![]() |
soğuk odamın sıcak süsü
uykusuz bir gece daha bitti vakit sabahın körü insanlar yine gezip eğlenecek gün boyu peki ben n'apacağım??? hayalinle mi avunacağım yine saatlerce günlerce belki de haftalarca yapma sewdiğim yapma bırama gözlerimi yollarda muhtaçken ben sana buralarda olma benden bir ama sadeca bir lahza olmuyor bitanem inan olmuyor geçmiyor kahrolası günler yokluğunda açmıyor güzel güller sewgililer buluşmuyor eskisi gibi hesi bekliyorbir tek seni gel eyy yar olmuor s |
umudum en uc noktasında
farkında olmadan girdin unuttugum duslerime. kalsaydın orda kayıp gitmeden tutunarak aldırmazdım bencil gülüsüne kalırdım yanında sessizce. söyleyemedigim hissettigim onca sözu kalbimde degil yüzünde hissederdin sıcacık buselerle |
Yalanmış...
Günah yaşarken mevsimlerden, Dindirmeki son bahar gözyaşlarını, Biz bedel vermişken gurura sevdayı, Ben günah yaşıyorum mevsimini. Dindirme ki gözyaşını, Yine sevdamla yedi renk açsın Altından geçtiğimiz o hayali gökkuşakları. Sen hiç gitmeyenim olacaktın ya, Yalanmış... Yalnızım şimdi, Seni beklediğim kimsesiz odalarda. Olmadı sevdiğim. Biz bedel verdik aşkı, Saklı gözyaşlarıyla ıslanmış, Bir paslı sevdaya... |
Senle beraber yaşamak her anı
Belkide hayatımın gayesidir. Şu hayatınsa en acılı yanı Sevgilinin elveda demesidir. Umutlanmak boş yere umutlanmak, Yalnız senin gelmeni beklemektir. Ve aslında olmak yada olmamak Sabırla sensizliğe direnmektir. Unutmak anılarıda unutmak Hayatı yaşamalıyım bencilce Ah bir mümkün olsa gönlümü avutmak Dolaşmak isterim hemen özgürce. Anılar bırakmaz beni anılar En olmadık yerde bulurlar beni Hüznümse *******i yarılar O eski yerlerde ararım seni. |
TRANSPARAN HAYALLER
SİBEL CANTÜRK'E Karanlık gözüme zarardı Yada kör edici bir ışık Ses yoktu,yankı tanımsız Bahsi açılmazdı bu yüzden Sevinçli kelimelerın Adın bende bir gizdi sen bilmezdin Sensizlik derinden bir sızı Bir mızrak gibi soğuktu Sen yine bilmezdin Sonrası başından yazıldı kaderimin Mutluluk, Ellerinde takla atan bir güvercinmiŞ Gözlerinden akan yaşta Ruhundan gelen serinlikte Ben bilemezdim... Sormaya gerek yok Gözümün kara |
Aşkım bekleme beni
çıkar giderim belkide acılar ve özlemlere dalar giderim belkide özlemin aklımdan çıkmadan gün geceye kavuşmadan acı sonsuzluğa atlar giderim belkide ve bir zaman özlemle beklersen işte o gün dönerim belkide |
kanasın olan bir yanım artık
sıcak bakmıyorum hayata bıçak sırtı,gülüşlerim yalanına gülmek al olan deş kalbimi demirci bilesin kinini bıçaklarına kazı kanatırcasına öyle derin öyle allahsız çak tüm şimşekleri tepemde dokunsun karatırcasına tenime, kime lazımsın yaşamak köpekleşerek nefretim diz boyu sen yapmasan ben yaparım korkular içinde kalsın pervasızca üzgün alabilmem için gaddarlığımı yenmem gerek ve besleniyor nefretle benden kat,kat güçlü enine boyuna yalansın şüp |
Hasret bizi yedi bitirdi geriye boş bi çerçeve kaldı
Resmin bile beni terk etti Aldığın gömlekte rengini yitirdi Ben şimdi ne yaparım Gözlerim yorgun yaş dökmekten Dudaklarım bükük Hayata küsmüş bi beden Ve sevdanın külleri şimdi senden kalan Gitmeliyim buralardan Yakmalımıyım senle dolu bu şehri Yada senimi aramalımıyım bilmiyorum Yatıyorum şimdi soğuk yatağıma Ruhum sevda nerde diyor? Bedenim cvp veriyor Gecenin karanlığı kadar uzak sana sevdan Kahroluyorum bu azaptan birtürlü k |
Nerde kış akşamlarındaki ıslıklı rüzgar
O günün sabahında doğan güneş Nerde hayallerime kavuştuğum gün Nerde… nerde söylesene Güneşin sarısı,turuncusu,kırmızısı Öyle bir bulutsun ki o güneşin önünde Acıyı çektiren, kanıma giren sensin Sen var ya sen ,her şeyin sebebisin Adına mutluluk, sevinç demek isterdim Ama buna izin vermedin İçimde bir hata olarak kalacaksın Bir gölge gibi hep benimle olacaksın |
Sen sevgi nedir bilir misin?
Sevmedin ki nerden bileceksin Sevseydin gitmezdin Sevseydin paylaşırdın hayatı Sen duygu nedir bilir misin? Sevmedin ki nerden bileceksin Senin için ağladığım *******i Bekledim gelirsin diye Sen vaktinde yaşayamadığım Değer bilmez birisin Hayat budur işte Seversin ve sevilmezsin Sen aşk nedir bilmezsin! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.