![]() |
Ben bu dünyada bir seni sevmişim
Bir sana bakmışım Bir seni düşünmüşüm Bir sana ağlamışım Senin için yıllarca beklemişim Senin için düşmüşüm yollara Senin için gitmişim bu şehirden Senin için ağlamışım Bir sana bakmışım bu dünyada Nasıl sevmişim bir bilsen Öyle sevmişim ki bakmaya bile kıyamamışım Hem de acı çekdiğimi bile bile sevmişim Bütün gece yalvarmışım Allaha sırf senin için Ne acılar çektim bir bilsem Sırf senin için Sırf sevdiğim için Bunca yılları boşuna heder |
yıkılıp kalmışsın bir aşk yüzünden
yaşlar misali akar gözünden seni unutanı sil at gönlünden yoksa sende benim gibi yanarsın ARKADAŞ!. bende senin gibi yıllarca sevdim vefasız birine gönlümü verdim bırakıpta gitmeyi ondan öğrendim unut seni unutanı sevme ARKADAŞ!.. |
ne zaman iki sevgili görsem
içim sızlıyor, hayalin gözlerimin önüne geliyor. hele o bakışların hiç gitmiyorki gözlerimin önünden. sadece seni düşlüyorum. gözlerimi açtığımda ise herşey yok olmuş silinmiş. sence gerçek olurmu bu düş? bu şiiri ağlayarak yazdığımı bile bile olur mu ? |
Yenİ AŞklara Yelken AÇtim
Gerİde BiraktiĞim Onca Anilarimin Üzerİne Kocaman Bİr Yalan Yazdim Sende Kalan Acilarima Yaralarima Artik Yoksun Şİİrlerİmde Hayatimda Bende Kalan AŞkinda Kalmadi Artik Artik Yoksun Anladinmi? UnutuĞum SÖylenemez Ama Unuturumda Adini AĞzima Bİle Almam Bundan Sonra Sende Unuttun Zaten Daha Benden AyrildiĞin GÜn Bİtİrdİn!!! Yazik Nekadarda MerhametsİzmİŞsİn Daha YaŞayacak Bİr Kalbİ Can ÇekİŞtİre ÇekİŞtİre ÖldÜrdÜn Bİlİyormusun Artik Bendede Yok Merhamet Kendİn |
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum...
nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin... Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir... Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine... Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? Hayalin hafizamdan |
Sana yıldızlar kadar yakin olmak isterdim, her baktığında beni
görebilmen için, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için... |
ölsem de kurtulsam
adaletsiz dünyadan, sahte insanlardan, bizi bu hale getiren insan denilmeyecek yaratıklardan, ne güzel ölmek hayata göz kırpmak, ölmek, kurtuluş demek. yaşamak, katlanmak demek. nereye gidiyor bunca emek, öl, kurtul, ne güzel ölmek. ÖMER FARUK ÇATAL (10.02.2003) |
Unuturum Dİyorsun
Unutabİlecekmİsİn? Ben Senden Bİr ParÇayim Atabİlecekmİsİn?hadİ Kopart ParmaĞini Kiyabİlecekmİsİn? Ben Senİn KestİĞİn ParmaĞindan Akacak Kan DeĞİl Gerİye Kalan Aciyim Dayanabİlecekmİsİn???? |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim ba |
yolun uzunluğunu
vücudunun üzerinde sürünerek ölçecek ne enin boyuna denk olucak ne gövden olucak ne başın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.