![]() |
öyle bir bir sevda bu bendeki.anlatmaya sözler yetmez.dinle sen beni
eski şarkılarda.belki aşkı fısıldar kulağında. kaçkere koştum senin peşinden. anlamadın bu halimden.seviyorum diyemedim.korktum hayellerimin yıkılmasından. bir tebessüm etsen ölürmüydün yar ölürmüydün yar. yaralı yüreğime merhem olsan ölürmüydün yar ölürmüydün yar |
Hava soğuk üşüdüm
Üşüdüm yini sensizce Seni düşündüm sessiz giden gemide Yağmur yağdı damladı Sonra güneş açtı Üşüdüm üşüdüm Bir doğan güneş vakti SENİ DÜŞÜNDÜM.... |
Bİtmek Bİlmeyen Gecenİn Vurgun Saatlerİnde;
Kalbİmden Vurgun YemİŞ Gİbİ Vuruldum. Bİr Sevde Kursunuydu Kalbimi Vurup Kacan; Vurgun YemİŞ Yarali Kalp Bendİm, Vurgunu Yapan Serserİ KurŞun İse Sen... |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Aşk Şiirleri
"İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
Bir gül olmak isterdim,
dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem... Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir... |
İsmini güneşe yazdım.
Her şafakta doğsun diye. Yüreğini yüğerime yazdım İçin yandığı zaman benimkiside yansın diye Adını canıma koydum Sen öldüğünde bende öleyim diye Aşkım.... |
Dostu yoq *******in
******* çok uzun ******* bir ömür Ömür dediğin dediğin bir tutam ümit Ümit yoq yarınlarda Tıpkı senin yoqluğun gibi Ve ben birazdaha sana hasret... Hasret bir ip. boğazıma düğümlenmiş Düğümler her tarafta Bütün yollar kördüğüm Ve ben biraz daha ölüyorum... SENSİZLİĞİN ORTASINDA |
Her günüm ıstırap içinde geçse bile
Ne kadar gözyaşı döksem bile Kendi bedenimi acılar içinde bıraksam bile Merak etme,sonunda vazgeçim senden İstemezdim senden ayrı kalmayı İstemezdim yüreğimi bırakmayı Her şeyin bir sonu varmış Merak etme sonunda vazgeçtim senden Artık bir "OH" çekersin "Bir deli aşktan kurtuldum"diye. Unutma bu zavallı aşık Seni yıllardır sevdi. Merak etme sonunda vazgeçtim senden Hem senden,hem insanlardan Dünyaya olan bu küskünlüğümün, Seb |
Aşk dediğin belkide özlemle ölümdür
Gözlerin yüğerimde Solmayan tek gülümdün Alev alev yansamda Bir gün olur sönerim Zannetmeki BİR DAHA SANA DÖNERİM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.