bir türlü teselli edemiyorum kendimi
Kendi içimde sevginle bogulup kaliyorum Içimden hiçkiriklarla dolu dolu aglamak Seni hiç birakmamacasina sarilip Sana olan sevgimi haykirmak istiyorum Kahretsin yapamiyorum Öylece daliyorum Sana sana bakip kaliyorum Senin resmini yüregime kaziyorum Seni taa derinlerimde hissediyorum Kahretsin ki seni seninleyken bile özlüyorum Çaresizim Çaresiz bir sevdaya kapildim biliyorum Ama su deli yüregime söz geçiremiyorum |
You seem to stop my breath
with my hand on your chest waiting to wake up I hear your voice again looking in your eyes with no regard for time we'll sleep till the sun burns up baby I'll let you know I'll wait for fate to find us we aren't in any rush they think that we're insane but baby it's all the same I'm deep in the heart of your sins I'd break in two over you only you can give the breath of life I'm pinned in your life sibel___ |
Önce derdi geldi şu ayrılığın...
Dayanmadı gönül, hasta oldum ben Bakamam yüzüne, darılma sakın Gözlerim yaşlıdır, anla beni sen. Bilmemki kendimi, nasıl anlatsam? Konuşmak isterim, dilim dönmez ki İçim yanıyor inan, inan sevgilim ! Hasretin bitmeden yüzüm gülmez ki. Az kaldı gitmeme, gurbet ellere Hayâlin de benimle yolcu olacak Senden ayrı aylar, yıllar geçse de Duâmız geçerse, kavuşulacak. |
Seni Seviyorum
Ama Senden Birsey Istemiyorum Seni Bile |
Suskunluguma
Bakıpta Seni Unuturum Sanma Su Dünyada özledigim Bırı Varsa Oda Sensin Sen Uzakta Olsan Bile Yüregimde Hep Benimlesin Unutulmayacak Kadar özelsin |
Elimde olsaydı ölüm !
İstermiydim sensizliği gülüm, Sensiz her günüm ölüm Ne olur geri dön gülüm ! Sensiz geçen günler bitsin yeter ! Seni sensiz yaşamak herşeyden beter, Sen geri dön bana bu yeter Yoksa bu ömür burada biter. Yeşil gözlüme... |
Sensiz *******i uyuyamıyorum
Her gece kabuslarla uyanıyorum İçim daralıyor nefes alamıyorum Çaresizce sadece ağlıyorum ! İçimdekileri sana bir anlatabilsem, Kalbimdeki yerini bir anlayabilsen Bedenimde bir kalbim var bir de sen, Ölene kadar sevebileceğim bir sensin sen... |
Hatırlarmısın Sevgilinden Ayrıldığın Günü.
Hatırlarmısın Terkedildiğin O Ilk Geceyi, Kalbin Yerinden Fırlayacakmış Gibi, Herşeye Isyan Eden Tavrıyla Atarken, Geri Dönmesi Için,ayaklarına Kapanacak Kadar Küçülmüşken, Hatta Daha Ileri Gidip , Onun Geçtiği Yolları öpmek Istediğin O Anları Hatırla. Sevilmeden Sevdiğin O Günleri, Aklından Bir Bir Silip Atmak Istediğini,yeni Bir Aşka Kollarını Yırtılana Kadar Açmak Istediğini,ve Bu Aşkta Yaşayamadıklarını Yaşamak, Umutlarına Kavuşmak Ve Yaşa |
Unut gitsin diyor arkadaslar
Bilmiyorlar onu çok sevdigimi Anlatiyorlar haketmiyor sevgini Soyleyemiyorum o benden biri Bekleme gelmez diyorlar Gormuyorlar askimi Sevme artik diyorlar Bilmiyorlar insan askiz yasarmi Kalbimden sokup atamamiyorum Onu hiç unutamiyorum Biliyorum arkadaslar hakli Ama kalbime soz geçiremiyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.