![]() |
Al....
Al beni al renginin içine Al beni koy al renginin içine Al beni al kalbinin içine.. Al beni al dudaklarının içine.. Al beni al al olmus avuçlarının icine.. Al beni Al Nevin Kalafatoğlu |
Alabora olmadan
bahar koku toprak can doğada yaşam sen ben o eskimiş anılar sende kalan bende kalan anılar harf boyutunda karman çorman bahar hep böyle yaşanan duygular karmaşık geçti zaman eski baharlardan kalan biz aşkımız yaşamımız yeni bahar mutluluk alabora olmadan yaşayalım bu nisan 16.03.2004 Nevin Kalafatoğlu |
Alamor
duydumu bilmiyordum... yüreğimin sesinden başka bir ses yitik güzlerin sessizliğindeydi çığlıklarım bir mavi deniz görmüştüm benim sevdiğim mavilerdendi, rengi alamor köpükleri turkuaz çırpıntısında suların rengi kar beyaz dinlediğim sarkılar söylediğim sözler yansıdı dalgalardan mor deniz vurdu dağlarımdan çakıltaşlarıma içinde yıllanmış anılar şiirlerde saklanan imgelerdi alamor mavinin, denizin sesiydi hıçkırıklarımda katledilmiş susmuş prangalar mor bir aşktı kitlediğim baharlar ben sustum sevgili sonsuza kadar bir sarkı dinlerken ismi lal nedensiz heyecanlarım, susku yankılar senin kıyıların mavi benim içim mor yar henüz hüzünlerdeyiz biz ikimiz gelemesin özlediğimiz baharlar... 28/12/2005 SİDE Nevin Kalafatoğlu |
Albeni
İlkleri sevmek sevgili ismim gibi yeni gül goncasıdır rengi kırmızı albeni sevgili sevgilim 12.02.2004 sevgililerin hepsine sevgilerimle Nevin Kalafatoğlu |
Alışılmamamış bir senfonin sebebleri
sanki farkedilmemek gibi alışılamamış olunmak yok sayılmak onca varken ağırlığını hissederken hayatın varolduğun hersey yok olmanın sebebi gibi değilmi o kadar cok uzaklardasın ki topluiğne başının önemsizliğinde noktasın kolay gibi gelen hemen cekip cevrilen sanki ama celik nasıl ezilmezse kolay kolay minicikte olsa iğne ve direnci bir nokta da olsa cüssen yok edilemezsin diren farkedilme noktalarında dur can acıtan olunur belki bilinemediğinden alışılmamışlığın gölgelerinde gezinirken bırakılan yaşam vardır avuçlarında senindir insanlar uzak gönlün hüzün gözlerin derin sevgi bekleyen Nevin Kalafatoğlu |
Amator sairin sevda gezintileri...
Seni gordugum anda hissetmistim sicaklığını bedenimde.... kokun sarmısti dunyayı ayaklarım kesilmisti yerden içime cekmistim, ciğerlerimi doldurmustum havam diye... hasretle bekleyen askımi sonbaharima kanatlarını cırparak gelen kelebeğım konmustu sevda dallarıma... Ilkbahar gelmisti yeniden bana merhaba demisti papatyalar, irisler, anemonlar merhaba yeniden varolusuna sevdamın bir beyaz gonca gul olmustu sevdam kıpkırmizi gullerle askımı gondermistim ona ismini sevgi kelebegim koymustum... ben senin askım, sevgi kelebeğim benim... 26.09.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Amerika go home…
Senin sıcacık yüreğin var tıpkı Akdeniz derinliğin Ege ve benimsin ormanlar kadar çoksun sen lale kadar hassas çakıltaşları kadar olgun kum gibi sonsuz ben gibi yalnız sen morum ben mavin sevgi eflatun begonvilli ve kekikli bir aşk bizimkisi Amerika go home… LARA 02.07.2006 Nevin Kalafatoğlu |
Ana Dolu yum
ben asırların icinden gelen ben asınmıs dağların deli ruz garı ben dogurgan vatanın bereketı ben sesi medeniyetlerin ben vareden kadın anadoluyum sen asırların izi sen ruzgarları azdıran guç sen bereketımın nedeni sen askını bana veren adam erim erkegim siz benim rahım sifatım meltemler estiren neslim siz geleceğımızın nedeni siz yenileri yaratan eserim canlarım cocuklarım hepiniz benimsiniz bense dunyada tekim yakın ağıtları, tutturun turkulerı kutlayın beni siz bedenlerimsiniz.... Nevin Kalafatoglu.... 11.05.2003 anama, ailemin tum analarına, butun ana olmus, olmamas kadınlarımıza ve anadolumuza Nevin Kalafatoğlu |
Anılar
bir gonca güldü gözerimi açtığım hayat beyaz bir gül yapraklarındaki ince menevişler dudaklarımda vişne kupkuru bir güldü sonra ben bütün serüvenlerini andığım şu anda dünya uyuyordu uykusuz gözlerimde gül goncası aşkın duygularım bir katre ömürdü uykusuz anlar o an kapadım gözlerimi aklıma takılı zamanlar parmak uçlarındaydı ateş bense soğuklara dokunuşlarda seni yaşamaklar ızdırabı içindeydim iki damla yaştı anılar yıldızlar daha dökmemişti yakamozlarını denizin karanlık yüzüne açtım gözümü hemen seni yakalarım belki düşlerimde diye birden kayboldu .................anılar 01.05.2004 Side Nevin Kalafatoğlu |
Anılsın Gün Aksın Irmaklar
deniz seslerini terkettiğim akşamdan dönüşümlerini yaşadım duygularımın kırkladım gözlerini insanların şiir okudum ağladım su akar bir terasın üstünde biraz balık biraz şarap biraz şiir okudum gözlerinde ne ümitler ne sürgünler ne aşklar yorgun vücutlarından aktı gözlerime duygular şiir dedi biri ummazdım yazdım okudum dedim ki nasıl üçüde kadın birde ben dördüde kadın baktım yürek seslerine hüzün yazgılarının bu nasıl bir güzdü gözlerinde temmuz sıcaklarının sesler kesildi nehirin sessizliği sardı ağaç dallarını sallandılar şiirle bakakaldı kırklar afalladılar alınterlerinde aşkları yitirilmiş anlarını andılar yoklarını manavgat ırmağına saldılar neşe olsun istedim birazcık yüzlerinde onları dinledim küçük hikayelerinde ayrılık karanlıkları cöktü akşamın ırmak titredi yüzlerindeki hüzün bir bir delindi bir keyf yaşattım kırktılar gülücüklerinde bir keyf yaşadım binkırktılar hüzünlerimde sevindim sevindim iyi birşey yaşadım insanca yazdım delice sarhoş sarhoş bu günde böyle bitti kısa günün karı cok hoş cok hoş sevgili personelimle yenen bir güzel yemek anısına anılsın gün diye emeklerine saygı vesonsuz sevgilerimle.. Nevin Kalafatoğlu |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.