![]() |
Büyüklerinize biraz sevgi,saygı gösterin
Gençler benim size bir çift sözüm var Kulak verip beni iyi dinleyin İnsanları hor görüp küçümsemeyin Büyüklerinize biraz sevgi, saygı gösterin Hep saygılı olun hiç kusur etmeyin Gönülleri kırıp sakın üzmeyin Yaşlı genç herkese sevgi besleyin Büyüklerinize biraz sevgi,saygı gösterin Birlikte elele verip hepimiz İçimizde büyüsün insan sevgimiz Yarınların sahibi siz gençlerimiz Büyüklerinize biraz sevgi,saygı gösterin Bu günler geçipte çok geç olmadan Yaşlılık gelipte sizi bulmadan Kahredip zamana pişman olmadan Büyüklerinize biraz sevgi,saygı gösterin Elvan Sarım |
Can Arkadaşım
Bir Bütün Ekmeği İkiye Bölerdik Üzülünce Ağlar Sevinince Gülerdik Can Arkadaşım Ne Güzel Günlerdi O Günler Ne Kadar Çabuk Geçtiler Bu Acımasız Hayatta Bizi Kurban Seçtiler Can Arkadaşım Çok İyi Anlaşırdık İki Kardeşmiş Gibi Herkes Gıpta Ederdi Bizi Ne Çok Severdi Can Arkadaşım Şimdi Ne Oldu Bize Biz Neden Ayrı Düştük Nazarmı Değdi Yoksa Koptuk Birbirimizden Can Arkadaşım Elvan Sarım |
Canım Efendim
Gönüllerin sultanı Sevdiği sensin Aşkı ile huzur Bulduğu sensin Karanlık *******in Sabahı sensin Bu can sana Kurban olsun Canım EFENDİM Elvan Sarım |
Canım annemsin
Güneş gibi doğarsın Çiçek gibi açarsın Yıldız gibi parlak Deniz kadar berraksın Şeker gibi tatlı Kelebek gibi narinsin Sen benim herşeyim Ölümüne sevdiğim Canım annemsin Elvan Sarım |
Canım Türkiyem (bilirsin)
Dimdik tut eğme başını Sen övgülerin en büyüğüne layıksın Bilirsin canım türkiyem Geçmişin kahramanlıklarla doludur Aldanma kahpe fransızın yalanlarını Bilirsin canım türkiyem Senin kadar merhametli bir topluluk Yeryüzünde yoktur Bilirsin canım türkiyem Önce kendi pisliğini temizlesinler Ermeni uşağı fransızları Bilirsin şanlı türkiyem Ey namussuz fransa ******** avrupa Nasıl iftira atarlar kutsal yurduma Bilirsin şanlı türkiyem Fransızlar kadar kalleş Avrupalılar kadar hain yoktur Bilirsin canım türkiyem Üç beş oy için kendilerini satarlar Utanmadan altlarına yatarlar Bilirsin şanlı türkiyem Sen yüce dağlar kadar engin Kahramanlıklarla dolu bir geçmişin Uğrunda şehit olmuş askerlerin var Bilirsin canım türkiyem Sen bir mücevher,bir pırlanta,eşi bulunmaz elmassın Sen boynu eğilmeyecek kadar Temiz bir geçmişe sahipsin Bilirsin canım türkiyem Sende bilirsinki sana dil uzatıp Demokrasi dersi vermeye kalkanların Vahşet ve utanç dolu geçmişleri var Bilirsin şanlı türkiyem Sen dünya yüzünde bir tanesin Sen türkiye cumhuriyetisin Bilirsin büyük türkiyem Elvan Sarım |
Çaresi yok artık susmayacağım
Hep itilip horlandım bu genç yaşımda Hiç yüzüm gülmedi mutlu olsamda Aldatılmak çok acı bunun yanında Çaresi yok artık susmayacağım Seviyorum diye haykırdım durdum Seven bir insanım sensin umudum Hakkımı aramak benim sorunum Çaresi yok artık arayacağım Yıllardır bekledim gülerim diye Yanımdan geçmedi tebessümle bile Bu dertsiz başıma bu dertler niye Çaresi yok artık kurtulacağım Elbette bozulur bir gün bu kader Benim kapımıda çalar belki ümitler Bu mutsuz gönlümde açar çiçekler Çaresi yok artık solmayacağım Elvan Sarım |
Çiçektepem
Sen Cennetten Bir Köşesin Benim Canım Çiçektepem Sen Gönlümde Bir Neşesin Benim Güzel Çiçektepem Senden Uzak Gönül Viran Yaşanmıyor Sensiz Biran Hayat Verdin Bize Heran Benim Canım Çiçektepem Sevdalıyım Sana Köyüm Sende Geçsin Bütün Ömrüm Varsın Gelsin Sende Ölüm Benim Güzel Çiçektepem Elvan Derki Sen Özelsin Manzaranla Çok Güzelsin Yeryüzünde Cennet Sensin Benim Canım Çiçektepem Elvan Sarım |
Çile Çekmek Yaşamaksa
Çile Çekmek Yaşamaksa Acılarla Yaşıyorum Eğer Sevmek Sürünmekse Sürünerek Yaşıyorum Çile Dolu Hayatım Var Ne Bir Dostum Ne Sevenim Var Bunca Dertle Bir Başıma Boğuşarak Yaşıyorum Elvan Sarım |
Çocuk'tum Daha Henüz
Çocuk'tum Daha Henüz On'iki On'üç Yaşlarında Umutlarım Vardı Gelecekten Geleceğimiz Aydınlık Olacaktı Herkes Gülüp Oynayacaktı Her Akşam'ın Sabahında Yine Güneş Doğacaktı Çaldılar Çocuk'luğumu Daha Hiç Yaşamadan Çocuk Yaşta Hep Ezildim Oynayamadım Doyasıya Okuyamadım Her Yoksul Gibi Çocuk'luğumu Yaşayamadım Hep Ezilip Acı Çektim Gün Yüzü Göremedim Ömrüm Boşuna Geçti Çocuktum Daha Henüz Yaşadığımı Bilemedim Elvan Sarım |
Deli Gönül
Deli Gönül Derler Senin Adına Tutulursun Her Gördüğün Kadına Uslan Artık Deli Gönül Ey Gönül Bu Sevdadan Vazgeç Allah Aşkına Söyle Neden Deli Gönül Ey Gönül Bir Aşk İçin Tüketirsin Bir Ömür Söyle Bana Deli Gönül Ey Gönül Bir Aşk İçin Tükenirmi Bir Ömür Darbe Yersin Her Sevdiğin Güzelden Ömrün Biter Birgün Yüzün Gülmeden Dinle Beni Deli Gönül Ey Gönül Vazgeç Artık Karşılıksız Sevgiden Elvan Sarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.