![]() |
Arkadan
Bir gün Temel, İdris ve Cemal otobanda giderlerken bakmışlar ki bir telekız el ediyor. Üçünün de canı çekmiş; Temel atılmış "Var mısınız la bu karıyı düdüklemeye" İdris ve Cemal "varız" demişler.Kızın yanında durmuşlar önde oturan Cemal camı aralamış ve kadına "Kaç para ?" diye sormuş. Kadın "önden 5 milyon, arkadan 10 milyon" demiş. Arkada oturan Temel "Ben niye 10 milyon veriyom. Ben yokum bu işte demiş" |
Marangoz
Kadının birinin apışarasında siyah bir leke çıkmış ve doktora gitmiş.Doktor lekeye bakmış parmağıyla ovalamış leke çıkmış. Kadın sevinerek eve gitmiş. Ertesi hafta yine aynı yerde leke çıkmış kadın yine aynı doktora gitmiş.Doktor yine lekeye bakmış parmağıyla ovalamış leke çıkmış sonra kadına hanımefendi 'Kocanız ne iş yapıyor?' diye sormuş kadın 'Marangoz'diye cevap verince,doktor 'O zaman söyleyin kocanıza a...ızı yalarken kulağından kalemi çıkarsın' demiş. |
meyhaneci...
________________________________________ Of'lu hoca Cuma namazında içki içenleri fena azarlıyordu: "Paranızı sokağa atıyorsunuz. Kazanan kim? Meyhaneci... En büyük dükkan kimin? Meyhanecinin... En güzel ev kimin? Meyhanecinin... Ya en güzel araba? Meyhanecinin... Bu paraları veren kim? Ha sizin gibi kafasızlar..." Aradan 2 hafta geçer, Temel koşarak hocanın yanına gelir ve ellerine sarılıp öperek: "Allah razı olsun hocam, senin verdiğin içki vaazı sayesinde hayatım kurtuldu.." Hoca memnun: "Aferin, içkiyi bırakmanın mükafatlarını ahirette de göreceksin oğlum." der. Temel düzeltir: "İçkiyi bırakmadım hocam, meyhane açtım!" Adamın birinin üç oğlu bir kızı varmış.Adam bir işte çalışmadığı için hemen hemen hergün kahvehaneye gidermiş. Adam yine bir gün sevinçli bir şekilde kahveye gitmiş.Etrafındakiler adamın sevincinin nedenini sormuşlar.Adam da:"Bizim büyük oğlana bir kız aldık,var onda füze gibi göğüsler.Ben elledim,büyük oğlan elledi,ortanca oğlan elledi,küçük oğlan elledi,ha bizim küçük bıcır bile elledi"demiş. Ertesi gün adam kahveye yine sevinçli bir şekilde gelmiş.Yine etrafındakiler sevincinin nedenini sormuşlar.Adam: "Bizim ortanca oğlana bir kız aldık,ha var onda karpuz gibi ***.Ben soktum,büyük oğlan soktu,küçük oğlan soktu,ha bizim bıcır bile soktu"demiş.İki sonra yine adam sevinçle kahveye gelmiş.Etrafındakiler hemen merakla sormuşlar sevincinin nedenini.Adam: "Bizim küçük oğlana bir kız aldık,ha var onda var saha vajina.Ben soktum,büyük oğlan soktu,ortanca oğlan soktu,küçük oğlan soktu,ha bizim bıcır bile soktu"demiş.İki gün sonra adam kahveye ağlayarak gemiş.Etrafındakiler merakla niye ağladığını sormuşlar.Adam: "Bizim kıza bir koca aldık,ha adam da var dev gibi penis.Bana soktu,büyük oğlana soktu,ortanca oğlana soktu,küçük oğlana soktu,bizim kıza soktu"demiş.Etrafındakiler adamın bıcırdan bahsetmediğinin farkına varıp hemen bıcıra ne olduğunu sormuşlar.Adam da ağlayarak: "Allah rahmet eylesin"demiş. Ayyaşın biri *******i parkta yatıyomuş yine bigün yatmadan önce ALLAHım bana para ver diye dua etmiş ve yatmış adamın biri çok azmış ve bizim ayyaşın kabak götünü görmüş ve onu .zikmiş yanına bi milyon koymuş ayyaş sabah kalktığında bakmış yanında bi milyon almış ve büfeden tuborg almış bu birkaç gün böyle sürmüş ayyaş yine bigün büfe gitmiş büfeci onu görünce (sazan gibi) tuborg istiyon dimi demiş ayyaş da tuborg .dötümü acıtıyo efes ver demiş Dursun temelle yürüyormuş dursun birden biredurmuş ve demişki temele ben rusyaya gidecem temel saçmalama oğlum oraya gidipte ne yapıcan hem rus avratları aıds taşıyo demiş sanane oğlum hastalığı kapçak olan benim demiş dursun temel öyle cevap vermis olurmu oğlum senden karına karından bana benden anana anandanda tüm köye yayılır demiş TEMEL Temel köy meclisine danışıp amerika gitmek ister ve amacı tahsil yapmaktır ve meclis gitmesine karar veriri.gel zaman git zaman 5 sene 10 sene temel yok ortadayok.karar veririler ve dursunu temeli getirtmeye göndeririler.dursun 1 hafta sonra döner.ve kahvede ahaliye gider.sizeder bir iyi bir kötü haberim var.demişler önce kötüyü söyle.dursun başlamış : temel **** olmuş.millet üzülmüş feryat figan.iyi haberi sorarlar hemen rahatlamak için.dursun istifini bozmadan cevap veriri :öyle güzel muamelesi varki...... |
LAZ BANKA MUDURU
Laz banka muduru Rusya'ya geziye gitmis ve bir lokantadan iceri girmis. Siparislerini verdikten sonra birde bakmiski karsisinda afet bir hatun surekli kendisine bakiyor. Davetkar bakislarla hatunu masaya cagirmis, hatun gelip masaya oturmus. Ancak ikiside birbirlerinin dilinden anlamiyormus. Hatun cantasindan kalem ve kagit cikarmis ve kagidin uzerine sigara resmi cizmis. Bizim laz mudur hemen sigarasina davranmis, kadina ikram etmis. Hatun daha sonra kagidin uzerine kadeh resmi cizmis. Bizimki hemen garsonu cagirmis ve en iyi saraptan siparis vermis. Hatun bu seferde kagida ev resmi cizmis yanina da 100 dolar resmi cizmis. Bizimki icinden : -"Ula kariya bak, haçan banka muduru oldugumi anladi konut kredisi isti..'' temel köyün en güzel karısıyla evliymiş. köyün bütün erkekleri hasta oluyormus ona. herkez fırsat kolamaya başlamış derken bir kişiydi iki kişiydi çogalıp gitmiş ve temelin evinin önünde kuyruklar oluşmaya başlamış. bunu gören temelin arkadaşı dursun kahvede gamsız gamsız oyun oynayan temelin yanına gidip ula temel sen ne biçim adamsın karının ne yaptıgını görmiymisin boşasana sen bu karıyı demiş. temel kaygısız bi şekilde cevap vermiş oldi. boşiyimde bende onlar gibi sıraya gireyim öylemi..... |
DONUNU ÇIKAR
Kadın süslü püslü masayı hazırlıyor kocası iç çamaşırlarıyla dolaşıyormuş. Kadın: - Pantalonlarını bari giyseydin, misafirler her an gelebilirler. - Olsun bacaklarımın ne kadar zayıf olduğunu görsünler ve bana iyi bakmadığını anlasınlar. - O zaman donunu da çıkar sana iyi bakmam için bir neden var mı anlasınlar!!! |
FENA GELİN
Bir gelin ve kaynana sürekli kavga ediyorlarmış. Kaynanası ile her gün kavga etmekten bıkan gelin en sonunda ağzını açmış ve söylenmeye başlamış: - Kadın! Kadın! Sen ne diyorsun¿ Ne demek "ne getirdin bu eve¿" Üzerini çıkartıp göğüslerini göstererek: - İki tane kristal avize. Göbeğini göstererek: - Bir tane bünyan halı. Donunu çıkartarak: - Renkli bir televizyon getirdim. Peki senin oğlun ne getirdi¿ 'Kırık bir anten'. O da benim sayemde düzeliyor! |
DOKTOR
temelin karısı bir gün uzun bir yola gitmiş , otobüste bir doktor oturmus : tabiki kıskanç temel her dakika arıyormus , temel sormus fadime napiosun fadime demiş bi doktor la tanısıtm konusuorum tabi temel kıllanmış bi daha aramıs demıs napisoun doktor bey saolsun yemek ısmarlıo bana demiş temel iyice delirmiş 10 dakika sonra gene aramiş fadime napion demiş o da doktor plaj da güneşleniorum demiş temel demişki hemen ayaga kalak soyun fadime şaşırmış olmaz demıs temel kızmıs fadime mecbur kalmıs soyundum demıs sımdı gunese dogru dön ve bacaklarını aç demiş , fadime yaptım demıs ne oldu ? temel de demıski günes giren yere doktor giremez:::: dursun temele sormuş: -uşağum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilirsun? temel:100 tane yerum valla... dursun:hadi oradan yesen yesen 1 tane yersun geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersun... bu espiri temelin acayip hoşuna gitmiş.yolda cemali görmüş ve hemen sormuş: uşağum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? cemal:elli tane yerum ben... temel:tüh be uşağum 100 deseydun sana müthiş bir espiri yapacaktum... |
yemekkkkk
Temel bir gün şehre inmeye karar vermiş.Giderken karısınahttp://www.forumkopat.com/images/smi...iley/sasss.gifen akşama yemeği yap tam yemek saatinde burdayım.Temel işini bitirmiş tam arabaya biniyormuş mükemmel bir yemek kokusu almış ve doğru lokantaya koşmuş.hemen bana bu yemekten verin demiş(karnıyarık ama bilmiyor)yemeğiyemiş ve eve dönmüş karısını sofrada görünce sen ye demiş ben şehirde yedim demiş.Karısı ne yedin deyince:Valla bilmiyorum ama güzeldii.Karısıhttp://www.forumkopat.com/images/smi...iley/sasss.gifen tarif et ben bilirim deyince Temel:VALLA NE BİLİYİM ;ÜSTEN BAKINCA SENİNKİNE YANDAN BAKINCA BENİMKİNE BENZİYORDU.( |
sitilll adamın birinin çocuğu evlenme yaşına gelmiş babası ona evlenince sende bizim üst katta kalısın demiş düğün gecesi gelmiş ve evlerine girmişler yukardan aşağı doğru büyük bir gürültü gelmiş ne olduğunu merak eden anne kocasına sormuş kocasıda ilk *******i bu olur böyle demiş ama bu her gece her gece sürmüş bir gün baba çocuğuna sorar oğlum nasıl bukadar dayanıyorsunuz der. çocuk taktiği var baba der baba taktiğini merak edip sorar çocuk başlar anlatmaya baba annemi 2. balayına götürüp orda odada annemi yatağa bağla sonra gardolabın üstüne çıkıp annemin üstüne atla taktiği beğenen baba haman uygulamaya çalışır çocuğun anlattıklarını bir bir yapar ama gardolabın üstüne çıkıp atladığında annesi ölür baba oğluna taktiğinden dolayı annesi öldüğü için hemen telgraf çeker sitilini ******* stop... anan öldü stop... S*k*m kırıldı stop... |
vasiyet
milyoner bir bayan, genc ve yakisikli avukatini yanina cagirir ve der ki: "Yetmis yasina geldim ve biliyorum ki artik bu dunyada misafirim. Bugun yarin demeye kalmaz ruhumu teslim ederim. Onun icin sana vasiyetimi yazdirmak istiyorum." Avukati da "Tabii hanimefendi" diyerek hemen kagit ve kaleme sarilir. Kadin baslar saymaya... "Bildigin gibi benim hic kimsem yok Bugune kadar hep tek basima mucadele ettim ve calismaktan hicbir seye zamanim olmadi. Kendimi bildim bileli is hayatinin icindeyim. Sadece iki dilegim olacak. Biliyorsun servetimin tamami 100 milyon dolar. Bana oldugumde 99 milyon dolar harcanarak oyle gorkemli bir cenaze toreni yapilsin ki butun dunya bunu yillarca konussun" Avukat |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.