![]() |
Anlarsın Farkımı
Benimle,aşkımla geçtin dalganı Adeta oldun bir sevda çapkını Akıllandım artık,bırak yakamı Yarın olmadan,anlarsın farkımı (19.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Anlatamıyorum
Anlatamıyorum,anlatamıyorum Bir sese aşık olduğumu Dağdaki çobanlara Kent teki entellere Erkeklere,kadınlara Sevmeyi bilenlere Aşkın kitabını yazanlara Şairlere,yazarlara Anlatamıyorum,anlatamıyorum Bu adam delirmiş diyenler var Yalancılıkla itham edenler var Saçmalıyorsun diyenler var Her kafadan bir ses çıkıyor Çıkıyor,çıkıyor da Bir sese aşık olduğumu Kendimden Kalbimden başka hiç kimselere Anlatamıyorum,anlatamıyorum (24.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Anlatılmaz Güzelliksin
Şiirimle,kalemimle Sözle seni anlatamam Öyle çok ki özelliğin Anlatılmaz güzelliksin Sıcak kanlı,Ela gözlü Yufka yürek,Melek yüzlü Kalem seni nasıl yazsın Anlatılmaz güzelliksin Öğrenensin,öğretensin İlhamımsın,Şiirimsin Sözler seni anlatmıyor Anlatılmaz güzelliksin (15.03.2007) Şahin Ertürk |
Anlatmak İstermisin?
Belli darbe almışsın Aşk tan korkan olmuşsun Anlatmak istermisin? Dinlemekle kalamam Yarana,dertlerine Merhem bile olurum (25.01.2007) Şahin Ertürk |
Anzer Balı
Anzer balı gibi sözün Şifa buldum sözlerinden Kalbimdeki yaram geçti Al bu kalbim,artık senin (14.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Arar Olduk Dünümüzü
Kör ettiler gözümüzü Göremedik önümüzü Bir vefasız kalbe düştük Arar olduk dünümüzü (26.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Arayacak Yüzün Yok
Kar yolları tıkamadı Postacılar grev yapmadı Telefonlar Arızalı değil amma, Aylar oldu yoksun Telefonlar çalmıyor Postacılar uğramıyor Sığınacak bahanen yok BENCE, Yedin bir NANE Arayacak yüzün yok Arayacak yüzün yok (07.06.2006) Şahin Ertürk |
Arı Kovanındayım
Sanki Arı kovanındayım Beynimde Kalbimde Gözlerimde Milyonlarca SEN,SEN Hasret sardı Dört bir yanımı Hasretin Koynundayım İçim,dışım Kalemim,şiirim SEN,SEN Sanki ARI KOVANINDAYIM (15.03.2007) Şahin Ertürk |
Art Niyet Arama Sevgimde
Art niyet arama sevgimde Seni sevmeyeceğimde Söyle kimi seveceğim? HÜLYA YIMI? SEDA YIMI? Hadi canım sende Başkasını sevsende Yüzüme bakmasanda Umumrumda bile değil? Bana değer vermesende Şiirlerimi okumasanda Tabiki seni seveceğim Tabiki seni yazacağım Art niyet arama sevgimde AŞK BU MAVİLİM İşte AŞK BU Karşılıksız Tek kişilik olsada İŞTE AŞK BU? Art niyet arama sevgimde 29.10.2006 Şahin Ertürk |
Artık Bana Yabancısın
Kendin ettin kendin buldun Bir sarhoşa meze gittin Benim için o gün bittin Artık bana yabancısın Yüreğime gömdüm seni Yollarıma çıkma sakın Bir kez daha yakma beni Artık bana yabancısın On la,bun la kırıştırdın Aşka şehvet bulaştırdın Arzumuydu senin ismin Artık bana yabancısın Mutlu değilsin bu kesin Allah sana yardım etsin Bugün seni son görüşüm Artık bana yabancısın Görsen beni canın ÇEKER Sana sevgim tam on ÇEKER Senle artık dönmez TEKER Artık bana yabancısın Sen le gitti öte YARIM Sen le geçen dünüm KARIM İşte sana kesin TAVRIM ARTIK BANA YABANCISIN (20.07.2005-İstanbul/Yeni) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.