www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=118521)

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:05 PM

Aynanin ilk icadi
Köylü adamın biri iş icabı kasabaya inmiş.
Dönerken karısına hediye olsun diyede bir ayna satın almış.
Eve geldiğinde de daha önce hiç ayna görmeyen karısına aynayı vermiş.
karısı aynaya bakınca ağlaya ağlaya anasının yanına koşmuş,
ana ana bak oğlunun yaptığına bunca yıldan sonra üzerime kuma getirmiş diyerek aynayı anasına uzatmış.
Anası aynaya bakınca
"tü gözün kör olmasın damat bu karı hem yaşlı hem çirkin"

isim koyma

Temelin oglu olmus ve isim koymasi için imamin yanina gitmis :
- Hocam su pizum oglana bi isim koyarmisun?
- Temel simdi çok isim var sen git kuran dan bi isim bul koy...
Neyse Temel gidip bi isim bulmus ve koymus. Temel ertesi gün yolda yürürken Hocaya rastlar Hoca sorar :
- Ne isim koydun ogluna?
- Büdü koydum hocam...
- Kuran da Büdü diye bir isim var mi?
- Hocam iyyakenabüdü varya...

Araba yarisi

Temel, yillar sonra kavustugu elden düsme Murat 124 arabasiyla yolculuk yaparken bir anda araba ariza yapar.
Yolun kenarina ceker. Motor kapagini açar, ne oldugunu anlamaya çalisirken bir Ferrari yanina yanasir.
"Hemserim, arabanin nesi var? Dilersen senin arabayi benimkine baglayalim,çekeyim seni ilk tamirciye kadar." der.
Cok sevinir Temel Hemen Murat' i kalinca bir halatla Ferrari' nin arkasina baglarlar.
Ferrari' nin sahibi genci uyarir, "Ben hiz yapmayi cok severim.
Eger farkinda olmadan asiri hiz yaparsam,sen selektor yapar beni uyarirsin!"
Delikanli "Tamam!" der ve yola koyulurlar.
Bir sure sonra Ferrari gaza basmaya baslar, 60,80, 100... derken Murat arkadan selektor yapar.
Ferrari durumu hatirlar ve yavaslar, bir sure sonra Ferrari tekrar gaza basar,
70, 80,100... Murat tekrar hatirlatir.
Ferrari yavaslar.Yollarina boyle devam ederlerken bir Lamborghini Ferrari' ye yaklasir ve Kapisalim mi?" der.
Ferrari yanitlar,
-"Nesine?"
-Lamborghini "340 km. otedeki benzinlige ikinci varan, ilk varanin deposunu doldurur."
Ferrari kabul eder ve yarisa baslarlar.
120, 140, 180, 220... Gaza basmaktadirlar.
O arada trafigi kontrol eden polis helikopterinde gorevli polis Genel merkeze bilgi vermektedir,
"Komiserim, sehrin kuzeyindeki yolda trafik guvenligi tehdit altinda!!!3 arac yaris yapiyor.
Bir Ferrari ile bir Lamborghini saatte 300 km hizla yanyana gidiyorlar,
arkadan da bir Murat 124 onlari gecmek icin 10 dakkadir selektör yapiyor!".

Lamba Cini

Temel yolda yürürken, yerde eski püskü bir lamba görür ve bir tekme sallar,
lamba 10 metre ileri yuvarlanir. Birdenbire lambanin içinden devasa bir cin
çikar ve bütün heybetiyle Temel' e sorar :
- Dile benden ne dilersen !
Temel cevap verir :
- Özür dilerim...

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:08 PM

Bardak

Bizim temel uyumadan önce herzaman yanına bir dolu
bardak birde boş bardak alırmış. bir gün karısı fadime
dayanamamış ve sormuş"yav temel dolu bardak ne için"
temel:uykumda ya susarsam?
fadime: e boş bardak niye?
temel:ya susamazsam?

Evlilik
Adam, boşanma davası için yargıcın karşısına çıkmış ve şikayetlerini anlatmaya başlamıştır:

- "Karım üç yıldan beri ne bulursa bana fırlatıyor hakim bey!" Hakim adamın bu şikayetinden sonra hemen sözünü kesip merakla sorar:

- "Be adam, o zaman bu davayı açmak için niye üç yıl bekledin?" Adam büyük bir saflık içinde cevap verir:

- "Hakim bey, çünkü artık isabet ettirmeye başladı."

Temel Sirkte

Temel, italyan sirkinde timsahların gösterisini izliyormuş. Timsah terbiyecisi sopayla timsahın kuyruğuna vurur vurmaz timsah kuyrugunun üzerinde havaya kalkıyor ve dans ediyormuş, yaşlı adam aynı sopayla timsahın sağ arka ayakları ve sol ön ayaklarına da vuruyor, o nereye vuruyorsa timsah o tarafa doğru dans ediyormuş.

En sonunda adam timsahın kafasına sertçe sopayla vurmuş ve timsah ağzını sonuna kadar açmış, adam da hemen kolunu timsahın boğazına kadar sokmuş, bir yandan da devamlı sopayla timsahın kafasına vuruyormuş ama timsah da hiç ağzını kapatmıyormuş.

Bu tehlikeli gösteri bittikten sonra yaşlı adam salona dönmüş ve seyircilere sormuş :

"İçinizde buna cesaret edecek biri var mı acaba?"

Salonda çıt çıkmamış, adam cesareti olana büyük bir para ödülü vereceğini söyleyince Temel yavaşça parmak kaldırmış ve şöyle demiş :

"Ben deneyeceğim ama kafama o kadar çok vurmak yok tamam mı?"

Yeni buluslar

Bir mecliste konuşulurken,
Amerikalı :
-Biz Mars`a gideceğiz, demiş.
Alman :
-Biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş.
Fransız :
-Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş.
Bizim Temel de onlardan geri kalmamak için :
-Biz de güneşe gideceğiz,demiş .
-Güneşe gidemezsiniz, demişler.Güneş yakar.
Temel gülümsemiş :
-O kadar da enayi değiliz, tabi,demiş. Akşam serinliğinde gideceğiz.

Rahibeler

4 rahibe ölmüs. Cennet ve Cehennem önünde bir jüri toplanmis ve rahibelere soru soruyorlar.
'Siz hayattayken hiç penise dokundunuz mu?' ilk rahibe 'evet ben isaret parmagimla dokunmustum' demis.
Melekler rahibeye 'Git karsida kutsal su var parmagini oraya batir ve günahlarinda arin sevgili kardesim' demisler ve rahibe de denileni yapmis.
Ikinci rahibeye sormuslar 'ben sag elimin tamamiyla dokundum' demis.
Ona da ayni seyi demisler.
Tam üçüncü rahibeye soracaklarken üçüncü ve dördüncü rahibenin kendi aralarinda yer degistirdiklerini melekler görmüs.
Melekler 'Heyyy siz ne neden yer degistiriyorsunuz?' diye sormuslar.

Rahibenin cevabi ; 'Arkadas suya kiçini sokmadan ben bir agzimi çalkalamak istedim!!!'

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:09 PM

Nasreddin hoca ve balik
Hoca yolculuk sirasinda mola verip bir hana girer, bu sirada hana bir baska yolcu daha girer ve ikisi birden hancidan yiyecek birseyler isterler. Fakat hanci yiyecek olarak sadece bir balik oldugunu söyler ve bunu paylasmalarini önerir. Bunun üzerine hoca 'ben baligin sadece basini yiyecem' der. Hanci bunun nedenini sorar, hocada 'balik basi zekayi arttirir,balik basi yiyen insan akilli olur' der. Bunun üzerine diger yolcu hemen atilir ve hocaya 'balik basini niye sen yiyeceksin, ben yemek istiyorum' der. Hoca da itiraz etmez ve baligin koca gövdesini hoca yer ve bir güzel karnini doyurur, diger yolcu ise sadece baligin basini yer ve sonra hocaya seslenir 'sen koca gövdeyi yedin karnini doyurdun ben sadece kafayi yedim aç kaldim ' der Hoca da bunun üzerine sunu der 'Bak nasil akillandin'

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:14 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.