![]() |
Unut gitsin diyor arkadaslar
Bilmiyorlar onu çok sevdigimi Anlatiyorlar haketmiyor sevgini Soyleyemiyorum o benden biri Bekleme gelmez diyorlar Gormuyorlar askimi Sevme artik diyorlar Bilmiyorlar insan askiz yasarmi Kalbimden sokup atamamiyorum Onu hiç unutamiyorum Biliyorum arkadaslar hakli Ama kalbime soz geçiremiyorum |
Masamız bir yaz ayı. Sandalye
Gölgesi ağacın Su damlacıkları düş kırıntılarıdır Kuşların düşürdüğü Senin yürüyüşünde Yorgun bir yazmanın endamı Sesin ki taçyaprağı Ya da uçarı bir pembe Soluğun terli, öfken terli. Sonra Kilim yere serilir Isınır taşlar suyun içinde Kuyuların kumu çoğalır Derin uykusuna dalar ay Ya sonra Sonrası bu işte Kirinden pasından arınır dünya Renk gelir dizlerime Gölgeler ki içidir evrenin Döker de seslerini Kaybolur gider sokak içlerinde Çocu |
birtanem affetim
yaptıklarına rahmen wazgecememkı o gözlerınden yanlızlıga gömüp gittin benı am genede affettım senı.. sen gel yeterkı.. affetım sevgılım |
Ne Sabrım Kaldı Ne Gururum
Tükendim Ellerinde Ben Ne Söz Werdiysem Sözümde Durdum Sen Ihanetle Dost Oldun Ben Dur Dedikce Sen Wurdun şu Yaralı Kalbime Bilseydim Ruhunun Satılık Oldugunu Sana Emek Werirmiydim Bilseydim Ellerle Zewkte Oldugunu Sana Sonum Dermiydim Sana Cümlelerim Yetmez Demiştim şimdi Seni Allaha Hawale Ettim!! Bilseydim Ruhunun Satılık Oldugunu Sana Emek Werirmiydim Bilseydim Ellerle Zewkte Oldugunu Sana Sonum Dermiydim |
Ya zamanından çok erken gelirim
Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi Mutluluğa hep geç kalırım Hep erken giderim mutsuzluğa Ya her şey bitmiştir çoktan Ya hiçbir şey başlamamış Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın Ölüme erken sevgiye geç Yine gecikmişim bağışla sevgilim Seviye on kala ölüme beş aziz nesin (bu şiirde ben) |
sevmek varsa, sevilmekte var
sevdim; sevilmeyi istedim gitmek varsa gelmekte var, ama sen git me! dönmiceni bilmek acı! git me ,demek se boş. ama sen yinede gitme! sevilmesemde sevdim seni sibel |
yağmuru sevdiğini söylüyorsun,
yagmur yağınca şemsiyeni açıyorsun! rüzgarı sevdiğini söylüyorsun, rüzgar esince pençereni kapatıyorsun! güneşi sevdiğini söylüyorsun, güneş yükselince gölgeye kaçıyorsun! işte buyüzden korkuyorum; sen beni sevdiğinide söylüyorsun.... (...........) |
Artık ne fark eder bir gün çıkıp gelsen de,
Yanımdan ayrılmayıp her gün sevsen de, Gökten yıldız indirip yollarıma gül döksen de, Sen benim için öldün ''YAŞIYORUM''desende |
Tek Gercegim Sevdamdı
Anlamadın Kactın öylesine Sevdim Inansan Anlatsan Kacarmıydın Bırakırmıydın.. Sen Yaktın Sen Yıktın Yüce Askı Askımızı Aldattın Aldatıldın Aldırmadın Ben Olsaydım Yasıyamazdım Inan Yasıyamazdım Bu Gönül Deli Delice Sevdi Seni Bu Delikanlı Deli Unuturmu Ortalarda Bırakıp Gittigini Yanmalısın Yanmalısın Kor Alevlerde Yanmalısın Ben Sana Yanarken Tutusurken Güldügüne Yanmalısın Bir Daha Arama Arama Sorma Düşün Bir Gecmişi Verdigim Degeri Iş |
Bir şey var aramızda
Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda Nahit Ulvi AKGÜN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.